Patron milleti

kelebekim35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
509
4
26
İstanbul
bugün çalıştığım yerde problemler olduğundan bahsetmiştim size daha önceki konularımda ...patronla hafta sonu konuşmamıza rağmen her şeyin olurunu düşündükten sonra .. bugün mesaim olmadığı halde bir öğrenciye söz verdiğim için bir saatliğine gittim .. ama patron bey benim öğretmeni sahip olduğum branşı küçümsedi bir dershane müdürü bunu yapar mı acaba derdi ne olabilir ki ???

iyi düşünelim şaka yaptı ama yanımda öğrenci vardı ... çok üzüldüm ... motive sıfır (

Ne dedi ki?

...................

walla dersane mdürleri hep böle sanırsam çünkü bende bi ara dersanede çalıştım adam sigortamı yapmamak için kırk takla attı ayrıca içtiğimizin çayın hesabını yapıodu.. onuda geç mal , gerizekalı gibi laflar sayıoydu bi işi beceremiyonuz diyodu ve bunları sölediği kişiler 40 yaşını geçmiş öğretmenler çok zordu en sonunda ayrıldım ordan hemde param da kaldı almadım o kadar çirkefti ki yüzünü bile görmek istemiyorum

öğrencinin yanında branşımı küçümsedi ders yaparken ' o da ders mi dedi ' iş veren kişi ...

bana, öğrenciyi motive için öyle bir şey söylemiş gibi geldi... hani o da ders mi yani, sen halledersin vb....

takmayın bence, olmamış gibi davranın, dershaneciliği MEB e geçiş sürecinde, kısa süreli düşünüyorsunuz sanırım... işinizi yapıp keyfinize bakın...

kızlar moralinizi bozmak istemem ama kamuda da aynı durum mevcut..hakedip gelen,personel değeri bilen amir parmakla sayılır durumda..mobbing denen şeyin ne olduğunu ezberledim.. açıkta 2 yıl beklediğim için atandığımda eşşekler gibi çalışıyordum..abartmıyorum gece saat 1 lere kadar ofisteydim..sakinleştirici kullandım, üst makamlara kötülendim ve 3 yıl içinde tiroit hastası oldum..(fazla da anlatmak istemiyorum çünkü aynı sıkıntıları tekrar yaşıyormuş gibi oluyor)..şimdi müdürümüz değişti çok şükür rahatladım..

konunun özü insan kendini yıpratınca geri dönüşü yok..o yüzden güçlü ol, işini iyi yap ki eline koz verme..kimin ne olduğunu bilen birileri elbet vardır..kimse bilmezse ALLAH bilir de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…