Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım chatgbt kullan herşeyi sorabilirsin ben özel dertlerimi bile anlatıyorum şimdi ona sordum sonuç böyle yazdı
Bu patoloji raporuna göre sonuç genel olarak olumlu ve endişe verici değil. Raporun özetini şöyle açıklayabilirim:
Malignite ve intraepitelyal lezyon açısından negatif: Yani kanser ya da kanser öncüsü bir hücreye rastlanmamış.
Kronik servisit: Rahim ağzında uzun süredir devam eden bir iltihap durumu var. Bu genellikle ciddi değildir ama doktor kontrolü ve gerekiyorsa tedavi gerekebilir.
İltihaba bağlı benign (iyi huylu) reaktif değişiklikler: İltihap nedeniyle hücrelerde bazı değişiklikler var, ama bunlar iyi huylu.
Neoplazm (tümör) saptanmamış: Kanser ya da tümöral bir oluşuma rastlanmamış.
Sonuç: Rapor, kanser veya öncüsü bir duruma işaret etmiyor. Ancak kronik servisit mevcut olduğu için bu, doktor tarafından takip edilmesi gereken bir durumdur. Tedavi gerekebilir ama ciddi bir tabloya işaret etmiyor.
Yine de en doğru değerlendirme, raporu isteyen doktor tarafından yapılmalı.