- Konu Sahibi ironihayat
-
ayrıca patronumun garip bir huyu vardır çıkartacağı elemana işten cık dıyemez ya maasını geç verir yada az verir acaba benim çıkmamımı istıyorkı ısten o yuzdenmi yapmadıyki zam her sene basında kesin 100 tl zam yapar.
kızlar desteğiniz için tesekkurler.dün maası verınce gitti patron gelmiyor bugunde.artık ya yarın konuscam yada pazartesı.acaba dıyorum bu ay aldıgım maas aralık maası bır dahaki ayımı beklerki diye düşünüyorum.bu ay beklesemmi yoksa konussammı yanımda calısan arkadasım işten cıkıyor 1 2 güne onumu beklerki acaba dedim.bazende düşünüyorum mesai saatım memur gibi patron geldıgıme gıttıgıme karısmaz canım sıkılır daralırım büroda çıkar giderim sen nereye gidiyorsun demez bugun mesela 11 gibi geldim işe kimse nerdesin demedi.öğle aram geldi şimdide cıkmak cıkmamak benim keyfıme kalmıs.aksamları kursa gidiyorum 5.3 işten cıkısım çıkınca ingilizce kursuma gıdıyorum bazen erken bile çıkıyorum.cumartesi canım isterse geliyorum işe.acaba rahatmı battı bana eski calıstığım yere girsem girişi belli değil çıkışı belli değil sadece maaş içinde çekilecek dertmi.
kızlar merhaba.ben 6 yıldır muhasebe burosunda calısıyorum 200 tl ıle basladım ıse deneyımın yoktu simdi bütün işleri tek başıma yürütüyorum.900 tl maaş alıyorum 1 senedir az önce maaşımı verdi ben zam beklerken saydım saydım zam mam yok.cimri patron suratsız patron insanın yüzüne bile bakmaz konuşurken öyle kibirli öyle başı yukarıda insandır.neyse şimdi kpss ye gırdım şimdi açıktan atamaları bekliyorum ocak ayında olacak dediler.ayrıca eski çalıstıgım işyeri eleman arıyor maası ıyı bildiğim iş hem ön muhasebe hemde kasiyer olacak çalısırım.burdan cıkarsam oraya gırerım ertesi gün.sorunum şu bu patrondan zam istenmez yuzume bile bakmaz çünkü ama eli mahkum bana bütün işini ben yapıyorum.napıyım ben şimdi zammı isteyim işten cıkıp eski calıstıgım yeremi giriyim yoksa sabredip acıktan atamalarımı bekleyim.cinnet geçircemm yakında
kızlar desteğiniz için tesekkurler.dün maası verınce gitti patron gelmiyor bugunde.artık ya yarın konuscam yada pazartesı.acaba dıyorum bu ay aldıgım maas aralık maası bır dahaki ayımı beklerki diye düşünüyorum.bu ay beklesemmi yoksa konussammı yanımda calısan arkadasım işten cıkıyor 1 2 güne onumu beklerki acaba dedim.bazende düşünüyorum mesai saatım memur gibi patron geldıgıme gıttıgıme karısmaz canım sıkılır daralırım büroda çıkar giderim sen nereye gidiyorsun demez bugun mesela 11 gibi geldim işe kimse nerdesin demedi.öğle aram geldi şimdide cıkmak cıkmamak benim keyfıme kalmıs.aksamları kursa gidiyorum 5.3 işten cıkısım çıkınca ingilizce kursuma gıdıyorum bazen erken bile çıkıyorum.cumartesi canım isterse geliyorum işe.acaba rahatmı battı bana eski calıstığım yere girsem girişi belli değil çıkışı belli değil sadece maaş içinde çekilecek dertmi.
peki bu konuda tam bilgim yok kendi isteğimle çıksam bile tazminat alabiliyormuyum bildiğim kadarıyla işveren tarafından çıkartıldığım zaman alabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?