• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patron

Sizin ihmaliniz olmuş kendi aralarında anlaşmislar bile olsa sizin bı teyit edip sormanızı takip etmeniz gerekirdi

Kimse kimseye bagiramaz kompleksi egolarini tatmin için aynada kendisine bağırsin bence iş arayın derim çok sinir bozucu bı ortam bu ortamda verimli calisamazsiniz hataya elverisli

Sizin ihmaliniz olmuş kendi aralarında anlaşmislar bile olsa sizin bı teyit edip sormanızı takip etmeniz gerekirdi

Kimse kimseye bagiramaz kompleksi egolarini tatmin için aynada kendisine bağırdım bence iş arayın derim çok sinir bozucu bı ortam bu ortamda verimli calisamazsiniz hataya elverisli
Evet basladim. Yoksa sagligimdan olacagim

Ne yazık ki böyle insanlar var. Bende çalışırken patron karısından korkardi evde bile yemek yemedi. İşyerinde kahvaltı yapardı. Birgün sinirli geldi beni çağırdı kahvaltı hazirlada yiyim diye halbuki benim işim farklı zorunluluğun yok kırmak istemedim. Adam öyle bir yiyoki doberman gibi yetişemedim resmen çabuk çabuk diyo sonra bizi de çağırdı beraber yiyelim diye. Bizde gittik çalışanlar ve arkadaşları oturup kahvaltı yapıyoruz acele ettirdiği için domatesleri biraz iri dogradim napim acele ettirdi. bir çalışma ortamı normal de dışardan getiriliyor yemek kahvaltı hariç bana milletin içinde sen nasıl dogramissin domatesler koca koca evde kocana böyle mı yemek hazirliyon, iyiki birşey demiyor dedi. Bende siz acele ettirdiniz,ayrıca evde doğrama tahtası var orda doğuruyorum dedim. İyi kocan laf etmiyor dedi bende lafını veririmde ondan dedim. O da ne dersin dedi. Bende yiyosan ye yemiyorsan kalk defol git dışarda ye derim deyince bir daha laf edememişti. Bütün herkes için için iyi gulmustu, arkadaşlar ayıya iyi cvp verdin diys aşağıda krize girmişti gülmekten:KK70:

Asabi patronum bugün bal oldu.:KK60:
O kadar iyiydiki. Dün Kadir gecesiydi yaa. Sabahtan akşama o kadar dua ettim :dua: ' A llah'im beni bu dertten kurtar. Allah'im beni bu dertten kurtar' diye.Allah'im:KK37: kabul etti.Söyleyemediğim konu ise yalan oldu. Yani şöyle projeyi baştan aşaği revize ettik. Benim konum ise arada kaynadi :KK73:Cok mutluyum. Önüme geleni öpmek istiyorum:KK200: Yağmurda yürümek :dondurma: Bugun bir iyilik yapacağim.
Velhasil alacağim dersi aldim, öğreneceğimi öğrendim.:KK74:
Bizim patronlarla çalısmak icin kendinehas kendinehas in dediği gibi ekstra caba sarfetmem lazim.:KK72: Bugun aynen öyle yaptim. Cok mutluyum cokHoppaHoppa

Ama bunu herkesin icinde ve cocuk azarlar gibi yapiyorlar.
Mail kullanin ornegin x patron sizden bir degisiklik birsey istediginde maille talebi isteyene konu takibiniz dahilinde gerekli degisiklikler yapilmis olup z beye telefonda bilgi aktarimi yapilmistir diye cc ye hepsini amirinizde dahil koyup yollayin bir defada telefonda hatirlatip isinize bakin amirinizde cc de olup maili gorunce sorunun sizden olmadigini anlar ona gore gerekli savunmasini sizin adiniza yapar soz ucar ben demedim olur aramadan aradim olur ama yazi kalir cok memnun degilsenizde is bakin belli yasa gelmis ust kesim de benim dedigim olsun baskinligi oluyor maalesef

O kadar iyiydiki. Dün Kadir gecesiydi yaa. Sabahtan akşama o kadar dua ettim :dua: ' A llah'im beni bu dertten kurtar. Allah'im beni bu dertten kurtar' diye.Allah'im:KK37: kabul etti.Söyleyemediğim konu ise yalan oldu. Yani şöyle projeyi baştan aşaği revize ettik. Benim konum ise arada kaynadi :KK73:Cok mutluyum. Önüme geleni öpmek istiyorum:KK200: Yağmurda yürümek :dondurma: Bugun bir iyilik yapacağim.
Bizim patronlarla çalısmak icin kendinehas kendinehas in dediği gibi ekstra caba sarfetmem lazim.:KK72: Bugun aynen öyle yaptim. Cok mutluyum cokHoppaHoppa
İnanın sizin adınıza çok sevindim.yalniz size bir tavsiyem var.sanki biraz duygusal davraniyorsunuz.kurumsal biryer orası ve bağırmaları hakları değilken bagiriyorlar.sizde eliniz ayaginiz titriyor ağzınız açık kalıyor.hayir bu hatalı davranış.Hazırlıklı olucaksin.bu adamların ahlaki demekki böyle bagirmaliysa üzülüp ağlayıp titremek doğru değil.Bağırmaları bı kulağından girip digerinden çıksın hiç kalbin kirilmasin.gereken cevabı usulunce soyle.70 yaşında olmaları işçilerine bağırma özgürlüğünü vermez.

