- Konu Sahibi dandiktavsan
Ayşe teyze gece eşiyle kavga etmiş herhal birine patlayası varmış gözüne seni kestirmiş 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladigim kadariyla bu ayse teyze dedigin surekli on planda olmak isteyen gelen giden beni pohpohlasin herkes benim iyiligimi konussun diyen yani dunyanin sadece kendisinin etrafinda dondugunu sanan birisi.. benimde var bunun gibileri cevremde yok selam vermedi der kuser yok yuzume bakmadi der kuser efendime diyim gozunun ustunde kasin var der kuser yani dikkat cekme cabalari herkes beni konussun herkes beni ovsun cabalari iste bilgisiz cahil dedigimiz kesim bu tiplerdir bizim.. diyecegim o ki uzak duracaksin.. ileride barisir konusursunuz illa ki velakin whatsapmis samimilik mis iiihh yapma derim ben..Konu calismaktan acilmisti, yeni bir ise girmistim sabah gorunce selam vermemisim ki hic hatirlamiyorum metroyu kaciracaktim telas halindeydim
Ayşe teyze eskiden çamaşır cırtlatırdı sadece,level atlamış demek:))55 yaşındaki Ayşe teyzeyle ne işin olur senin? Bir de birbirinize laf yetiştiriyorsunuz. Gereksiz olmuş ama iyi olmuş. Ufkunuzu açacak yada muhabbetinden keyif alacağınız insanlarla vaktinizi geçirin.
Yahu tweety, söz attim . Amaaan hicbir erkekle gecinemiyorsun dedi.
Calisiyorsun da ne oluyor ayda 10000 mi kazaniyorsun , senin elinde meslegin yok ki bircok insanin gozunde boylesin dedi.
Azicik usturuplu giyin bosanmis kadinsin dedi.
Kendini onemli saniyorsun dedi.
Dedi dedi dedi...patladim
Ayşe teyze ağzının payını almışKizlar tekrar merhaba . Bu bugunku ikinci konum. Farkindayim, sizlerle paylasmak istedim derdimi.
Bizim bir komsumuz var. Ayse Teyze olsun adi. Yillardir yedigimiz ictigimiz ayri gitmedi. Benim uzerimde cok emegi var. Ekmegini yedim, o da bizim. Ozlerinde iyi insanlar oldugunu dusunurduk.
Az once whatsup ta konusurken engelledi beni. Şaştim kaldim. 55 yasinda insan. Bir sey de diyemezsin. Buyugumuz sonucta. Son bir yildir sabrediyorum ama doldum artik yani o derece...
Bayramda iki defa aradim acmadi. Isi vardir dedim, ben de ustelemedim. Whatsup tan kizmis bayramini kutlamadim diye. Bu bir.
Konusurken konu konuyu acti. " Sen isletme bolumunu bitirdin de ne oldu, sen kendini onemli goruyorsun. Bir cok insanin gozunde degerin yok. Ha benim gibi ilkokul mezunusun ha isletme "
Ayse teyze dedim, nereden cikti bu. Niye kendimi onemli biri gibi goreyim. Ayrica emege saygi saygi gostermek gerekmez ki ?
Bu sefer dedi ki sen oyle san, been zaten basi aciklarin da musluman olduguna inanmiyorum zaten demez mi ?
Bakin amacim polemik yaratmak degil. Sadece dertlesmek kizlar. Asiri uzuldum, biz iyi bir sirdas, ayni sofrada yemek yiyen insanlardik.
Dayanamadim. Actim agzimi yumdum gozumu.
Sen beni bu sekilde asagiliyorsun. Islam 'da kibir ve bir insani kafir ilan etmek gunah degil mi ? Sen kapalisin ama benden daha cok parfum sikiyorsun , makyaj yapiyorsun. Ben hic makyaj yapmam . Herkesin kendi tercihi , Dedim.
Ayni mahallede oturan bir kuzenim var. Tip fakultesini dereceyle kazandi ve hic sinifta kalmadan devam ediyor.
Bu bahsettigim Ayse teyze nin de oglu dogu daki bir universitenin tip fakultesinde surekli sinifta kalarak bitirmeye calisiyor.
Peki o zaman, bak kuzenim Arda yi biliyorsun. Yengem de yolda seni gordugunde , O da senin oglunu asagilasa dogu daki bir universiteyi her sene sinifta kalarak hala bitiremedigini soylese ne tepki verirdin dedim.
Bu soz uzerine biraz durdu yazmadi. Bu yaptigin saygisizligi annene soyleyecegim dedi, direkt engeli basti :)
55 yaşında bir insanla bu polemik neden?Kizlar tekrar merhaba . Bu bugunku ikinci konum. Farkindayim, sizlerle paylasmak istedim derdimi.
Bizim bir komsumuz var. Ayse Teyze olsun adi. Yillardir yedigimiz ictigimiz ayri gitmedi. Benim uzerimde cok emegi var. Ekmegini yedim, o da bizim. Ozlerinde iyi insanlar oldugunu dusunurduk.
Az once whatsup ta konusurken engelledi beni. Şaştim kaldim. 55 yasinda insan. Bir sey de diyemezsin. Buyugumuz sonucta. Son bir yildir sabrediyorum ama doldum artik yani o derece...
Bayramda iki defa aradim acmadi. Isi vardir dedim, ben de ustelemedim. Whatsup tan kizmis bayramini kutlamadim diye. Bu bir.
Konusurken konu konuyu acti. " Sen isletme bolumunu bitirdin de ne oldu, sen kendini onemli goruyorsun. Bir cok insanin gozunde degerin yok. Ha benim gibi ilkokul mezunusun ha isletme "
Ayse teyze dedim, nereden cikti bu. Niye kendimi onemli biri gibi goreyim. Ayrica emege saygi saygi gostermek gerekmez ki ?
Bu sefer dedi ki sen oyle san, been zaten basi aciklarin da musluman olduguna inanmiyorum zaten demez mi ?
Bakin amacim polemik yaratmak degil. Sadece dertlesmek kizlar. Asiri uzuldum, biz iyi bir sirdas, ayni sofrada yemek yiyen insanlardik.
Sen beni bu sekilde asagiliyorsun. Islam 'da kibir ve bir insani kafir ilan etmek gunah degil mi ? Sen kapalisin ama benden daha cok parfum sikiyorsun , makyaj yapiyorsun. Ben hic makyaj yapmam . Herkesin kendi tercihi , Dedim.
Ayni mahallede oturan bir kuzenim var. Tip fakultesini dereceyle kazandi ve hic sinifta kalmadan devam ediyor.
Bu bahsettigim Ayse teyze nin de oglu dogu daki bir universitenin tip fakultesinde surekli sinifta kalarak bitirmeye calisiyor.
Peki o zaman, bak kuzenim Arda yi biliyorsun. Yengem de yolda seni gordugunde , O da senin oglunu asagilasa dogu daki bir universiteyi her sene sinifta kalarak hala bitiremedigini soylese ne tepki verirdin dedim.
Bu soz uzerine biraz durdu yazmadi. Bu yaptigin saygisizligi annene soyleyecegim dedi, direkt engeli basti :)
Valla teyzemiz durduk yere boyle sacma laflar ettiyse bence cok cahil biri demekki komsu dost edinirken cok dkkatli olun herkesle muhattap olmayinKizlar tekrar merhaba . Bu bugunku ikinci konum. Farkindayim, sizlerle paylasmak istedim derdimi.