patronum kardeşiyle görüşmemi istedi!!!

xxtalyaxx

hayat buysa gerçek nedir?
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2009
6.508
3.350
herkese merhabalar
bir ay önce yeni bir işyerinde muhasebe elemanı olarak işe başladım, patronumuz genelde firma dışında olur, bugün gün boyu ofisteydi .Kendisi ile mesafeliyiz diyebilirim, zaten işe başlayalı da dediğim gibi kısa bir süre oldu.Kızının biri ile tanışmamıştım,bugün ondan bahsettik biraz hemşirelik okuyor stajı bitince gelir vs gibi.Sonra nasıl olduysa konu kardeşlerine geldi, bir abisi var başa bela bir tip ondan yakındı.Zaten işe girdiğimdede abisi konusunda ben yokken ürün isterse fatura kesmeyin çıkış yapılmasın diye uyarmıştı. birde kardeşi var .Abim öz, kardeşim üvey ama sorsan kardeşimi daha çok severim diye konuştu.Kardeşini baya bir övdü, çok iyi çocuk ama onunda evlilikte yüzü gülmedi dedi.22 yaşında bir evlilik yapmış bir yıl evli kalıp ayrılmış.. Sonradan da kimse ile görüşmek istememiş.Bende boş bulunup insan çevresindekileri görünce bile ön yargılı davranıyor kendisi birde bu durumu yaşamış çok normal dedim.Elimde iş vardı bittikten sonra patronum konuşmaya bu niyetle başlamamıştım yanlış anlama , ama keşke kardeşimle bir görüşseniz dedi.Ben çok şaşırdım kesin yüz mimiklerimede yansımıştır,kardeşiniz evlenmiş ayrılmış aramızdada yaş farkı var(10 yaş) bunlar sonradan önümüze çıkabilecek şeyler o yüzden görüşmeyelim hiç dedim.Patronum ön yargılı olma dedi, bende kusura bakmayın düğündü nişandı bu heyecanları benim gibi ilk kez yaşayacak biri tercihim dedim.Üzüldüm açıkçası yaşım 28, bir arkadaşım kendi için artık 30 dan sonra taliplerin evlenmiş boşanmış oluyor demiş bu durumdan üzülerek bahsetmişti bir an o hisse kapıldım.Evlenip ayrılmak tekrar bekar biri ile evlenmek pek tabi olabilir.Ama dediğim gibi çok büyük bir aşk yaşamazsam yani olay spontene gelişmezse böyle bir şey tercihim olmaz şuan için.Zaten ailemde bu konuda sabit fikirlidir.Dert bunun neresinde derseniz,iş yerimden şuan için memnunum ama bu konu canımı sıktı ve tekrar açılırsa daha net tavrımı nasıl belli edebilirim.

Çok net şekilde ifade etmişsin kendini, bi daha açılır mı konu bilmem ama eğer açılırsa aynı şekilde cevap verirsen bu konu bi daha önüne gelmez diye düşünüyorum

kendını cok guzel ıfade etmıssın
bıdaha yıne aynı konuyu acarsa cok ters ve net konusursunuz

vayyy ağzının payını iyi vermişsiniz inş yüzsüzlük yapıp tekrardan konuyu açmaz
adamda ki rahatlığa bak yaa

ya bu tür şeyler olabilir niye anormal karşılıyorsunuz ki
konuşma orda kapanmış,konu hiç açılmamış gibi devam edin

Mesafeli hiç bir patron böyle konuşamaz

mesafe derken günaydın günaydın ve işle ilgili konuşmalar bundan öteye giden bir durumumuz asla olmadı.Ama çok iyi niyetli iş ahlakı olan biri, başka biri için bu teklifi sunsa gerçekten iyi niyetinden şüphe duymayacağım biri, şuandada duymadım ama dediğim gibi aramızda epey fark var.

Olabilir boyle durumlar bekarken bizede bir suru talip çıkardı ustlerimiz söylerlerdi. Olabilir yani. Tabiki istemediğiniz i gayet net belli etmissiniz sanmıyorum bundan sonra tekrar açacağını. En azından anlattığınız kadar saygılı biriyse. Ama çok buyutmeyin bence.
Ayrıca 30 undan sonra taliplerin evlenmiş boşanmış olacak diye bir genelleme çok saçma. Artik erkekler de çok geç evleniyor. Boyle gereksiz hislere kapılmayın. Kimse sizi zorlamıyor.

Herhalde sizi zorla kardeşine alacak değildir. Konuşmuş bitmiş. Ben de etrafımdaki bekar birilerini başkaları için düşünüyorum. Çok normal. Olmaz diyene de habire gidip yalvarmıyorum, patronun da yalvarmaz zannımca. Bu iğrenç birşey değil ki, kardeşine sevdiği bir insanı ayarlamak istemiş.

Evlenip ayrılmak da kötü birşey değil, insanların arasını bulmakta.

Patronunuz kötü niyetli değildir, aldığı kültür budur. Ben de küçük bir yere atandığımda hacı müdürüm bu işlere kalkışmisti ama bu mesafesizliginden değil, kültüründendi. Bir daha açacağını sanmam konuyu, açarsa bu konuyu konuşmuştuk, b ir daha tekrarlanmasıni istemiyorum deyiverirsiniz.

dayım 40 yaşında hiç evlenmemiş
komşumuzun oğlu 30 küsür yaşında hiç evlenmedi
yine annemin arkadaşının oğlu 30 küsür hiç evlenmedi
başka da var bildiğim herkes aynı değil yani..

Boylesi durumlari cok garipseyen, asiri tepkiler veren, sanki ahlaksiz bir teklifte bulunulmus gbi cevaplar yazan kk kadinlarini anlamiyorum.
Tamam oyle bir dusuncesi varmis soylemis cevabini da almis.
Yani buraya konu acacak bir olay yok bence.
Sanki adam kotu bir sey yapmis gibi bahsetmissin.

mesafe derken günaydın günaydın ve işle ilgili konuşmalar bundan öteye giden bir durumumuz asla olmadı.Ama çok iyi niyetli iş ahlakı olan biri, başka biri için bu teklifi sunsa gerçekten iyi niyetinden şüphe duymayacağım biri, şuandada duymadım ama dediğim gibi aramızda epey fark var.

Eşim dahil hiç bir erkeğe %100 güvenmem. Yargılamak için söylemiyorum yanlış anlamayın. Böyle durumlar olabilir.Sonuçta insanlar bir vesile ile tanıştırılırlar. Ama üst yöneticinin bu şekilde konuşması bana lakayıtlık gibi geldi. Benim kafama ters belkide ondandır. Düşüncelerinizde haklısınız kadının büyük olması iyi değil ilişkilerde gelecek için çnkü kadın erkeğe göre hormansal yönlerden ötürü daha erken yaşlanır erkek geç olgunlaşır vs Hakkınızda hayırlısı olsun

Boylesi durumlari cok garipseyen, asiri tepkiler veren, sanki ahlaksiz bir teklifte bulunulmus gbi cevaplar yazan kk kadinlarini anlamiyorum.
Tamam oyle bir dusuncesi varmis soylemis cevabini da almis.
Yani buraya konu acacak bir olay yok bence.
Sanki adam kotu bir sey yapmis gibi bahsetmissin.
ahlaksız bir teklif olarak görmedim asla, sadece dediğim gibi kısa bir süredir tanıyorlar beni duruma şaşırdım dert edindiğim nokta ise bir daha tekrarlanırsa aynı konular daha net nasıl belli edeyim tavrımı..

X