İsme özel kol düğmeleri uygun olmaz. Atkı, eldiven gibi klasik bir şeye ne dersiniz ?Merhaba arkadaşlar,
İş yerinde secret santa düzenleniyoruz ve ben patronun ismini çektim. Hediye olarak isme özel kol düğmeleri düşündüm. Fakat bu tip kol düğmeleri kişinin düğünü/nikahı dışında kullanilir mi bilmiyorum. Patronum evli.
Sizce uygun bir hediye olur mu?
Atkı ve eldiven taktığını hiç görmedim ama şapka takar kendisi.İsme özel kol düğmeleri uygun olmaz. Atkı, eldiven gibi klasik bir şeye ne dersiniz ?
Neden keko bulsun ? Genelde şık durur böyle şeyler veya standard isme özel olmayan kol düğmeleri uygun olur mu?Olmaz bence bazı insan aşırı derecede keko bulabilir takmaz hediye fiyatı belliyse genelde böyle çekilişlerde max fiyat oluyor ya dümdüz bi sweatshirt kazak vs al geç
Takıyor mu kol düğmesi takıyorsa bakalım senin aldığını takacak mı adam belki çok pahalı bir şey kullanıyor çorap yerine sweatshirt kupa vs daha mantıklı klasik hediye işteNeden keko bulsun ? Genelde şık durur böyle şeyler veya standard isme özel olmayan kol düğmeleri uygun olur mu?
Güzel bir markanın çorap seti olur mu? (Berirlenen fiyatı aşmayacak şekilde)
Dikkat etmedim açikçası ama birçok resmi etkinliğe katilirTakıyor mu kol düğmesi takıyorsa bakalım senin aldığını takacak mı adam belki çok pahalı bir şey kullanıyor çorap yerine sweatshirt kupa vs daha mantıklı klasik hediye işte
Riske girme bence sweatshirt polo yaka vs en azından 1 kere giyerDikkat etmedim açikçası ama birçok resmi etkinliğe katilir
Gayet guzel bir hediye bence. BenimMerhaba arkadaşlar,
İş yerinde secret santa düzenleniyoruz ve ben patronun ismini çektim. Hediye olarak isme özel kol düğmeleri düşündüm. Fakat bu tip kol düğmeleri kişinin düğünü/nikahı dışında kullanilir mi bilmiyorum. Patronum evli.
Sizce uygun bir hediye olur mu?
Atkı ve eldiven taktığını hiç görmedim ama şapka takar kendisi.
Peki standard, isme özel olmayan kol düğmeleri uygun olur mu?
@gisla nın kupa önerisi çok uygun bence. Patronunuz ofiste kullanır, olur biter.Takıyor mu kol düğmesi takıyorsa bakalım senin aldığını takacak mı adam belki çok pahalı bir şey kullanıyor çorap yerine sweatshirt kupa vs daha mantıklı klasik hediye işte