İnanın sizin adınıza çok sevindim.yalniz size bir tavsiyem var.sanki biraz duygusal davraniyorsunuz.kurumsal biryer orası ve bağırmaları hakları değilken bagiriyorlar.sizde eliniz ayaginiz titriyor ağzınız açık kalıyor.hayir bu hatalı davranış.Hazırlıklı olucaksin.bu adamların ahlaki demekki böyle bagirmaliysa üzülüp ağlayıp titremek doğru değil.Bağırmaları bı kulağından girip digerinden çıksın hiç kalbin kirilmasin.gereken cevabı usulunce soyle.70 yaşında olmaları işçilerine bağırma özgürlüğünü vermez.
Çoook tesekkur ederim:KK37:
Aynen bende de hata var. :KK67: Ama bundan sonra akillandim. Bugun akillanmis halimle sahnedeydim:KK48: Hic bir sorun yasamadim. Hatta benle sakalasti bile:KK16:

Sanki boyle ustumden bir yuk kaldi:KK55::KK55:

Mail kullanin ornegin x patron sizden bir degisiklik birsey istediginde maille talebi isteyene konu takibiniz dahilinde gerekli degisiklikler yapilmis olup z beye telefonda bilgi aktarimi yapilmistir diye cc ye hepsini amirinizde dahil koyup yollayin bir defada telefonda hatirlatip isinize bakin amirinizde cc de olup maili gorunce sorunun sizden olmadigini anlar ona gore gerekli savunmasini sizin adiniza yapar soz ucar ben demedim olur aramadan aradim olur ama yazi kalir cok memnun degilsenizde is bakin belli yasa gelmis ust kesim de benim dedigim olsun baskinligi oluyor maalesef
Yok bizimkiler maiden anlamiyor. Peslerinden kosup anlatacaksin. Böyle böyle diye. :KK72:Ben normal davrandim :KK71:
Meger anormal davranmak gerekiyormus:KK67:

Çok sevindim ,
Çok şükür,
Çocuklara bir iyilik yap,onların etmeseler de duası her şeye bedel.
:KK200:

Cok tesekkur ederim:KK37:Su an cok guzel bir fikir verdiniz. Yarin hem cocuk esirgeme kurumuna, hemde huzur evini hediyeler götürmeyi düşünüyorum. :anne:
Mutlaka birinden birini en azından yaparsanız bir daha böyle karışık olaylar olmayacağından emin olursunuz,ilahi güç hep yanınızda olur.
Alah kabul etsin.

Arkadaşlar ben de Türkiye'de çok bilinen bir şirkette çalışıyorum.
Bizim CEO sabahtan beri herkese bağırıyor.
Öyle böyle değil. Bina titriyor. Gelen herkesi haşlayıp gidiyor. Herkes zombi gibi.
İçeriye giren yandı.
O kadar gerginim ki paranoya yaptım. Acaba bana da gelir mi, benim de bir suçum var mı diye.
Olamaz gerçi ama adam tazmanya canavarı gibi böyle bir tufan bağırış yok.
Eşyalar uçuşuyor bazen. Bir sürü evli barklı, çoluk çombalaklı kadın erkek farketmeden çim biçme makinesi gibi biçip bağırıyor.
Tv'de görsen yanağını sıkasın gelir. Ama şirkete girdiği andan çıktığı ana kadar fabrikadan tut, işçilerden tut, müdüre, İK'ya üretime herkese bağıra çağıra geliyor.
Nasıl bu kadar zengin oluyorlar anlamıyorum. Herkes nefret ediyor.
Offfff çok gerginim valla.

O yüzden yerimde olmanı istemezdim :/

Öyle mi diyorsunuz. Birde yasli 70 yasindalar. Off eger birsey derse birakir giderim

Yaşlılarla uğraşmak da zor ya, hele yetkili konumdalarsa. Bilgiyi verin, görüştüğünüzü düşünerek tekrar aramadım deyin bence de. Bağırırlarsa da çemkirin, başka türlü tepenize binerler.

Ay görmedim bu mesajı yazdığınızı. Geçmiş olsun, umarım benzer durumlar tekrarlanmaz. Tekrarlanırsa da buradaki önerileri uygularsınız. Kimsenin sizi ezmesine izin vermeyin.

Ay görmedim bu mesajı yazdığınızı. Geçmiş olsun, umarım benzer durumlar tekrarlanmaz. Tekrarlanırsa da buradaki önerileri uygularsınız. Kimsenin sizi ezmesine izin vermeyin.

Cook tesekkur ederim.:KK37: Yasamam artik. Bugun agzinin icine girdim resmen.
Birde bana isim koydu. ' Asya'. Kizim bundan sonra senin ismin Asya dedi.
Zaten mutluydum daha da mutlu oldum.:KK37:

Bu tarz patronlari bilirim. Bir bahane bulup bagiracaklar zaten. Bari haber ver de hakli cikarsin.

Back
X