- 8 Mart 2019
- 858
- 826
- 18
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Verdiğiniz 50.000 tl yi babanızın ödemediğini yazmışlar. Açıkçası ödemediğini fark etmedim yazdıklarınızdan. Eğer ödememişse tabi bu konuda haklı görebilirim sizi. Ama ödemiş ise aynı düşüncedeyim.
Aile sonuçta, burada okuduğumuz o kadar konudan çıkaracağımız sonuç aile üyeleri ile para alış-veriş işlerine girmemek en iyisi galiba.
Çok haklısın, şimdiki aklım olsa bir nikah yeterli olurdu
Böyle olunca kocama yakınlaşamıyorum bile çünkü aklım hep borç bitsin diye düşünmekte
O zaman arabayı satılmadı için galeriye bırakıyoruz diyin geri vermeyin ,bu kadar basit ,ihtiyacımız var derlerse size satalım o zaman dersiniz ...
Parayı geri ödemediler.
Bugün birine yazdım aile ve akraba ile ye, iç, gez dolaş ama alışveriş ve iş yapma diye
Yanlış anlamayın ama madem bu kadar sıkışıcaktiniz neden o kadar borca girdiniz ya biraz evlenmek için bekleseydiniz yada dört dörtlük ev duzmeseydiniz hani parça parça alırdınız gücünüz yettikçe inanın sonra ne huzur kalıyor ne bişey.
Allah kolaylik versin insallah.
Iyi tarafindan bakalim en azindan isiniz varda odeyebiliyorsunuz.
Annen baban ne kadar çıkarcı ve bencil size cok uzuldum en mutlu günleriniz stres sıkıntıyla geciyo kavga da ne demek kendi paranız icin kavga mi olur ederse de küs konuşma bi sure sl arabayı da iste acil lazım de verme paranı da iste 18 yaş diyosun gençliğinin baharı para biriktirmeyle geçmiş hop elinizden almışlar annenle baban cok akıllı valla
Ödememiş olmaları tabi her şeyi değiştirir bu durumda. Az bir para değil sonuçta.
Neyse, siz o zaman arabayı satmanın yolunu arayın, sonra borçları ödeyin ve sizi çok zorlayacak kredilere girmeyin.
Maalesef iyi kazanmasına rağmen pek çok çift girdikleri kredi borçları yüzünden en güzel zamanlarını sıkıntı içinde geçiryorlar. Ev 10 sene sonra da alınır ama geçen bu yılları geri alamazsınız..
Acık acık borcumuz var
Aracı satıyorz km yükselmemesi gerek dıyın.
Valla ister görmemiş desinler,ister kussunler.
Yapacak bisey yok.
Nasıl vermiyor ya yok mu yedek anahtarı?Verseler
Nasıl vermiyor ya yok mu yedek anahtarı?
Gider kapıdan alırım,arar ben aldım arrabayı derim.
Ruhsatlı arabam,neyi vermiyor?
Anneniz benim kp,kv aynı:)Annemi bir tanısanız
Bugün arayıp, gidip alacağım arabayı
Anneniz benim kp,kv aynı:)
Yabancı gelmedi valla:)
Allah yardımcınız olsun ama ben krediye çok karşıyım mesela bizde arabamız o kadar eskiki küflendi çoğu yeri diyim:) eşimde iş sahibi ama almıyoruz ne zamanki elimiz bollasir o zaman alırız ayağımızı yerden kesiyor mu kesiyor. Keza ben evlenirken o kadar mütevazi bir şekilde ev düzdüm ki eltim çok taktir ettim seni dedi çünkü biliyorum ki sonra bunları öderken kocamla ben bunalicam. Rabbim ödeme kolaylığı versin lütfen bir daha bu şekilde açılmayın borcun olduğu yerde huzur olmuyorBen çok kötü, kavgalı bir ailede büyüdüm. Annem babam ben kendimi bildim bileli hep tartıştılar, defalarca boşanalım dediler. Ben babamla bir kere dışarı çıkmış, kahve içmiş insan değilim. Baba rolü yok bende.
Eşimle tanışıp aşık olunca, bu adamdan bana koca olur dedim.
Bir nevi ailemden kaçtım, baba sevgisini, aile sevgisini eşimde gördüm çok şükür ki.
Babama verdiğim o para da eşimle tanışmadan hemen önceydi, ödeyeceğim diyince kıyamadım. Kapattım borcunu.
Sonrasında işler düşündüğüm gibi gitmedi, olaylar karıştı ve ben bir an önce evlenmek istedim. 8 ayın içinde hem nişan hem düğün yaptım. Verdiğim para geri gelmeyince kredi çekmek zorunda kaldım. Aileler bir araya geldi oturdu konuştular. Herkes üstüne düşeni yapacağız dedi ama her şeyi eşimle ben yaptık. Kısacası laf çok icraat yoktu. Onlar konuştuğu için bizde yapmak zorunda kaldık. İçim acıyor
Allah yardımcınız olsun ama ben krediye çok karşıyım mesela bizde arabamız o kadar eskiki küflendi çoğu yeri diyim:) eşimde iş sahibi ama almıyoruz ne zamanki elimiz bollasir o zaman alırız ayağımızı yerden kesiyor mu kesiyor. Keza ben evlenirken o kadar mütevazi bir şekilde ev düzdüm ki eltim çok taktir ettim seni dedi çünkü biliyorum ki sonra bunları öderken kocamla ben bunalicam. Rabbim ödeme kolaylığı versin lütfen bir daha bu şekilde açılmayın borcun olduğu yerde huzur olmuyor
Sizin sonucumuz belli ;. Ailenize gerekeni söyleyeceksiniz ve onlar istediklerini soyleyecekler.. Zaten arabayı verdiginizde bile yeterince iyi şeyler duymuyorsubuz bari vermeyin kötü olun ... Duyacaklariniz değişmeyecek ki! Babanızdan açık açık 50.000 isteyin ! Normalde olsa isteyin demezdim ama aileniz gerçekten bunu hak ediyor.. Ne yazikki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?