- 23 Ağustos 2012
- 1.052
- 1.010
- 333
- Konu Sahibi PinkKimberly
Allah sizi ve sizin gibileri ıslah etsin. Bizden de uzak etsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen uzulme minnoş kalbini de bosa kırdırmaSorma çok kalbim kırıldı şu an ağlamamak için kendimi sıkıyorum :/ biz nasıl onu eleştiririz biz kimiz ki?
Yani ne diyeyim ki ben o adi pislik adamla evli hiç birşey den haberi olmayan kadın ve çocuklarına üzüldümSen uzulme minnoş kalbini de bosa kırdırma
Ne bekliyorlarki acaba duygular var saygı mı gostersınler dıyorlar anlamadım
Konu sahibi içeriği değiştirmiş ama öncesinde ilk sayfada bir arkadaş alıntı yapmış, oradan okuyabilirsiniz.Ortada yasak ask var galiba? Diger konuyu bulamadim. Ya da gozumden kacti? Oyleyse bunun hakli bir yani olamaz..
Tesekkur ederim :))Konu sahibi içeriği değiştirmiş ama öncesinde ilk sayfada bir arkadaş alıntı yapmış, oradan okuyabilirsiniz.
Diğer konusu ne ben bulamadimO kadar edebi yazmissiniz ki.. konuyu yine de masum gostermemis. Yaptiginiz cok yanlis. Sevdiginiz adamin esinin yerinde olmak ister misiniz? Esine sadakati bile olmayan adam sevmeye deger mi? Adam dua ediyor da ne diye ediyor acaba? Ee o zaman karisini bosasin sizi alsin. Madem cok meraklisiniz. Sonra sizi de aldatir merak etmeyin. Duygulariniza biraz gem vurmayi ogrenin. Evli bir adama bakacak kadar radarlarinizi acmayin.
Bende bulamamistim. Ilk sayfada alintisi var mesajinin :)Diğer konusu ne ben bulamadim![]()
Başlığı ne ki bakindim bakindim yok teşekkür ederimBende bulamamistim. Ilk sayfada alintisi var mesajinin :)
Bu baslik altinda. Ilk mesaji var ya onun bir kac yorum altinda. Uye ilk mesajini degistirmis. :))Başlığı ne ki bakindim bakindim yok teşekkür ederim
Ay yok artık ya teşekkür ederim :)Bu baslik altinda. Ilk mesaji var ya onun bir kac yorum altinda. Uye ilk mesajini degistirmis. :))