Patlamak Üzereyim

Atommkarincaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2019
513
715
103
Arkadaşlar merhaba biraz saçma bir konu ama gerçekten çok sıkılıyorum.
Bundan 3 ay önce nisnalandim isimi bıraktım bu sebepten evdeyim ve o kadar çok sikilsıkılı ki neyle ugrasmam gerek nasıl vakit gecirebilirim

Nisanlin istedi diye işten ayrılman yanlış gibi bir yargıyla yaklasmanizi istemiyorum
Sebep sadece nisanlimin istemesi değil
Birkaç sağlık problemi nişan süreci sürekli izin almamdan dolayı ayrıldım ve bu süreçte yeni bir işe başlamadım düğüne az kaldı diye

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba biraz saçma bir konu ama gerçekten çok sıkılıyorum.
Bundan 3 ay önce nisnalandim isimi bıraktım bu sebepten evdeyim ve o kadar çok sikilsıkılı ki neyle ugrasmam gerek nasıl vakit gecirebilirim
İşinizden neden ayrıldınız

Çalışma saatlerim çok uygun değildi nişanlım istemedi

O zaman çalışma saatleri uygun olan bir iş arıyorsunuzdur muhtemelen. Bulunca sıkıntı geçer diye tahmin ediyorum.

Nişanlı istemedi diye işten ayrılmak şu dünyada yapılacak en büyük hatalardan biri. Geçmiş olsun.

Çalışmaya alışkınsanız evde yapamazsınız.
Ayrıca her kadının ekonomik özgürlüğü olmasından yanayım.

O zaman çalışma saatleri uygun olan bir iş arıyorsunuzdur muhtemelen. Bulunca sıkıntı geçer diye tahmin ediyorum.

Nişanlı istemedi diye işten ayrılmak şu dünyada yapılacak en büyük hatalardan biri. Geçmiş olsun.
Hayır iş aramıyorum mesleğim haricinde bir işle uğraşmak istemiyorum zaten ama nisan surecince izin alabilmekte sıkıntı oluyordu düğünden sonra nasipse dükkan açmayı dusunudüşün

İhtiyac konusunda bütün eksiklerimi tamamlamıştım kişisel olarak ihtiyacalarimi da nişanlım karşılıyor calismami kendisi istemedi
Öyleyse evde dinlenin, nişanlınızın/eşinizin iş hayatınıza müdahale edip eve tıkaması ne kadar doğru size kalmış.

Çalışmaya alışkınsanız evde yapamazsınız.
Ayrıca her kadının ekonomik özgürlüğü olmasından yanayım.
Evet biraz öyle oldu ama bırakmayı ben de çok istedim fiziksel ve psikolojik olarak çok yorulmustum birde isteme söz nişan derken kaldiramadim bıraktım

İhtiyac konusunda bütün eksiklerimi tamamlamıştım kişisel olarak ihtiyacalarimi da nişanlım karşılıyor calismami kendisi istemedi
Babanızın evindeyken nişanlınızdan kişisel ihtiyaçlarınız için para almanızda enteresan geldi.

Evet biraz öyle oldu ama bırakmayı ben de çok istedim fiziksel ve psikolojik olarak çok yorulmustum birde isteme söz nişan derken kaldiramadim bıraktım
Sizde istediyseniz çıkmayı bence sorun yok, kursa gidebilirsiniz, kitap okuyabilirsiniz , hobileriniz varsa onlarla ilgilenebilirsiniz. Çalışmaya alışkın olduğunuz için sıkılmanız gayet normal. Ama ihtiyaçlarınızı niye nişanlınız karşılıyor ki madem sizde istediniz çıkmayı babaniz karsilayabilir.

Back
X