Patene başlamak istiyorum :)

Oooo çok havalı güle güle kullan.Oğluma da hediye geldi, bu yaz öğrenecek inşallah.Benimde yoktu çocukken kuzenimin vardı onunkilerle öğrenmiştim kullanmayı çok zevkli.Bende mi alsam kendime içim kıpraştı görünce :D
ayy çok teşekkür ederim :KK68::KK68:valla bende sürekli paten videoları izliyorum ve biran evvel öğrenmek istiyorum, ilginizin varsa almalısınız bence Hoppa

Kazasız belasız kullanmanı dilerim :) yalnız bir ayrıntı var, pateninde ABEC kaç yazıyor? yeni başlayanlar ABEC 3 ile başlarlar bu tekerleklerinde hızı belirler profesyonelleştikçe 7-9-11-13 olarak ilerler. Ben ABEC 9'da kayıyorum prof. yakın. Kask ve korumalarını kullanmayı unutma canım.
teşekkür ederimmm :KK36:bilemiyorum tam olarak nerede yazar? ben bi gidip kurcalayım...

Benim yaptigim bikac sey dizleri hafif kirmak ayaklari azicik paytak tutuyorsun bacaklari ne cok acıyorsun ne cok kapatiyorsun ilk ogrenirken boyle boyle basladim daha sonra kapinca cok kasmiyorsun zaten bide zemin onemli ben surtunme fazla olsun hizli gitmiyim diye parktaki cimlerde yapmaya calisiyordum taa en basta sonra normal duz alana ciktim iyi oldu :)) bide evdeki halilarin ustunde deniyodum .d
ay evet benimde şu anlık favorim halılar :KK50: geçenlerde bir düştüm sol kalçamı kırıyordum :cry:

Kazasız belasız kullanmanı dilerim :) yalnız bir ayrıntı var, pateninde ABEC kaç yazıyor? yeni başlayanlar ABEC 3 ile başlarlar bu tekerleklerinde hızı belirler profesyonelleştikçe 7-9-11-13 olarak ilerler. Ben ABEC 9'da kayıyorum prof. yakın. Kask ve korumalarını kullanmayı unutma canım.
ABAC 13 müş ya benimkiii:KK57: daha yeni öğrenicem halbuki:KK43:

Canım abec 13 seninki. Patenleri aldığın yerden değiştirmelisin uyarmalıydınız demelisin. Abec 13 hızı fazladır jilet gibi kaydırıyor onlar. Patenle dengede durmayı, bir yerde Allah korusun düştün diyelim kalkmayı öğrenceksin henüz.

Canım abec 13 seninki. Patenleri aldığın yerden değiştirmelisin uyarmalıydınız demelisin. Abec 13 hızı fazladır jilet gibi kaydırıyor onlar. Patenle dengede durmayı, bir yerde Allah korusun düştün diyelim kalkmayı öğrenceksin henüz.
22 gün oldu alalı değiştirirler mi ki?mümkün değil mi bununla öğrenmem:KK43:

sadece evde sürdüm halıda.Dengede çok soeun çekmiyorum 2 kere düştüm sadece :KK61:
Kıyamam ya:KK36: halı kaymasını engeller zaten pateninin. Ama düz bir zemine çıktığında sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum. İstersen değiştirmek için şansını dene, çünkü kirletmemişsin patenleri de. Her şeyin sağlıklı olanı makbuldür.

Kıyamam ya:KK36: halı kaymasını engeller zaten pateninin. Ama düz bir zemine çıktığında sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum. İstersen değiştirmek için şansını dene, çünkü kirletmemişsin patenleri de. Her şeyin sağlıklı olanı makbuldür.
haklısınız...kolumu ayağımı falan kırarsam Allah korusun:KK43:Bilgilendirdiğiniz için çook teşekkür ederim:KK15::KK15::KK36:

herhangi bi admin bana yardım edebilir mi? buraya eklediğim fotoları kaldırmak istiyorumda...

Back
X