Patavatsız kv

Benim kv patavatsizlikta nirvana)))
Artik kv, gorumce, elti konulari beni şaşirtmiyor))))
Kv ile açik açik konusup karin agrisini sorsaniz iyi olur.

cok guzel demıssınız nırvana ))
düğün zamanım gelınlıgımı kendım aldım.gelınlıgını alsın parası yetmezse sen verırsın dıyor kızkardesıme densız herseyın sakası olur mu

ılk gun tanısırken basladı aslında pastalar yapılmıs ne guzel tesekkur ederım ıstesem bu kadar olmazdı dedım ısteesen zaten yapmazdım demez mı

Ondan bendede mevcut bir tane 😂 önceleri susardım, kendimi yerdim söylemediklerim için. Şimdi pat pat ! Kimseye kulluk edemem benim üzülebileceğimi düşünmeyeni bende düşünmem nokta.

benim eşimde bu tarz takılır.suana kadar sabrettım heran patlayabılırım aksam k valıdeye gıdıcem hıc ıcımden gelmıyor esımde bensız gıtmıyor yanında dedııgını dıyor guleryuzlu soktum lafı dıyor kendınce..kale alma onları degıstıremem dıyor ben bagırıp cagırınca yanımda olur hesap sormayınca bır ıse yaramıyor yanımda olması gorumcem k valode sokup sokusturuyor bugunden ıtıbaren bende aynını yapıcam laf sokucam
Benim ailem uzakta olmayacaktı ki hiç takmazdım, 2 haftada bir giderdim oraya, insanın aileside uzakta olup bunlarıda yaşayınca çok yalnız hissediyor ve üzülüyor

Ondan bendede mevcut bir tane 😂 önceleri susardım, kendimi yerdim söylemediklerim için. Şimdi pat pat ! Kimseye kulluk edemem benim üzülebileceğimi düşünmeyeni bende düşünmem nokta.
Bunu da denedim, pat pat lafları söylüyor oldum, ayrıyetten beni çok yoruyor uğraşmak, güzel geçin işte insan ol ne var yani, ama yok

cok guzel demıssınız nırvana ))
düğün zamanım gelınlıgımı kendım aldım.gelınlıgını alsın parası yetmezse sen verırsın dıyor kızkardesıme densız herseyın sakası olur mu

ılk gun tanısırken basladı aslında pastalar yapılmıs ne guzel tesekkur ederım ıstesem bu kadar olmazdı dedım ısteesen zaten yapmazdım demez mı
emin olun sizi kv-den de kotu kv-ler var))) Ben boyle teselli ediyorum kendimi))) Burdaki konulari okuya okuya kv-lerin yuzde 99unun ayni oldugunu anladim)))
Akliniza geldikce gulun gecin, piskolojinize iyi gelir)))

Ne alaka canım ya kendi ailemiz evladının evine gelirken illa birşeyin getirecek o halde kv niz de her seferinde getirsin siz sorun anneminkini begenmiyorsan sen beğendiğin birseyi al getir diyiverin

Benimki de meraklıdır, sürekli ağzımı arar, hele ailemle ilgili bir şey duysun peşimde dolanır resmen. Ben geçiştiren merakını daha da katlayacak cevaplar veriyorum. Mesela "annenler ne getirdi" mi dedi, benden alacağı cevap "getirmişler işte bir şeyler, üstüne konuşulur mu ne ayıp" gibi olur.

Bunu da denedim, pat pat lafları söylüyor oldum, ayrıyetten beni çok yoruyor uğraşmak, güzel geçin işte insan ol ne var yani, ama yok

Ooo canım değişmez bu yaştan sonra.. Bizimki evlatlarına laf sokar, gelinlerine, damatlarına, herkese. Evet sinir bozucu birşey, ama belki benimde söylediklerim gece uyumadan düşündürüyordur onu umarım yani.

Kv çok patavatsız artık oğlu bile baş edemiyor annem böyle napayım diyor, evime gelen ailemden ötürü arayıp ne getirdiler diye güya muhabbet olsun diye soruyor, hadi iyi niyetlidir diyip söyleyince getirecek başka bşey mi bulamamışlar tarzı konuşuyor, belki benim ihtiyacım var veya gönüllerinden ne koparsa onu getirmişler, maddiyatçı çıkarcı bir yaklaşım bu, cok üzülüyorum
Ne getirdiler diye sorduğunda cevap vermek zorunda değilsin ki,hatta ben olsam kendileri hediye bir şeye gerek yok derdim :KK66:

Eşiniz sizin yanınızdaysa illa annemdir ne dese haklıdır demiyorsa darlamayın adamı. Napacaksınız işte bazı insanlar da böyle hem meraklı hem patavatsız. Kendisi ne getiriyor gelirken? Muhtemelen hiçbir şey 😁 ve annenizin size getirdiği şeyleri kıskanıyor belki de. "Ne getirecekler canım onların gelmesi yeter" filan deyin, sözleri canınızı sıkıyorsa hiç bahsetmeyin getirdiklerinden.

Back
X