İnanın ki ben ölmekten değil Ülkemin parçalanmasından daha çok korkuyorum.benim canım feda olmasın. kimseninki de olmasın. vatan sana canım feda diye diye değersizleştirdik kendimizi. ölenler sadece bi rakamdan ibaret oldular.
bir bilinmeze doğru gitmekteyiz.Ülkemiz güzel olduğu için zaten bu hallerde.Ama polisimiz de güzel askerimizde güzel .herkes masum.ne hakları var insanları dehşet ve vahşet içinde yaşatmaya.Ne yazikki yasamak tesaduflere bagli oldu olumler normallesti artik bunaldim haberlerde surekli sehitler yaralamalar canilikler savaslar ne gerek var guzelim bir ulke herseyi her yeri ayri bir guzel artik kan dokmesinler bitsin su teror belasi askerimiz polisimiz vatandaslarimiz olmesin artik
Bunu yapanların Allah bin belasını versin.nasıl inasn bunlar anlamış değilim.elinde silahı bir anda yüz kişi tarıyor veyahut tekbir getirererk patlatıyor.Patlamada ölenler bardaydı şehit olmadı diyen, oh iyi olmuş diyen , tartışanlar derken ben de diyorum ki şehit gazi niyazi ne fark eder hayatın elinden gidiyor işte.
Bombayla ölmek şehitlik diye laf çıkarıp halkı uyutuyorlar işte , insanlar olan bitene ses çıkartmasınlar ölmeyi kabullensinler diye. Pisi pisine ölüyor insanlarımız realite bence bu.
insan zaten evladına korkuyor ya onları kimbilir nasıl bir gelecek bekliyor der oldukTürk değilim , ancak oğlum ve eşim Türk
Milliyetci duygularada sahıp degılım, belkide böyle oldugu için ben korkuyorum korkmayanlara şaşırıyorum benim canım evladımın canı sagolamadıktan sonra ...
İnanın ki ben ölmekten değil Ülkemin parçalanmasından daha çok korkuyorum.
Niye korkuyorsunuz
Biz mi birleştirdik
Belki parçalı olsa daha iyi olur
Parçaların nereden ve ne şekilde olacağını bilemem ama kendimizi dünyanın bir parçası görsek hayatı bazı yapay sınırlara sıkıştırmasak daha iyi değil mi
Bakın ölümün ırkı dini dili yok hepsi öldü gitti
yazdıklarınıza çok dikkat edin.
bu yazdıklarınız yüzünden tutuklanabilirsiniz farkında mısınız?
ne demek biz mi birleştirdik bölünse daha iyi olur?
asla milliyetçi bi insan değilim de ne biçim konuşuyosunuz yani?
yazdıklarınıza çok dikkat edin.
bu yazdıklarınız yüzünden tutuklanabilirsiniz farkında mısınız?
ne demek biz mi birleştirdik bölünse daha iyi olur?
asla milliyetçi bi insan değilim de ne biçim konuşuyosunuz yani?
atatürkle çanakkalede ölen atalarımız dışında hiç kimseye borcum yok çok şükür. saçımın telini bile feda etmem bu ülkeye. yıllarımı vericem ülkeye, bir baltaya sap olamıcam siyaset yüzünden, hep ötekileştirilcem sonra da oğlumun canı feda olsun diyeceğim. yok ya? türk değil de arap faşisti gibi oldukça patlamaya devam ederiz.
Berbat yönetiliyor ülkemiz, sonra da üzülmeyin cennete gitceksiniz şehit olursunuz diye milleti uyutuyor siyasiler. Cennet vaadiyle yüzyıllardır insanlar uyutuluyor işte.
Adam gibi yönetilsin ülke kimse ölmesin. Kimse terörden ölsün istemiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?