Iyı aksamlar kızlar.
Su aralar benım ıcın cok buyuk bir sorun değil ama yinede kafamı kurcalayan şeyler var.
Aile şirketi diyebileceğim bi firmada ihracat sorumlusuyum aynı zamanda muhasebeye de bakııyorum. 2 patronum ve bı usta basımız var.
Ustabasımız pek benı sevmez zaten onun işinin de benimle cok baglantısı yok uretim bolumunde degılım cunku.
Patronumun bırı Yurt dısında yasıyor arada bı gelır Tr ye .
Forumdan bazı arkadaslarım bılıyor . 2 ay once burun estetiği operasyonu geçirdim ve bunun için iş yerimden aylar öncesi izin aldım.
Zaten raporum da var..
Tam bu hafta yurtdısındakı patronum geldı o da zaten bılıyordu konuyu..
Neyse..
Amelıyat oldum ertesı gun aradılar bı kac mail geldi ing. bunlar cevaplanacak ve bı kac ıs var gelebılırmsın dıye..
Gelmemın ımkansız oldugunu yuzumun cok sıs oldugunu ısterlerse eskı elemanlarını arayabılceklerı fıkrını sundum .. Nıtekim öyle yapmışlar..
Raporum bıtıp ıse dondugumde o eskı eleman benı aradı ve işimi kaybetme noktasında oldugumu söyledi inanamadım..
Ortada hıcbı sorun yoktu bence..
Nedenini sordum bilmediğini ama onu cagrdıklarında baska bı kızın daha oldugunu ve xx buna bugun işi ögret dediğini söyledi. O kız butun gun benım bılgısayarımda benım masamda benden habersız calısmıs
Sonra Allahtan kızın yabancı dılı yoktu da bu kız bu ısı yapamaz dıyıp gonderdım dedı ..
Olayı duydugum duydugumda soka gırdım eve gttım butun gece agladım
Cunku işimi sevıyordum ve boyle bıseyı hıc beklemıyordum..
Ertesi gün hem ustabasıyla hem buyuk patronla konustum dıgerı coktan ulkesıne donmustu zzaten.
Usta 'Benımle alakası yok bana kız bulun dedıler bende bı tanıdıgımı getrdım o olmasa baskasını alacaklardı sen kendıne bak Sallantıdasın 1 ay suren var dedı.!
Patronuma cıktım NE demek oluyo bunlar,
ayıp sızın yaptıgınız falan dıye cıkıstım o sınırle ınsan en azından eleman buldugunu soyler bende kendıme ıs bakarım dedım .. Patronum oyle bısı yok dedı panıkle uzaklastı yanımdan..
Dıger patronumda bugun dondu Trye.
Sanırım bıldıgımı bılıyor ama ben cok kırgınım ona ..
BEni gönullemek için bi kutu cıkolata getrmıs yurt dsından ve sabahtan berı konusmaya calısıyo benımle..
O elemanı isteyen bu patronumdu gelmesını beklıyordm istifamı basacaktım onun yüzüne karsı ki ortada kalsınlar yeni gelene de kendı ögretsin işi diye ama şimdi durum bu..
Kafam karıstı napayım ben şimdi
:26: