Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar deli olucam.bi sevgilim var ki başa bela.çok dengesiz ya.bazen çok iyi.arar konuşur tamam derim aklı başına geldi.sonra değişir birden aramaz sormaz olur.ben arayınca konuşuruz.telefonda konuşmayı sevmiyorum diyor.2 işte çalışıyor.buluşamıyoruz.ben deliriyorum.üstüme gelme diyor.2 ay oldu 4 kez ayrılıp barıştık.biliyorum ki beni seviyor.ama bu dengesiz hareketleri canımı sıkıyor.en basitinden dün ve bugünü anlatıyım;
dün gidip kontör aldı.bana 50sini gönderdi bende yok diye.sonra aradı.bi dükkan açıyor.bi iş alırsa bayağı geliri olacak.eğer o işi alırsam seni 1 ay içinde gelip istiycem ded,.o kadar ev planları yaptık.önce bi ev alırız.işte şu eşyayı değiştiririz bu kalsın şimdilik vs vs.
bugünü anlatıyorum.aradım.işteydim.5 dk boş vaktimde.aramazsan aramıcam haberin olsun dedim.aramadı.akşam 7 oldu aradım niye aramadın dedim.canım istemedi dedi.iyi görüşürüz dedim kapadı.aradım niye kapatıyon ya dedim.görrüşürüz dedin ben seni arıcam dedi.ok dedim.kapadık.aradı sonra.yanında arkadaşı var.onunla konuşuyodu.kapandı telefon.aradı ne yüzüme kapatıyon diyor.ben kapamadım kendi kapandı dedim.bu kez bişi dedi kapatı.ne dediğini anlamadım yine kendi kapandı sandım.bu kez ben aradım.ne var zeynep dedi.kendi kapandı sandım sen mi kapadın dedim.ben kapadım dedi yine kapadı.çok sinir oldum.msj attım ne yapsam yaranamıyorum vs diye.cvp yok.zaten msj atmaz o.az önce aradım yine açmadı.bişeye canı sıkıldı herhalde bişiye kızdı dedim.yok.kızacağı bişey yapmadım ki.hem hep böyle bu.bigün öyle bigün böyle.
bi çare akıl kıslar ya.valla delircem.bitirmeyim diyorum.çünkü bitirsem mutlaka kendini haklı çıkarıp bi şekilde bana özür diletiyor.
ne yapıyım nasıl davranıyım şaşırmış durumdayım.bu sadece bir örnekti.hep böyle.bigün ii bi gün kızdırıyor beni.fisfisfiskafamçokkarıştı:bbo:
canım bırak sen arama sakın...o arayana kadar bekle arayacaktır emin ol..oooo sen şimdiden böyle yaparsan evlendiğin zaman çok üzülürsün.bende hep özür diledim evlendik küsünce arkasını dönüp yatıyordu.sonra ben sarılıp özür diliyordum bunu huy etti bende bekledi hep.ama artık bi dur dedim kendime küstümü bende dönüp arkamı yatıyorum bu defa kendi sarılıyor.kendini biraz ağırdan sat...belki o beni arayacak mecbur diyodur....benden tavsiye yinede sen bilirsin...
aramasam arar dayanamaz biliyorum da işte çok sinirli stresli konuştum şimdi.üstüme geldin arıycam diyorum hala ikna olmuyorsun diyor.ben de güzel güüzel anlattım.bak aşkım dedim öyle olmadı.sen bian stresle öyle anladın sanırım ama sen arayacam diyince ben tamam hayatım dedim kapadım.olaylar böyle böyle oldu.senin yanlışın var dedim.sesini çıkaramadı.şakaya vurdu.lan konuşima beni sefion mu falan diye geçiştirdi.ne dengesiz adam ya.
üstüne düştükçe şımarıyor aslında haklısınız.alıştı artık hep alttan almama.dediğiniz gibi üstüne düşmeyim ben de.bi bırakıyım.hep ben hep ben nereye kadar.:dilcikar:
ben eskiden sevgilim telefonu yüzüme kapatınca tekrar arardım niye kapatıyosun diye. şimdi yüzüme kapatamıyor da hadi oldu bi dangalaklık yaptıııııı kapattı. aramadığım gibi telefonlarımıda kapatıp meletiyorum kendisini. valla canım kendinden ödün verme yollar sevgili olmak isteyen adam dolu biri olmazsa öbürü. elbet değerini anlayacaktır eğer anlamazsada kahır çekmeye gerek yok. kısasa kısas o ne yaparsa sende aynısını yap. misal bana güzel bi iyi geceler mesajı yazarsa bende güzel bi günaydın mesajı yazıyorum yok sadece ben yattım iyi geceler mi dedi. günaydin bile demiyorum. tabi bunu çaktırmadan inatlaşmadan yapacaksın.
