• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

patron yalakasi yalanci sahite napiyim

Ben de okuduklarini anlamamana hayran kaldim! 15:41 mesajimda diyorum ki sahitle direkt iletisim kuramam...bu nasil bi hayal gucu ya sendeki:))))

15:41 mesajı ne ayol, 8:15 vapuru gibi.

Senin ilk mesajından başka diğerlerini okuduğum fikrine nereden kapıldın?

Canım en yakın arkadaşım diye cümleye başlamışsın ya hala hatuna en yakın arkadaşım diyorsun ya hani. Acaba arkadaşlarını iyi seçememek, yediğin kazık seni agresif yapmış olabilir mi?

Not: 15:41 mesajını okudum bi de en yakın arkadaşın (!) işsiz kalmamak adına adama saydırmış bilmem ne yapmış senin yanında (iletişime geçmiyorsun ama bir şekilde yanında adama saydırıyor) ama yinede mahkemede yalan söyleyecekmiş. İşsiz kalmamak adına Kuran'a el basıp yalan söyleyen bir karakter. Hımmmm iyiymiş.

Kizlar durusmam var.En yakin ark yalanci sahitlik yapip hakli oldugum bir olayda haksiz oldugumu soylicek.Whatsappta ve yuzume haklisin vs dedi. mahkemede haksiz diyecek.Patron, "aranizda bi kayit yazi vs varsa soyle ki seni gondermiyim" demis.Kiz da korkup"hic bisey yok ne isterseniz soylerim" gibi konusmus.Araya birini koymus ve o kayitlar cikmasin diyor.Ben de dogruyu soyle ki cikmasun defim
Dogruyu nasil soyletcem yaa.Yalan soylerse zaten yalanci sahitlikten de sikayet edicem.onu.
Ne kadar büyük bir günah yalancı şahitlik yapmak.
Elinde varsa yazışmalarınız sen de doğru yoldan devam et.
Kaybeden hep o olur.

Senin ilk mesajından başka diğerlerini okuduğum fikrine nereden kapıldın?

Canım en yakın arkadaşım diye cümleye başlamışsın ya hala hatuna en yakın arkadaşım diyorsun ya hani. Acaba arkadaşlarını iyi seçememek, yediğin kazık seni agresif yapmış olabilir

:))) yani uzuuuun uzun "o zaman en yakindi sonra gorusmuyoruz" diye aciklama mi gerek.Konuyu okuyan herkes anladi.Bi senin icin kisiyee ozel aciklama gerekti.Sorulan ve fikir istenen basks bir husus...kk sanal dedektifciligi yada catal dile gerek yok.

Sadece ilk mesajimi okuduysan "arada biri var" diyorum.ha kacirdiysan sonraki mesajlarda yine bahsediyorum. 15:41 de bu... Ek bilgi:mahkemede kurana rl basip yemin ettirilmez.

Ne kadar büyük bir günah yalancı şahitlik yapmak.
Elinde varsa yazışmalarınız sen de doğru yoldan devam et.
Kaybeden hep o olur.
Mahkemelerde hep hakli olan kazanmiyor ki:). Bu yuzden adalete guvenilmiyor...ki ben decok guvenmiyorum ama yine de insallah kazanirim diyorum

İse iade...Tabi patron hakli cikmak icin bi dunya sahte evrak ve sahte sikayet dilekcesi yazdirmis herkese.Mahmeke sadece 2 kisi dinlicek.Biri de bu kiz, calisirken en yakinimdi
Diğeride mi sahte şahit olacak.
Nasıl bir insan ki bu adam sahteciliğe gidiyor.
Bu insanın elinden ekmek yemek bile işkencedir.
Sen elinden geline yap inşallah adalet yerini bulur.

:))) yani uzuuuun uzun "o zaman en yakindi sonra gorusmuyoruz" diye aciklama mi gerek.Konuyu okuyan herkes anladi.Bi senin icin kisiyee ozel aciklama gerekti.Sorulan ve fikir istenen basks bir husus...kk sanal dedektifciligi yada catal dile gerek yok.

