patron sorunu hakkında

artık sert ve ciddi bi suratımla karşı karşıya zaten.. arkadasımda gecen gun sert bi sesle konusmus

acaba onun için mi yapıyor naslsa ses edemez defolup gider bir şey de alamaz..
Sen bisey alirsinki.Bikere patronun size yaptigi seyleri kanitlamaniz yeterli.direk uzlasmaya gideceksinz.yoksa isverenin ahlak ve iyi niyet kurallarina aykiriligi sebebiyle diye damga yicek.senin hakkini odemek zorunda.cunku siz zevki cikmiosunz.

Sen bisey alirsinki.Bikere patronun size yaptigi seyleri kanitlamaniz yeterli.direk uzlasmaya gideceksinz.yoksa isverenin ahlak ve iyi niyet kurallarina aykiriligi sebebiyle diye damga yicek.senin hakkini odemek zorunda.cunku siz zevki cikmiosunz.
işteee kanıtlamak gerek çünkü şirkette kimse bu topun altına girmiyo.. şahit olsalar bile bu duruma bana şahirlik yapmazlar ..

En dogrusunu yapiyor. Bu gun boyle sakalar yapan yarin odasinda ahlaksiz seyler yapmaya calisir

Ona orada yerin dibine sokmak isterdim ben olsam. Neyse ban yemek istemiyorum. Selamun aleykum aleykümselam!

Benim patronum da seneler önce böyle davranıyordu tacize ugradım sonunda. Dikkat edin. Pek düzgün biri degil gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…