• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patlayan voleybol topumu nasıl şişireceğim

filerun

Reklamdakisıradandeterjan
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
1.517
13
66
Ağrı
Benim öyle bi babam varki, herşeye aşırı sinirlenir, çok çabuuk kızar, çok serttir, dedğini yaptırır,1 lafını bile geri almaz..( daha bunlar ne ki!)

neyse.
voleybol maçı için hazırlanıyodum.
dün gttim 16,75 e bi tane voleybol topu aldım.
tabi bu sırada babam diyor bak ne kadar verdim görüyorsun falan filan..
neyse dün dışarda maç yapıyoruz falan.
bugün de dışarı çıkacaktık yine maç için. fakat ben beklerken canım sıkılıyor diye evde servis falan çalışıyordumm.
topu attım mantar panodaki iğnelere denk geldi.( Maalesef raptiyelerim yetersizdi..)

top bir kaç yerinden delindi.
Evet biliyorum çok büyük bir dert değil fakat ben bu topu nasıl şişireceğimmm?:1: delik yerlerine ne koyacağım??:14:

Ve biliyorumki babam görse, bu yaşıma rağmen, hiçbirşeyin değerini, kıymetini bilmiyorsun, daha 1 gün olmadı falan filan diyecek?

Tamiri zor olur. Bende de dışı süngerlilerden vardı ilk delindiğinde dıştan bakılınca farketmiyor ama oynarken eskisi kadar şiş olmadığını farkediyorsun atışlarda yamulmaya başlıyor istediğin yere gitmiyor. Yani senin için problem olur sadece baban her akşam oturup incelemiyorsa anlamaz topa birşey olduğunu bir haftada harçlığından artırıp yenisini alabilirsin.

patlayan topu nasıl sısırceksın cnm .oyle bırsey yok .
yenıden alacaksın baska caren yok

bence sen onu lastikçiye götür orada yaparlar baktın masraflı oluyo yenisini almaktan başka çaren yok

Teşekkürler kızlar,benim derdim babam bana yine hiçbirşeyin kıymetini bildiğimi, israfçı olduğumu söyleyecek.:26:

Dışındaki renkli kısmı nasıl çıakrıp içindeki lastiği sarabilirim diye sormak istemiştim.

Gerçi her gece geçip topu incelemiyor. ama her davranışım, belli ediyor ne oldu ne bitti diye.
içimdekileri dışarıya kolay vurmak gibi bişey sanırım..

Back
X