- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
Babamın vefatı annemi hastalığı derken maddi durumumuz baya kötülemişti arkadaşlar. Bende avukatın yanında iş buldum aynı zamanda katibiyim. Bugüne kadar herşey güzeldi sagolsun bana iyi davranır. Halimi hatrımı sorar. Hata büroda olmadığı zamanlar yemeğini yedin mi abim diye bile sorardı. Birşey getir derken mesela sana zahmet abisi su bu derdi. Neyse 2 gün önce iş hanının görevlisi geldi patronum yoktu.
Bana hergün bir çay borcun var dedi. Ben afalladım biran sinir oldum dedim ki Ben sana hergün çay borcu vermek zorunda değilim dedim. O da sen bilirisin o zaman patronumdan alırım dedi hiç birşey anlamadım

Dün geldi yine patronum da vardı. misafiri vardı patronumun neyse. Dedi yine. 'Önce bu çöpler yine erkenden cıkmış dedi. Bende dedim ki napıyım çöpler doluyo içerdemi tutuyum ya dedim iyice sinirlendim Sonra dediki Hani bana cay borcu vermedin dedi. Bende sana cay borcu vermek zorundamıyım dedim. Öfkeli sesle. O arada patronum duydu bunları adamı içeri çağırdı
Neyse adamı seviyormuş meğer

Sonra beni çağırdı Sen abini niye üzüyorsun dedi bana bende anlattım ben duydum içerde konuştuklarınızı Deme öyle şeyler dedi. tamam abi dedim cıktım odadan . Sonra bana cok kötü davranmaya başladı.
Mesela Bir dosya getirecem sevgi su dosyayı getir .!
Çay verecem mesela Sevgi bir çay ver. Su boşları al. gibi acaip kötü davranmaya başladı sanırım adamı temizlikci olduğu için küçümsediğimi sandı. Belkide o anda öyle bir tavır sergiledim haklıda

Üzgünüm zzten öyle davrandığım içim adama vicdan azabı çekiyorum ben napacaım şimdi patronumla aram bozuldu adam yüzünden of of
Yardım edin kızlar düzelmesse bu durum

Onun dediği çay borcu hergün gelir bir çayını içerim anlamındaymış
Bana hergün bir çay borcun var dedi. Ben afalladım biran sinir oldum dedim ki Ben sana hergün çay borcu vermek zorunda değilim dedim. O da sen bilirisin o zaman patronumdan alırım dedi hiç birşey anlamadım

Dün geldi yine patronum da vardı. misafiri vardı patronumun neyse. Dedi yine. 'Önce bu çöpler yine erkenden cıkmış dedi. Bende dedim ki napıyım çöpler doluyo içerdemi tutuyum ya dedim iyice sinirlendim Sonra dediki Hani bana cay borcu vermedin dedi. Bende sana cay borcu vermek zorundamıyım dedim. Öfkeli sesle. O arada patronum duydu bunları adamı içeri çağırdı
Neyse adamı seviyormuş meğer

Mesela Bir dosya getirecem sevgi su dosyayı getir .!
Çay verecem mesela Sevgi bir çay ver. Su boşları al. gibi acaip kötü davranmaya başladı sanırım adamı temizlikci olduğu için küçümsediğimi sandı. Belkide o anda öyle bir tavır sergiledim haklıda

Onun dediği çay borcu hergün gelir bir çayını içerim anlamındaymış

Son düzenleme: