- 29 Haziran 2013
- 419
- 8
- 68
o zamn laf olsun torba dolsun diye sölemişlerdir kimene ki, eşin seni böle beğenmiş ve evlenmiş takma salla gitsin yaşlı zaten
bir ayagi cukurda dermis gibi olmus bu biraz tobe tobe

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zamn laf olsun torba dolsun diye sölemişlerdir kimene ki, eşin seni böle beğenmiş ve evlenmiş takma salla gitsin yaşlı zaten
aman canım boşver hiç takma bak benimde çok kilom yok boy 173 kilo 66 ama kvdem sürekli ben evlenirken kilom 55di der durur diyemiyosun işte bacak kadar boyla bende o kiloda olurum diye bu sıra eltimde taktı ben evlenirken manken gibiydim fln diye ağzıma geliyo kısa boylu manken mi diye de neyse yaa benimde nişanlım ben seni böyle beğendim zayıf birini istesem zayıf biri olurdu hayatımda değişme diyor o yüzden hiiiç üzülme manken gibi olsan bu seferde çöp gibisin giydiğini yakıştıramıyorsun diyecekler
Ne mankeni konu mankeni herhalde hahahah diye bir bozsaymışsın keşke onu.![]()
hahahhaa gece gece güldürdün beni laf ağıza geliyodaa yutuyorsun işte ...
cidden 150 boyu var kvdemın kadın benle kilo yarıştırıyo şeytan diyoki
anne bırak kiloyu eskiyi gel bakılım yanıma bir boyunun ölçüsünü alayım de diyorda işteee
Bence yutma çok ağır şeyler de söyleme ama susma da.
Boylusun maşallah belli ki bu biraz kıskançlık yapmış onlarda.
Kaynanan neyse diyebilir de eltinin böyle bir şey demesi onun haddine değil.
ya aramızda en az bir kariş boy farkı var kilo yazışındalar anlamıyorum arkadaş ha şuan yeni bir taktik geliştirdimmm
ben çok açık sözlüyüm lap diye söylerim aa dik dik konuşurum bu sefer hakaret ettim sanıyorlar espisiyle laf sokmayı öğrenmem lazım
Eşimin ananesi sürekli beni eleştiriyor.Özellikle kilom konusunda.Beni böyle gördüler,eşimde böyle kabul etti ve evlendik.Biraz önce ananesi geldi konuşurken kilodan açıldı muhabbet.Ne dese beğenirsiniz,bu sıralar sarktın sanki sen dedişoka girdim bişey desen olmaz yaşlı başlı kadın,olabilir demekle yetindim.Ama içime oturdu resmen okadar mı kötüyüm dedim kendi kendime.
Sen boyuna gore kilolu degilsin ki,sacmalamak istemis onlaraman canım boşver hiç takma bak benimde çok kilom yok boy 173 kilo 66 ama kvdem sürekli ben evlenirken kilom 55di der durur diyemiyosun işte bacak kadar boyla bende o kiloda olurum diye bu sıra eltimde taktı ben evlenirken manken gibiydim fln diye ağzıma geliyo kısa boylu manken mi diye de neyse yaa benimde nişanlım ben seni böyle beğendim zayıf birini istesem zayıf biri olurdu hayatımda değişme diyor o yüzden hiiiç üzülme manken gibi olsan bu seferde çöp gibisin giydiğini yakıştıramıyorsun diyecekler
Hiiicc sanmiyorum tatlim yaa.suzuyolar ayaga kalktiginda popon mopon nasil diyr hissedip goruyosun.zayıflamışsını ima etmiş bence annemde sarkmayı bu manada kullanır. baksana ben sarktım sanki cikom der ara ara tontik fıstığım benim
yaşlıların çoğu patavatsız oluyor,bunlar bunama belirtileri sanırım gül geç kafaya takmaya değmez.
Gecen yil Turkiyey gottigimde kendi akrabalrim kilomla cok dalga gectiler.ben hep coz zayiftim cunku ama 5 yilda 55 kg 90 ciktim 3 oglum var.millete sirf gicikligina kocam cok iyi bakiyor sizinki bakmiyor galiba dedim agizlarini acamiyor ben dalga geciyordum.donuste 10 kg verdim bu seferde kocamin yoklugu belli oldu dimi dedim.
Millet kendine baksin once sirf hasetlikten zayif olsam bu seferde cokmussun diyeceklerdi.akrabalar arasinda deil 3 cocuk 2 cocugu olan yok.
Zayıf olsan da başka kulp bulurmuş gibi
3 aylık evliymişsin ne kadar değişmiş olabilirsin ki
Anneanne senin gözlerde beni yeni seçiyo galiba deseydin
Bence fazla sessizlik te iyi bişey değil
Herkes efendilikten anlamıyor çünkü
Zamanla sende anlayacakısn bunu
ben halimden memnunum de gülümseyerek benim için sorun yok de geç önce aynada kendine baksın
Boşboğazlık diyoruz biz buna adap bilmeyen cinsinden![]()
Eşimin ananesi sürekli beni eleştiriyor.Özellikle kilom konusunda.Beni böyle gördüler,eşimde böyle kabul etti ve evlendik.Biraz önce ananesi geldi konuşurken kilodan açıldı muhabbet.Ne dese beğenirsiniz,bu sıralar sarktın sanki sen dedişoka girdim bişey desen olmaz yaşlı başlı kadın,olabilir demekle yetindim.Ama içime oturdu resmen okadar mı kötüyüm dedim kendi kendime.