Sadece ilk mesajimi okuduysan "arada biri var" diyorum.ha kacirdiysan sonraki mesajlarda yine bahsediyorum. 15:41 de bu... Ek bilgi:mahkemede kurana rl basip yemin ettirilmez.

Hakim isterse el bastırıyor Kuran'a, senin eski arkadaşın gibi düzenbazlar çok var. Ben gördüm bastıranlar buna hukuki engel mi var?

Ayrıca bana çatal dilli yani yılan derken kendi uslubuna bak. Gereksiz bir çıkış yapıp sonra insanlara yılan deme. Yok anlamamışım yok mesajını okumamışım. Hala daha sana özel açıklama bilmem ne. Sokak kavgası uslübüyla aklınca karşındakini sindirip aklıyla dalga geçme çabası.

Ohhh Sebastian hala var mı böyleleri..

Ayrıca arkadaşına doğruyu söyletmek için yardım istemişsin. Millet konuştur, delil yap demiş, şahitle irtibata geçemem bilmem ne, sen geçmiyosan başkası geçsin. Milletten mucize mi bekliyorsun, başka nasıl doğruyu söyleteceksin?

Haa 2. alternatif kurnaz arkadaşına para yedir ya da daha iyi bir iş bul, kızın menfi çıkarları o zaman değişecektir.

Olay uzamasin derken senin başına açılır iş. Hiç uğraşma mahkemede söyle şahitlik yalandır konuşma var elimde vb. Anlat hakime.
Yalancı şahit olacak insan arkadaşın filan degildir öyle arkadaşlık olmaz.

Yok eski arkadaşıymış, en yakın arkadaşım diye cümleye başlamasına bakma, ben de buna takılıp nasıl arkadaşlık demeye getirdim, konu boyu burnumdan getirdi :D Oysa konu sahibine değil, arkadaşına laf soktum bana beyinsiz demediği kaldı. Bir ben değilmişim bunu böyle anlayan demek ki?

Kusura bakma sizden alıntı yaptım ama..

Hakim isterse el bastırıyor Kuran'a, senin eski arkadaşın gibi düzenbazlar çok var. Ben gördüm bastıranlar buna hukuki engel mi var?

Ayrıca bana çatal dilli yani yılan derken kendi uslubuna bak. Gereksiz bir çıkış yapıp sonra insanlara yılan deme. Yok anlamamışım yok mesajını okumamışım. Hala daha sana özel açıklama bilmem ne. Sokak kavgası uslübüyla aklınca karşındakini sindirip aklıyla dalga geçme çabası.

Ohhh Sebastian hala var mı böyleleri..

Ayrıca arkadaşına doğruyu söyletmek için yardım istemişsin. Millet konuştur, delil yap demiş, şahitle irtibata geçemem bilmem ne, sen geçmiyosan başkası geçsin. Milletten mucize mi bekliyorsun, başka nasıl doğruyu söyleteceksin?

Haa 2. alternatif kurnaz arkadaşına para yedir ya da daha iyi bir iş bul, kızın menfi çıkarları o zaman değişecektir.
:)) kiz musevi yahu...mahkemelerde yemin "inandiginiz degerler" denilerek yapilir...
Bu konusmayi daha fazla devam etyirmenin sahsima , konuma yada kk bir faydasi oldugunu dusunmuyorum..detaylarda bogulmak yerine ana konuyu algiladiginda bir cevabin olursa bakariz

:)) kiz musevi yahu...mahkemelerde yemin "inandiginiz degerler" denilerek yapilir...
Bu konusmayi daha fazla devam etyirmenin sahsima , konuma yada kk bir faydasi oldugunu dusunmuyorum..detaylarda bogulmak yerine ana konuyu algiladiginda bir cevabin olursa bakariz

İşte dedim ya daha iyi iş bul kıza. Ya da yeşilden haber ver. 10 numara yorum sana :KK70:

Hımm kıza Tevrat'a el bastırsınlar o zaman. Bak bu da on numara fikir.

KK'ya faydalı paylaşımlar ve içerikler nasıl oluır söyleyin ona göre yorum yapayım. Var mı kıstasların, lütfen mahrum etme beni...

Back
X