Patlıcan dolmam

Reykom33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
441
40
48
42
yemek yapmayı bilenler lütfen beni bilgilendirirmisiniz Taze patlıcan dolmasının suyu Nasıl ayarlanır ben üzerine tabak koyup suyunu ekliyorum fakat pirinçlerim bembeyaz oluyor patıcamların içerisine su doluyor ondanmı bilmiyorum benim istediğim içi salçalı hafif kuru ve pişmiş olması birde kaç dk pişiriyorsunuz ben genelde yaprak sarması ile pişiriyorum

kenardan dök suyunu .. yaprak harici üstüne tabak kapatılmaz .. patlıcanların yarısına kadar su koy..
birde yazmadan edemiycem mevsiminde yap patlıcan dolmasını.. hormonlu şeyler tüketmeyin..

Bir kere patlıcan yarısına su koydum fakat üst tarafı çiğ kalmıştı

kenardan dök suyunu .. yaprak harici üstüne tabak kapatılmaz .. patlıcanların yarısına kadar su koy..
birde yazmadan edemiycem mevsiminde yap patlıcan dolmasını.. hormonlu şeyler tüketmeyin..
Peki ikisi aynı anda pişirilirmi patlıcan yarısına su katıncada yarısı çiğ kalıyor

Peki ikisi aynı anda pişirilirmi patlıcan yarısına su katıncada yarısı çiğ kalıyor

kalmaması lazım tencerenin kapağını kapatıyorsunuz dimi?
iki aynı anda bilmiyorum pişermi yapraklar çok sert değilse pişer belki..

kalmaması lazım tencerenin kapağını kapatıyorsunuz dimi?
iki aynı anda bilmiyorum pişermi yapraklar çok sert değilse pişer belki..
Evet kapatıyorum bir daha denicem patlıcanlar küçük olsada yarısına kadar su ekliyoruz dimi

ikisi aynı aynda pişmez cnm yaprak daha çabuk pişer ve dolmanın üstüne kapak kapatılmaz. iç harcını hazırlayıp dolduracaksın diklemesine oturtup yarısına kadr su koyup kapatacaksın kapağnı

ikisi aynı aynda pişmez cnm yaprak daha çabuk pişer ve dolmanın üstüne kapak kapatılmaz. iç harcını hazırlayıp dolduracaksın diklemesine oturtup yarısına kadr su koyup kapatacaksın kapağnı
Benim yapraklarım daha geç pişti ama salamıraydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…