Patlamak üzereyim!

İnşallah canım, araba satılınca bir çok düğüm çözülecek.
Kartları kapatırsam bile benim için çok büyük fayda.
Sonra da sil baştan başlamak gerek bazen diyeceğim :)
Gencecik , aklı başında kadınsın. Kocan da sana destek olur evi de alırsın , arabayı da. Şu güzel günleri zehir etme kendine de eşine de.
Bu arada eşin de senin kadar düşünceli mi bu konuda ?

Gencecik , aklı başında kadınsın. Kocan da sana destek olur evi de alırsın , arabayı da. Şu güzel günleri zehir etme kendine de eşine de.
Bu arada eşin de senin kadar düşünceli mi bu konuda ?

O benden daha çok çırpınıyor bir an önce borçlar bitsin diye.
Ev uzun vadeli iş zaten hemen olsun diye bakmıyoruz.
Borçlar bitince biraz birikim yaparız, öyle alırız dedik.
Eşim benim çok yıprandığımın farkında, bu duruma çok üzülüyor.
Maaşlar ortak zaten her ay ben hesap yaparım ona göre ödeme yaparız.

Ya kusura bakmayın ama. Kına,düğün hepsini yapmışsınız. Madem borca girecektiniz bu kadar neden yaptınızki

araba seninse iste annenlerden satacağım de,galeriye bıraktım diye yalan söylersin bir daha isterse..

Adam sana 50 bin TL borcu ödememiş sen kendi hakkın olanı alınca mı görgüsüz oluyorsun. Kira verdiğin gidiyor bari kredi ödeseniz kendi evin daha iyi olur. Peki eşinin bir çabası yokmu?

Adam sana 50 bin TL borcu ödememiş sen kendi hakkın olanı alınca mı görgüsüz oluyorsun. Kira verdiğin gidiyor bari kredi ödeseniz kendi evin daha iyi olur. Peki eşinin bir çabası yokmu?

İkimizde çalışıyoruz kenarda paramız var, şartlar uygun olunca ev alacağız.
Konu eski ama yaşanılanlar unutulmaz

Gelsin onlara laf zaten. Laf gelmesin istiyorlarsa destek olsalarmış.

İkimizde çalışıyoruz kenarda paramız var, şartlar uygun olunca ev alacağız.
Konu eski ama yaşanılanlar unutulmaz
Biz dede 2.500 ben alıyorum kendi evimiz eşim 4000 alıyor ama 200milyar borç var 5 yıldır bıktım borçtan. Bekarken 200tlye ayakkabı alan ben şimdi 50tl pahalı geliyor çocuğumu Kayınvalidem büyüttü resmen ilk ona anne dedi okadar acı bişey ki. Evlilik bana göre çok mantıksız bişey Bana göre. Bekar hallerimi nasıl özlemişim anlatamam en büyük gücüm kızım o iyiki var. Hala 5 yıl ödenecek borç var

Eşim 1 ay öncesine kadar 2.5 ay işsiz kaldı, evdeydi.
Şimdi çalışıyor şuan, iyi kazanıyoruz bizde.
Para kazanmak çok güzel ama borç ödemek çok kötü.
Düğün borcu yeni bitti, kartlar var, kyk borcu vs var.
Evin giderini hiç demiyorum bile
Bekarken çalışmak sultanlıkmış, şimdi cebinde 5 lira kalsa kar sayıyorsun.
Sizin niye o kadar borcunuz var?

Ev kp üzerindeydi eşim üzerine aldı tapu borcu ödenmemiş vergi borcu, evde tadilat oldu mutfak dolabı banyo dolabı v.s o borç, eve alınan tüm eşyalar hepsinin borcu. Bide düğün takımlarını nakit olarak eşimin ailesi aldı onlarda anlaşma öyleymiş herşey bi anda borç oldu 2yıl çalıştım süpriz hamilelik oldu hala borç işte

Evleneli 1.5 sene oldu hala çocuktan korkuyorum.
Bizde öyle bir sene içinde 50-55 bin lira borç ödedik (kira haricinde)
Ben takıları vermedim, vermem de.
Bana hiç bir yardımı olmayan beni bu kadar çok borca sokan insanların eline bir de altın veremezdim.
Onların sıkıntılarını ben çektim çünkü.
Çok zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…