Patlıcanın acısı nasıl çıkartılır

MorSeker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
596
571
103
Kızlar konu taşınmadan yardım edin

Benim içi suan dert aslında bide burası aktif

Karnıyarık yapmaya karar verdim patlıcanları acı tuzlu suya koydum ne kadar beklesin tatlanır mı başka çare varmı bide kızartınca süzeceğim

Varmı başka çözüm yada bu sekilde gerçekten tatlanır mı
:KK69::KK6:

Kızlar konu taşınmadan yardım edin

Benim içi suan dert aslında bide burası aktif

Karnıyarık yapmaya karar verdim patlıcanları acı tuzlu suya koydum ne kadar beklesin tatlanır mı başka çare varmı bide kızartınca süzeceğim

Varmı başka çözüm yada bu sekilde gerçekten tatlanır mı
:KK69::KK6:
Çok bekletmek gerekmiyor,10 dakika yeterlidir..En iyi yöntem bu;)

:KK200::KK68: çok sağol zaten zor yemek düşünüyorum bulmuşken kaybetmek istemedim:confused:
Patlıcanlar acı mı,yoksa öyle olduğunu mu düşünüyorsun:KK45:
Birde ben karnıyarığı kızartmadan fırında yapıyorum:KK19:
Karnıyarıkları ,yıkıyorum,suda bekletiyorum.Daha sonra yağlı kağıt serilmiş tepsiye patlıcanların her tarafını yağlayıp diziyorum..Fırında pişirip,iç harcını koyup su ekleyip tekrar pişiriyorum.Hem hafif ,hem kolay,hemde fırında yaptığımız için bir yer batmıyor..Tavsiye ederim:kk77:

Patlıcanlar acı mı,yoksa öyle olduğunu mu düşünüyorsun:KK45:
Birde ben karnıyarığı kızartmadan fırında yapıyorum:KK19:
Karnıyarıkları ,yıkıyorum,suda bekletiyorum.Daha sonra yağlı kağıt serilmiş tepsiye patlıcanların her tarafını yağlayıp diziyorum..Fırında pişirip,iç harcını koyup su ekleyip tekrar pişiriyorum.Hem hafif ,hem kolay,hemde fırında yaptığımız için bir yer batmıyor..Tavsiye ederim:kk77:

Annemler bahçeden toplayıp göndermişti acı çıkmış unutmuşum dolapta poşette yapayım dedim acı eminim yani
O şekilde denemedim hiç birde öyle denerim teşekkürler :KK19:

Annemler bahçeden toplayıp göndermişti acı çıkmış unutmuşum dolapta poşette yapayım dedim acı eminim yani
O şekilde denemedim hiç birde öyle denerim teşekkürler :KK19:
Bazı tohumlar öyle oluyor;)Kayınvalidemde patlıcan dikiyor onunda öyle oluyor bazı cinsleri:KK48:

Back
X