Patronum ve metresi!

öfff iğrenç salak saçma insanlar ve saçma sapan bir yer. basın gidin ki gidiyorsunuz zaten neden hala umursuyorsunuz ki? haliniz vaktiniz kötü değilse zaten bir sonraki işi bulana kadar sıkıntı da çekmezsiniz. ilişkileri varmış vs bunlar da kimseyi ilgilendirmez herkesin hayatı kendine. siz kendinizi kurtarın gerisi boş.
 
Merhaba..
Nişanlım ve ben kurumsal olmayan bir aile şirketinde üst konumda çalışıyoruz. İkimizinde uzun zamandır çalıştığımızdan fazlaca yetkilerimiz var ve ikimizde daha 25-26 yaşlarında olmamıza rağmen saçlarımızda beyazlar çıktı. Patronumuz ağzı fazlaca pis evli barklı metresleri olan biri. Patron benim uzaktan akrabam. Öğrencilinden sonra bana çok destek olduğu için kendimi burda çalışmak için mecbur gibi hissettim ama nişanlım ve bana defalarca mobing yaptı inanılmaz bir baskı var üzerimizde en ufak bi şeyde birlikteliğimizi bahane ediyor. Çok tehlikeli biri karşında yüksek sesle konuşup küfür ederek haklılığını kanıtlamaya çalışıyor. Normalde çok sakin biriydim ama bu işteri beni takıntılı sürekli gergin sinirli stresli biri yaptı. Nişanlım patronumun kardeşleri tarafından bir defa hırsızlıkla suçlandı bunun sebebide iyi şartlarda yaşıyor arabası vs. Ama okadar usandıkki çıkmak istiyorduk. 2-3 ay önce nişanlımın bi tanıdığını benim yanıma aldık kadını görseniz melek yüzlü ablam gibi gördüm o kadar samimi oldum ama o girdiğinden beri sürekli nişanlıma kavga eder olduk sürekli gelip ablasıyla benim gerginliğimden dolayı beni doldurmaya çalışmış. En son patronla aramızda bir sürtüşme oldu. Bize trip atmaya başladı. Bu kadının wp web i açık kalmış bizle alakalı patronla dedikodu yaptığını gördüm bizi şikayet etmiş başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ben soğukkanlı siyasi biri olmadığım için mesai başlangıcında neden arkamdan böyle böyle konuştun, seni çok çalıştırdığımı düşünüyosan neden benimle konuşmadın dedim eşyalarını toplayıp bu iftiralarla uğraşamam diyip çıkıp gitti. Birde mesajlardan anladığım kadarıyla ilişkileri var. Gördüğümden beri aşırı üzgünüm. Nişanlımla patronla konuştuk tabi yine bağırıp çağırıp ezmeye çalıştı ama ihbarda bulunup işten ayrılmaya karar verdik. Bi yandan seviniyorum bu lanet yerden kurtulduğuma ama inanılmaz derecede sırtımdan bıçaklanmış hissettim ve patron kadını arayıp geri çağırdı işe. İnanamıyorum 1 ay sonra işi bırakıcam ama bu kadının suratını görmek bile istemiyorum. Ne hissetmeliyim bilmiyorum. İçimi dökmek istedim okuduysanız teşekkür ederim 😞
Çok önce yapmaniz gerekeni yapmışsınız.
Adamlar hırsızlıkla bile suçlamış siz devam etmişsiniz.
Belliymiş sıkıntılı bir durum yaşayıp ayrilacaginiz.
En iyisini yapmışsınız. Hayırlısı olsun.
 
vefa borcundan çalışmak diye bir şey yok. sonuçta maaş alıyordunuz oradan.
bedelsiz mi çalıştınız ki vefa borcu ?
iş yerlerini bu şekilde kutsallaştırmayın bundan sonraki dönemlerinizde.
ayrıca o kadınla ilişki yaşıyorsa patronun gözünde hiçbir zaman haklı olmayacaksınız.
son 1 ayı sessiz sakin geçirin.
ki açık bırakmış da olsa sizin kadının yazışmalarını okumanız da doğru değil. ne yaptığından bağımsız, isterse size küfretmiş olsun, gizlice yazışmasını okumanız sizi haksız yapar.
 
Hırsızlıkla suçlandığı yerde nişanlınız hala nasıl çalışabiliyor?
Bu kadar rahatsız olduğunuz, küfür işittiğiniz bir yerde siz neden bu kadar uzun süre çalıştınız?
Neden 1 ay daha çalışmak zorundasınız? İhbar süresi mi bahsettiğiniz?
Kurumsal bir firma değilse (değilmiş zaten) bu süreyi çok önemseyeceklerini sanmıyorum.
Karısıyla özel bir görüşme teklifi yaparsanız hemen bugün maaşınızı elinize sayıp, özel uğurlama partisi bile yapabilir size.
 
Siyasi biri değil politik biri olması gerek demeye geldim gidiyorum. Ayrıca da bunlar nasıl basit ilişkiler böyle?
 
X