- Konu Sahibi incitanemtuana
-
offff üffff canım çekti ya gecenin bu saatinde de makarna yenmez kiilmaz:
nefis gözüküyor cicim
yegenim bu neyaa sidi yapilirmi bu bana hayret biseysinmafoldumben
valla nefiisss görünüyorcokacimcoook artik patlicani yeni bir cesit daha yapabilecegimvereliniortak
sen artik astin uzman oldunzemuszemus
canim yapan ellerine dert görmesin ellerine emegine saglikopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.
ah be canım bir de mütewazılık yapıp hamarat diilim diosun ama tarifler maşallah yanı ....
gece gece bozdurcan bana dıetımı:)))
ellerine sağlık tatlım süper gözüküyor ....
patlıcanı sewmezdım ama közde olursa süper olur deneyecegım canım ....
mantarlı tarifte makarnanın üstündekini et sandım biliyomusunkaydirigubbakcemile3patlıcanmış meğer:sm_confused:
yok kesin bizim aramızda bi empati oluştu,çünkü ben bu gün patlıcanlı makarna yapıcaktım,birde mantar sos..ama annem evdeki yemekler yenmicek deyince yapmadım:kedi:
ellerine sağlık hayatım,benim yapıcağım makarna daha değişik içine dolduruyosun mantı makarnanın,,hani midye kabuğu görünümünde..fransız bir ihçıdan öğrendiydimmadem patlıcan seviyosun yapıp koymak farz oldu..muhteşem gözüküyo arkadaşım
incim yine döktürmüssün bak yine karnim acikti.cokacimcoookellerine saglik canim.opuyorumnanaktanhemen defterime geciyorum bu tarifide nefis gözüküyor
tuanam bu nekız canım çekti bugün hiç yemek yemedim varya çok halsizim 1 tabakta bana yolalsana pc den evde yiyecek hiçbişi yok eşim dünden kalan son yemekleri yedi ben açım
ellerine sağlık tatlışim
allahım yarebbim ne güzel gözüküyor resimlerr..valla bu bölüm insana kilo aldırttırır:):):)ellerine sglık cnm enfes gözüküo:)
biden acıktığımı hissettim..çok güzel görünüyo..ellerine sağlık..
bende et sanmıştm onu diğer tarifte gördüğümde cnm.ellerine sağlık muhteşem görünüyor tabağın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?