ya üstüne gitmeyim diyorum gitmiyorum da.ama öyle bir sıkıyor ki canımı.dün gece konuştuk.herşeyi hallettik dedim.pazartesi iş çıkışı gelip benle görüşecekti.cuma konuşmuştuk.gidip evde uyucam gelemem dedi.2 gün uykusuz kalacakmış hep bana hep bana diyomuşum ben.ya düşünün çıkmaya başladığımızdan beri 1 kere görüştük.o da yarım saat.işim var dedi gitti yine.deli olucam.2 aydır çıkıyoruz 1 kere görüştük sevgili olarak.hep işim var yorgunum vs vs.beni görmek istemiyomusun diyorum.şakaya vuruyor he istemiyom diyo.bide dün sen üstüme geldikçe ben senin söylediklerinin tersini yapıyorum dedi.zıtlaşıyo benle çocuk.ayrılmayı düşünüyorum.hangisi daha mantıklı sizce.ayrılmak mı yoksa onu rahat bırakıp devam etmek mi.düzelir mi acaba yoksa hep böyle mi gider.ne dersiniz kıslarr.
ayrıl gitsin kanayan parmağı keseceksin kurtulur diye beklersen kangren olur vücududa sarar ölğme götürür sonunda
analtabilmişimdir umarım daha başındasın ve başındayken bukadar seni sallıyorsa ilerde hiç takmaz haberin ola
Bencede ayrıl ne bu böyle. Benim yüzüme tel. kapıycak hayatta aramam o ararsada ben yüzüne kapatırım konuşcaksa adam gibi konuşsun bi sorun varsada açıkça söylesin
canım bak benim ilişkimde bende böleydim.. yani sewqilinin yaptıqı qibiydim.. sewqilimin bana tekrar qeleceqini benden haksızda olsam özürdileyeceqini bildiqim için herseyi yapardım.. ama şimdi... yapamıorum.. çünki oda anladı we haklı olduqu zaman özürdilemedi ws ws.. we ben akıllandım açıkcası o konularda kuzu qibi oldum.. sende öle yap kendini qerckten haklı hissediosan bırak arama. dayanamam diosan ya en basiti kontörünü bitir istesende arayamazsın ozaman.. o eqer seni qercekten sewiosa hatasını anlar we arar..
yani bu benim kendi yasadıqım we kendi düşüncem canım..
tamam sağol.bak bu anlattığın iyi oldu.o zaman senin sevgilinin sana uyguladığı taktiği uygularım ben de.olmadı düzelmedi mi o zaman diğer arkadaşların dediğini yaparım ayrılırım.
çok tşk ediorum hepinizee.a.s.
cnm evet aynı şehirdeyiz.ne yazık ki 2 ,işte çalışıyo babası yok ve evi o geçindiriyor bunları bahane ederek buluşmaya vakit bulamadığını söylüyor beyefendi.Çok üzgünüm çoookne yazık ki telefonda ayrılıp barışıyoruz.3.ayrılığımızda görüşmeye fırsatımız oldu.düşün artık.senağlamayüzyüze olunca dayanamayıp barıştık.zaten buluşma engelimiz olmasa kavgamız da olmayacak.en çok ondan kavga ediyoruz.
cnm evet aynı şehirdeyiz.ne yazık ki 2 ,işte çalışıyo babası yok ve evi o geçindiriyor bunları bahane ederek buluşmaya vakit bulamadığını söylüyor beyefendi.Çok üzgünüm çoookne yazık ki telefonda ayrılıp barışıyoruz.3.ayrılığımızda görüşmeye fırsatımız oldu.düşün artık.senağlamayüzyüze olunca dayanamayıp barıştık.zaten buluşma engelimiz olmasa kavgamız da olmayacak.en çok ondan kavga ediyoruz.
canım zormuş evet durum... ama sana şunu söyleyeyim onun seni sevdiğinden daha çok sevme onu... bizim de tartışmalarımız buluşma nedeniyle çıkardı genellikle... tabii sizin ki gibi değildik ... 2 yıl sürdü ilişkimiz ve hiç ayrılmadık bu zaman diliminde... ve ayrılma nedenimiz hep benim emek vermem ... yani o beni benim onu sevdiğim kadar sevmediği için emek veren bendim ... ve o bundan rahatsızlık duyduğunu ; beni sürekli üzmek istemediğini söyledi...
