• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patavatsız kayinvalide

İlk cocuguma hamileligimde annemi aradım "annecim bebeğimin cinsiyetini öğrendik evimize prenses geliyor" dedim..."prenses erkek oluyor di mi?" dedi :confused: İkinci kızıma hamileyken iki günde bir eşimi işten arayıp "oğlum ...bak rüyamda gördüm ..benim hislerim kuvvetlidir ..annem demişti dersin..senin oğlun olacak" demiş :olamaz:

Hanımlar merhaba. Evet dert değil ama bazen insanların kafa yapısını gerçekten anlayamıyorum. Kayınvalidemden bahsediyorum. Dün aradı, ikinci çocuğu yap artık yaşın geçiyor falan derken, çok tuzlu yiyorsun, tuzlu yeme de ikincisi kız olsun dedi. Ne alakası var, canım nasıl isterse öyle yerim, nasip kısmet bu işler dedim ama böyle bir cümleye cevap bile verdiğim için kendimi tuhaf hissettim. Geçen bir konuda da söylemiştim sanırım burada, ikinci bir oğlum olursa da çok mutlu olacağım, abisiyle iyi birer sırdaş arkadaş olurlar, kız da olsa öyle. Ne bu ondan da olsun, bundan da sevdasi!? Ben mi belirliyorum cinsiyeti, bu nasıl bir kafa?

Tekrar ediyorum, dert değil ama bu patavatsizlik insanı sinir ediyor.
Benim de ikinci kızım oldu daha hamileyken 3. Nün hesabını yaptı kendisinin bi kızı bi oğlu var şimdiki aklı olsa bir tane daha yaparmış bende çok istiyorsan tüp bebek yap bi tane daha olur ben daha istemiyorum dedim

Kafamda o anı canlandıramıyorum bile, damadına bu cümleleri kurabilecek aile yoktur herhalde. Çocuk olmaz, sorun kadındadır. Cinsiyet istedikleri gibi olmaz, sorun kadındadır. Çocuğun kilosu azdır, sorun kadındadır.
Kadın olmak ne zor bu hayatta iki kızım var onlar için çok endişeleniyorum hayırlı insanlara denk gelirler inşallah

Takvim oluşturdunuz mu? Ben bir gün yazdım genel olarak ama takvim gün gün olasiligi veriyor
Evet evet erkek diyordu😄 ben hep, öncelikle sağlıklı tabiki, kız istemiştim zaten ama takvim olasılığı erkekten yana olunca cinsiyeti öğrenene kadar kendimi erkek fikrine alıştırmaya çalışmıştım😄 hatta burada nub teorisi diye bir konu vardı oradaki arkadaşlar da erkek demişti ve Çin takvimi de erkek diyordu😄 Kızım tüm takvimleri, teorileri alt üst etti😍

Evet evet erkek diyordu😄 ben hep, öncelikle sağlıklı tabiki, kız istemiştim zaten ama takvim olasılığı erkekten yana olunca cinsiyeti öğrenene kadar kendimi erkek fikrine alıştırmaya çalışmıştım😄 hatta burada nub teorisi diye bir konu vardı oradaki arkadaşlar da erkek demişti ve Çin takvimi de erkek diyordu😄 Kızım tüm takvimleri, teorileri alt üst etti😍
O zaman ben bundan sonra kimseye söylemeyeyim :)

Kayınvalide bugün eşımı de arayıp, ona da ayni uyariyi yapmış. Çok tuzlu yiyorsunuz vs demiş. Bana söylediği gibi dememiş ama sağlığınız bozulur şeklinde söylemiş.

Hanımlar merak ettim, oğlu olanlar çok mu tuzlu yersiniz ya da kızı olanlar hep tuzsuz mu yersiniz, kayinvalidemin bu kadar körü körüne inanmasinin bir nedeni olmalı.

Aman...
Ben ikinci çocuğumu doğurup eve gelmiştim, emzirirken kayınvalidem ‘çok yakın oldu keşke olmasaydı’ dedi.
‘Sizce de artık konuşmak için geç değil mi, emziriyorum ya şuan bebeğimi’ demiştim.
Ona neyse sanki...

Kayınvalide bugün eşımı de arayıp, ona da ayni uyariyi yapmış. Çok tuzlu yiyorsunuz vs demiş. Bana söylediği gibi dememiş ama sağlığınız bozulur şeklinde söylemiş.

Hanımlar merak ettim, oğlu olanlar çok mu tuzlu yersiniz ya da kızı olanlar hep tuzsuz mu yersiniz, kayinvalidemin bu kadar körü körüne inanmasinin bir nedeni olmalı.
bence kayınvalıdenız bol bol cevız yesın onun bu besın kaynagına daha cok ıhtıyacı var gıbı

Aman...
Ben ikinci çocuğumu doğurup eve gelmiştim, emzirirken kayınvalidem ‘çok yakın oldu keşke olmasaydı’ dedi.
‘Sizce de artık konuşmak için geç değil mi, emziriyorum ya şuan bebeğimi’ demiştim.
Ona neyse sanki...
kaynanalar level atlıyor :D

kaynanalar level atlıyor :KK70:
Benimki aşırı feci ama iyi ki bana denk geldi😂
Susan, oturan, cevap veremeyen biri olsa ağlaya ağlaya geçirirdi ömrünü.
İlkine de ‘seni sevmedi istemedi, ondan emmedi’ demişti.

Neyle tatmin ediyor koca kadınlar kendilerini yahu, aman söyleyip de onlara benzememeyim gelecekte ajahahsj😂😂

Maksat konuşma olsun diye konuşmus kafaya takilicak bir durum göremedim. Ben olsam sinir bile olmam güler gecerdim neden bu kadar takıldiniz anlamadım.

Back
X