İş için görüşmeye gittim ofise. 53 yaşında evli, iki çocuğu var adamın. Tam 2 saate yakın benimle konuştu. İlk gördüğünde cvde ki fotoğrafıma bakıp “bu sen misin ya” yaptı güldü. Beğenemedi herhalde gerçekte beni :) İş dışında özel hayatını bile anlattı. Çocuklarıma çok bağlıyım. Eşimi çok seviyorum. Eşim benim için çok özel biri. Bana anlatması garip geldi. Dinledim ben de. Sonra şey dedi senden önce de biri geldi görüşmek için. Ama o kapalıydı dedi. Bunu belirtmesi ne alaka. Konuştuk işte işle ilgili. Sonra pencereyi açtı güneş vuruyordu. Akşam güneşi kime vuruyordu, güzele miydi dedi. Parayı konuştuk para da anlaştık. Ben yemek olayını sorunca da “ ben iş yoğunluğundan bazen yemeği unuturum ben yemezsem sen de yemezsin ama yemek paran vs verilecek zaten” dedi. Kabul etti aldı beni işe haftaya gel dedi. Ofiste 3 kişi var toplam benle birlikte ikisi de erkek. Yeni mezunum başka iş altarnatifim yok şu an. Ailem bi yandan baskı yapıyor çalış diye. O yüzden deneyim kazanmak amaçlı kabul ettim çalışmayı da yine de bilemedim. Sizce ne yapsam