Patavatsizliğim

Perihosseini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2019
1.006
1.547
63
Kızlar merhaba sevgilimle konuşurken biraz argo-erotik ( dirty talk diyorlar galiba yabancılar)bir laf dedim birden ağzımdan çıktı. O da ne kadar ayıp ayıp. dedi sanırım benden soğudu. Evlilik düşünüyoruz söz yapılacak yakında. Böyle cinsellikmiş fln hiç konuşmaz. Biraz tabuları var sanırım. Sex bile diyemezsin. Ben tuttum bide argo laf ettim. O lafta ağzımdan nasıl çıktı kötü kadınlar gibi anlamadım. Valla ağlicam şaka yapmıyorum. Ayıp diyince kan beynime gitti. Özür diledim ama yinede seviyesiz konumuna düştüm dimi yaaa:((( ya lütfen içimi rahatlatın. Sonradan seni seviyorum fln dedi ama sesi buz gibiydi

Offf offf. Günlük hayatta ağzı bozuk biri değilim asla. Ay niye böyle oldu yaaa. Ya evlenince de tam o işleri yaparken yine ağzımdan böyle saçma salak laflar çıkarsa:(

Kızlar merhaba sevgilimle konuşurken biraz argo-erotik ( dirty talk diyorlar galiba yabancılar)bir laf dedim birden ağzımdan çıktı. O da ne kadar ayıp ayıp. dedi sanırım benden soğudu. Evlilik düşünüyoruz söz yapılacak yakında. Böyle cinsellikmiş fln hiç konuşmaz. Biraz tabuları var sanırım. Sex bile diyemezsin. Ben tuttum bide argo laf ettim. O lafta ağzımdan nasıl çıktı kötü kadınlar gibi anlamadım. Valla ağlicam şaka yapmıyorum. Ayıp diyince kan beynime gitti. Özür diledim ama yinede seviyesiz konumuna düştüm dimi yaaa:((( ya lütfen içimi rahatlatın. Sonradan seni seviyorum fln dedi ama sesi buz gibiydi
Şimdiden böyleyse... inşallah cinsel sorunlarınız olmaz çünkü bi çok bayan burda bu sıkıntı yüzünden bunalıma girip konu açıyor... inşallah büyümez konu ☺️

Şimdiden böyleyse... inşallah cinsel sorunlarınız olmaz çünkü bi çok bayan burda bu sıkıntı yüzünden bunalıma girip konu açıyor... inşallah büyümez konu ☺
İnşallah zaten şimdi de buraya konu açtığıma pişman oldum. Toplanır ahlak bekçileri iyice utandırir beni. Söyleyim kapatsinlar bari

İnşallah zaten şimdi de buraya konu açtığıma pişman oldum. Toplanır ahlak bekçileri iyice utandırir beni. Söyleyim kapatsinlar bari
Ya ne sıkıyorsun canını. O şimdi içinden sabırsızlanıyordur da belli etmiyordur. Bakma sen bunların cool takıldığına.

Takılma canım yaa. sende ne degisik erkeksin de:) evlilik plani yapiyosaniz nesi ayip .bu arada ne dedin cok merak ettim:KK73:

Çok takma ama bundan sonra biraz daha hanım hanımcık takıl 😁

Verdiği tepkiye çok üzüldüm. Zaten ben ağzımdan çıktıği an pişman oldum. Neyse bikac güne inşallah unutur heralde..

Unutur tabi dert etme. Söylediğin iyi olmuş. İsteklerini zevklerini bilsin ne bu çekingenlik :KK20: bi kaç güne sen de o da unutursunuz

Unutur tabi dert etme. Söylediğin iyi olmuş. İsteklerini zevklerini bilsin ne bu çekingenlik :KK20: bi kaç güne sen de o da unutursunuz
Ama sana bişey söyliyeyim mi, bu konular da girişken olmayıp üstelik kaçan erkekten de çok bişey bekleme derim. Tecrübeyle sabit. Normalde nasıldır buluştuğunuz da öpüşmekten filan kaçınıyo mu

Ama sana bişey söyliyeyim mi, bu konular da girişken olmayıp üstelik kaçan erkekten de çok bişey bekleme derim. Tecrübeyle sabit. Normalde nasıldır buluştuğunuz da öpüşmekten filan kaçınıyo mu
Hayır. Öpmeye meraklıdır. Bende çok sevişme düşkünü değilim de regl öncesi hormanlar sanırım. Öyle pat diye saçma sapan bı laf ettim. :KK43: ben bidaha yapmam diye msj attım şimdi o da tamam bişey demedim içine atarsan üzülürüm ben dedi. Sanırım tatlıya bağlandı olay

Hayır. Öpmeye meraklıdır. Bende çok sevişme düşkünü değilim de regl öncesi hormanlar sanırım. Öyle pat diye saçma sapan bı laf ettim. :KK43: ben bidaha yapmam diye msj attım şimdi o da tamam bişey demedim içine atarsan üzülürüm ben dedi. Sanırım tatlıya bağlandı olay
İyi öyleyse. Daha dikkatli olursun bundan sonra nabıza göre şerbet.

Niye adama bi daha yapmam deyip suçlu gibi davraniyorsun esin olacak o senin. Benim de esimin bana tuhaf gelen cumlelerini duyuyorum bazen ama tepki vermiyorum her insanin yapisi istegi ifade etme bicimi farklidir ben onun esiyim soguma, uzaklasma, tepki vermeye hakkim yok diye dusunuyorum. O da senin esin olacak adam boyle suçlu psikolojisine girme hosuna gitmiyorsa bi daha yapmazsin olur biter.

Back
X