demek istediğim ; emek veren kaybediyor ... onun biraz emek vermesini sağla... vermiyorsa ; birşeyler eksiktir... yani 2 işi varmış ; buluşma için bişey diyemeyeceğim ama en azından o seni arasın... eğer bunun eksikliğini hissetmiyorsa zaten sorun vardır ...
en azından bu kadar sık kavga etmeyiz.onu demek istiyorum.evlenmeye de telde karar verdik evet.o karar verdi kendince.2 aydır çıkıyoruz.ama tanışıyorduk zaten- önceden de.
en azından bu kadar sık kavga etmeyiz.onu demek istiyorum.evlenmeye de telde karar verdik evet.o karar verdi kendince.2 aydır çıkıyoruz.ama tanışıyorduk zaten- önceden de.
anladım canım....ilişkilerin kendisi zordur, karışıktır ya da biz karmaşık hale getiririz. bilemiyorum..eğer hislerinden eminsen, şu zor günlerinde destek olmak, alttan almak sana düşer....yok eğer net değilsen, bu kadar sıkıntıyı (sıkıntı olduğuna inanıyorsan) çekmek zorunda değilsin.....
sonuçta ailesine bakan,2 işte birden çalışan sorumluluğu fazla olan bir erkek var karşında...ha ben seviyorum, işler yoluna girince farklı olur diyorsan dayan biraz daha..yok girmezse kendini de fazla yıpratma....sonuçta neler görüyoruz, tüm sıkıntıyı sen çekersin..tam o hayatını yoluna koyar, başkasını takar koluna...düşün taşın buna göre kararını ver....ayrıca bazen insan o kadar meşgul oluyor ki inan telefon gelmesin diye dua ediyor...işteyken özellikle de ben hiç zaman kaybetmek istemem ya da birşeyle meşgulken telefon bütün konsantremi altüst edebiliyor....ayrıca teli yüzüne kapamalar falan da gerçekten ilişkiyi yıpratır, sen sakın böyle birşey yapma....o kapatırsa da arama..yanlışlıkla kapansa bile, hat kopsa bile karşı tarafın aramasını bekle.....
canım zormuş evet durum... ama sana şunu söyleyeyim onun seni sevdiğinden daha çok sevme onu... bizim de tartışmalarımız buluşma nedeniyle çıkardı genellikle... tabii sizin ki gibi değildik ... 2 yıl sürdü ilişkimiz ve hiç ayrılmadık bu zaman diliminde... ve ayrılma nedenimiz hep benim emek vermem ... yani o beni benim onu sevdiğim kadar sevmediği için emek veren bendim ... ve o bundan rahatsızlık duyduğunu ; beni sürekli üzmek istemediğini söyledi...
demek istediğim ; emek veren kaybediyor ... onun biraz emek vermesini sağla... vermiyorsa ; birşeyler eksiktir... yani 2 işi varmış ; buluşma için bişey diyemeyeceğim ama en azından o seni arasın... eğer bunun eksikliğini hissetmiyorsa zaten sorun vardır ...
evet canım anladım.sağol.aslında tek emek veren ben değilim.o da az kaprisimi çekmiyor.seni benden başkası bu kadar çekemez der.doğru söylüyor bazen hak veriyorum.kaprisliyim.kabul ediyorum.kaydirigubbakcemile3 ama o da ilgisiz.:mymeka:
kıslar dün gece uyumadan bi sesini duyum dedim.aradım.öyle bir zamanda arıyosun ki diye kızdı.ben seni ararım dedi kapadı.çok şaşırdım.çok da üzüldüm.sonra aradı.gayet yumuşamış.patavatsız dedi.kim acaba sen mi ben mi dedim.özür falan diledi.meğer aradığımda suyla bi işi varmış.yukarı tarafa koyuyomuş suyu.aradığımda su kovası kafasına düşmüş.ıslanmış falan.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
özür diledi birsürü.sana haksızlık mı yapıyorum dedi.sen ver kararını bu konuda ben bişey demiyorum dedim.biraz surat yaptım.ama içten içten de güldüm.yavrum benim yazık ya.buz gibi havada.ıslak ıslak evine gitmeye çalışıyordu.başına su dökülünce de aklı başına gelmiş.sırnaşık şey bugün görüşmesi var.eğer o işi alırsam 1 ay sonra hep yanımda olacaksın dedi.karım olarak dedi.çok sevindim ya.kuruyunca yine dengesizleşmesse çok iyi.hihoyyyt