patiksiz çeyiz olmaz

bn resm eklyemiorm pembeli beyaz tylüyü örmeni istesem nasıl iletişime geçicez ne kadar zamanda örersn bde kargo falan nasıl olacak yerimseniben

valla ben pek sevmiyorum böyle farklı patikleri özellikle bazıları çok kullanışsız benimde çeyizde birkaç tane var ama benim kullanmayacağım kesin..

hanzadem sağol canım ilgilendğin için bn yeni oldğm içinn özelden cwp atamıorm.. yaptrrsam eğer 2-3tane istiorm ama madem kargo parası aynı etrafımdaklerede bi sorayım isteyen olrmu? sen son fyat 10 tl ye örüosn dmi:teselli:

sen sağol canım..örerim tabi...sen sor..özel mesajlaşma içinde foruma yaz açılır..kapalıdır belki ben sana yazabiliyorum ama sende okudun sanırım msn kullanıyorsan adımın üzerine tıkla orda msn adresim var..

keske bu orgu ısınden anlayan bır arkadas anlatsa bıraz da bızde yapsak..ben tıg ısını faln cok ıyı bılırım ama hıc patık ormedım..burdan bazılarını orebılırım ama ılk eklenen sarı olan patıgın artırma kısımlarını anlayamadım...bende ormek ıstıyorum..bır arkadas anlatırmı acaba bu ornegın basından sonuna kadar..cok uzun surecegını sanmıyorum zahmet olmazsa..bilmiyorumkismile

hanzadem msjlarım belli br sayıya ulaşna dek özel msj atamıorm burdan yazıorm.. bn tek btane alcam cnm ama btane için 15 lira wermek istemiorm arkdşlarımada daha soramadm sorunca sana haber wercem inşallah

ya hepsi birbirinden güzel elişi yaparım ama bu kadar güzelleri biri gösteremeden yapamam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…