PATRON MİLLETİ :@

cadiii83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2014
332
228
53
42
merhaba kızlar ah bu patornlardan ne çektim ben yaa ne çektim..

seçim zamanı asgariücrete ne kadar zam olursa sizede okadar zamn yapıcam diyen patronum..şuanda yan çizdi..
kimseye yapmadı sadece burda çaycı bi abla var 1000 tl alıyordu 1300 oldu bende 1300 alıyorum adeletmi şimdi bu..
kimsenin işini küçümsemiyorum ama bende ozaman bukadar hesap kitap için neden kafa patlatıyorum ..dünden beri sinirden çatlıyacağım ..içimi dökmek istedim..lütfen konuyuda saptırıp sen neden çaycıyı küçümsüyorsun demeyin çünkü burda meslek küçümsemek değil adeletsizliğe camım çok sıkıldı..

Bu konuda sen haklısın. Ama asgari ücrete gelen zam oranınca sana zam vermesi senin performansın ya da diğer deyişle patronun keyfine kalmış bir şey. Bu ocak ayında sen ne kadar zam aldın? Hiç mi almadın? Almadıysan bunu dile getirme hakkına sahipsin ama zam yapmak ya da yapmamak ona kalmış bir şey yasalara göre. Çıkma hakkını ancak kullanabilirsin.

Adalet diye birşey hiçbir zaman olmadı ki bu ülkede,ben olsam bende sinir olurdum,sizin ve bahsettiğiniz kişinin maaşı asgari ücretle sabitlemiş belliki,nedenini bi sorun bence patronunuza bakalım ne cvp verecek.

haklısın bacım haklı bende 4 gözle bekliyorum maaşımı bakalım neler olacak

Adalet diye birşey hiçbir zaman olmadı ki bu ülkede,ben olsam bende sinir olurdum,sizin ve bahsettiğiniz kişinin maaşı asgari ücretle sabitlemiş belliki,nedenini bi sorun bence patronunuza bakalım ne cvp verecek.
hiç zam yapamdı ocak ayında ben dahil herkese bi çaycı ablaya yaptı ve herkse 300 tl zam yapacağını söyledi şimdide canım ne zman isterse ozman yaparım diyor ..bende başka yerlere başvurdum çağırdıkları an işi bırakıcam.. ve 2 yıla yakındır burda çalışıyroıum asgari geçim indiriminide vermedi çıkacağım zaman bunlarıda talep edicem ..

çaycı abla hariç kimse zamn almadı herkesin motivasyonu düştü bende çıkıcam sanırım işten zaten zor bi insan

O patron da tam şikayetlikmiş. Her yıl bir miktar zam yapmak zorunda değiller mi, AGİ ödemek zorunda değiller mi yahu; ben mi yanlış biliyorum?

O patron da tam şikayetlikmiş. Zam yapmak zorunda değiller mi, AGİ ödemek zorunda değiller mi yahu; ben mi yanlış biliyorum?
valla vermezse şikayet edicem hep iyi niyetli davranıyorum ama kötü olmasın ama yok yani zaten hiç bir patrona yaranamıyoruz

çaycı abla hariç kimse zamn almadı herkesin motivasyonu düştü bende çıkıcam sanırım işten zaten zor bi insan
İlginç ya. Ne kadar insafsız.
İş durumları nasıl peki?
O asgari üctretliyse ona mecbur yapmıştır.
Tabi şu durumda aldığın paraya ihtiyacın yoksa çıkman çok yerinde olur.

İlginç ya. Ne kadar insafsız.
İş durumları nasıl peki?
O asgari üctretliyse ona mecbur yapmıştır.
Tabi şu durumda aldığın paraya ihtiyacın yoksa çıkman çok yerinde olur.
hangi patronda insaf var ki
ctesi hiç iş olamamasına rağmen yine beni zorla işe getirtiyor ki işe girerken ctesi çalışmıyacağımı sölemiştim..
ctesi mesaisi vermiyor şimdi vergi borcu çıktı onun için sanırım yan çizdide daha ne borçlar çıkar böle kul hakkı yemeye devam ettikçe

1300 TL alıyorsa tamamdır.O rakamın içinde mevcut.
kendinehas
Yanlış yazıyorsam konu sahibi düzeltebilir ama geçen sene de 1300 alıyormuş,bu sene de aynı ücreti alıyormuş. Ne zam yapmış ne de AGİyi ödemiş diye yazdı. Ben yanlış mı okudum diye geriye dönüş yaptım ama yok,öyle yazmış konu sahibi

Bak burda;

hiç zam yapamdı ocak ayında ben dahil herkese bi çaycı ablaya yaptı ve herkse 300 tl zam yapacağını söyledi şimdide canım ne zman isterse ozman yaparım diyor ..bende başka yerlere başvurdum çağırdıkları an işi bırakıcam.. ve 2 yıla yakındır burda çalışıyroıum asgari geçim indiriminide vermedi çıkacağım zaman bunlarıda talep edicem ..

Kendi vergi borcunu ödeyemeyen bir insanın sizin maaşlarınızı vermesi bile mucize.
Başka iş bak hemen kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…