Patlıcan

demircool

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
4.244
22
643
adamın biri bel fıtığı olmuş. gitmediği doktor denemediği tedavi yöntemi kalmamış ama bir türlü derdine bir çare bulamamış. bir arkadaşı "benim bildiğim biri var senin bel fıtığını kesin iyileştirir." diyince hemen söylediği adama gitmiş. adam şöyle bir incekledikten sonra;
-bunun tedavisi var ama biraz kötü bir tedavi.
-ne olursa olsun doktor bey, yeter ki kurtulayım şu illetten
-o zaman bir kilo patlıcan alıcaksın, onları sokucaz.
adam mecbur kabul etmiş. doktor yatırmış bunu yüzüstü sol elini sol omzuna sağ elini sağ omzuna koymuş sonra patlıcanları sokmuş. adam da iyileşmiş.
aradan birkaç sene geçince adamın hastalığı tekrar nüksetmiş. tedaviyi nasıl olsa biliyorum demiş şimdi ne gerek var doktora bi daha yığınla para vermeye. hanımına gidip bi kilo patlıcan almasını söylemiş. hanım patlıcanları getirince de yi ne yüzüstü yatıp:

-hanım bak şimdi sol elini sol omzuma koy, sağ elini de sağ omzuma koy ".............." Ulan bu pez.venk patlıcanları hangi eliyle sokuyordu?!

süperdiiiiiiiiii canım yaaaaaaaa
öyle moralim bozuktuki güldürdün beni ya saolŞeniz

:roflol::roflol::roflol:ayy emeğine sağlık arkadaşım çok güldüm ya analamamışım jeton yeni düştü:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:ayy emeğine sağlık arkadaşım çok güldüm anlamamıştım jeton yeni düştü:roflol::roflol:

bır an dusundum hangı elıyle soktugunu:1shok: tobe tobe:roflol::roflol:

ayy benım anladım mı olmuşşş
adam aslında patlıcanları kullanmamış mı
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaa
a
aaa
aaa
oldum gulmekten

evet canım senin anladıgın olmuş :roflol:

bır an dusundum hangı elıyle soktugunu:1shok: tobe tobe:roflol::roflol:

bende düşünmedim degil sonra dınkladım bende:roflol:

:lepi::lepi::lepi:

Süpermişşşşş....

Buarada demircool ultrason resmi süperr gözüküyoo,çok güzel,maşallah sübhanallah.sağlınızla kucağınıza alırsınız inşallah...İçimden geldi napiiim dayanamadım:CüvCüv:

bi fıkraya bukadar güldüğümü hatırlamıyorum sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün emi.
:roflol::roflol::roflol:

moralım bozuktu odanın ıcerısınde oyle guluyomkaydirigubbakcemile3
patlıcan salatalık kabak hatta havuc bılem olurdajeyyar:
o adama yazık oldu.kaydirigubbakcemile.

Back
X