• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patronumdan izin almaya korkuyorum

Kafana takma bence söyle en fazla ne diyerbilirki
Biraz erken çıkmayı teklif et
Tabi her doğum gününde de izin alınmaz
Vermesede bir şey diyemeyeceğim

Duygusuzluk olayıda hayatında ki boşluktan olabilir
Yani ilişki anlamında
Bir sevdiğin veya erkek arkadaşın olsa böyle düşünmessin sanırım =)

duygusuzlaştımmı acaba diye düşünüyorumm..önceden dinlediğim her şarkıda birşey bulurdumm düşününürdüm...Şimdi ise dinlediğim şarkılar banaa hiç bişey hatırlatmıyoo ve hepsii çok anlamsız geliyoo bilmiyorum belkide yaşanılanlar beni böyle yaptıı vede şu takıntılarım yüzünden napcagımı blmiorum içimdekileri karşı tarafa bir an önce söylemek ve kurtulmak beni rahatlatıyoo ... Bir magazada satiş danşmanıyım müdürden geçen hafta içinn ablmn doum gnü içinn izin istmştmm oda vermeye çalışırım demişti 3-5 kişi çalışıyorz magazada bu hafta çok sevdiğim yigenimin dogum günü korkuyorum izin almayaa kasılılıorm çnkü karşısında:( senin bu doğum günülerin de hiç bitmiyor gbii birşey söyleeyecegnden korkuyorumm bunu çok taktımm kafamaa napmalıyımm :(

korkma canim neden korkuyorsun ..magaza isi en kolay bulunan is bende calistim cok biliyorum..cikar baskasina gecerdim cunku sadece o ara para icin yani gecici yaptigim isti..gerci senin durumunu bilemem ama benim bir ara calistigim magazada izin vermezlerdi hic .gicik olurdum..ücretsiz izin alirdim..ona bisey demezlerdi.. haa birde cenaze var demistim Allah korusun yakinim vefat etti diye nabimm beni o yola ittiler..

bence dogum gunu deme erken cıkabılırmıyım biraz işim var de.bende calıstım magazada lavaboya bıle gıtmeye ızın ısterdık cogunda surat yaparlardı hey allahım altımamı yapıyım.cok sukur simdiki işim cok ıyı istedıgım zaman ızın alıyorum patronumda bır kere bıle hayır demedı.

magazada ciddi anlamda huzursuzluk vr 1,5 senee çalıştımmm amaa nihayetinde ay sonu işten çıkııyorummm :) teşekkürler hepinizeeee

Back
X