• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PATRONUMLA ARAMDAKİ DURUM

Merhaba kızlar,
Şuan çalıştığım şirketteki patronum bekar 33 yaşında daha önce evlenip boşanmış.
Bende 25 yaşındayım daha önce evlenmedim bekarım.
Şirkette bizi çok yakıştırırlar, iş arkadaşlarım arada espri yaparlar hatta patronla aranı yap diye
Kendisinin beni beğendiğini biliyorum belli ediyor çevremdekilerde söylüyor, hatta bi müdüre beğendiğini söylemiş patron çalışan ilişkisinden dolayı uzak durmaya çalıştığını söylemiş.
Müdür ona goodluck sana yüz verir yürürse sende yürürmüsün ona demiş.
Oda gülerek yürümem Heraldeee demiş.
Şimdi ben ona bir adım atmak istiyorum ama nasıl yapmalıyım bilmiyorum.
Numaram yok kendisinde bayrama iyi bayramlar diye whatsapptan yazsam mı
Arada odasına gidip imza alıyorum başbaşa kalacağımız ortam oluyor konuşmasından anlıyorum özel sorularda soruyor arada.
Fikirlerinizi bekliyorum :)
Cok yanlis bi düşünce en arkadaşlarınız siz calissaniz o patronunuz iş etiğine uygun değil hic buluşmanın böyle seylere

whatsapptan mesaj atın ama fotoğrafınızı göreceğinden emin olun. ayarlarınızı ona göre değiştirin yani. adam sıradan biri gibi ayıp olmasın diye yazmış olmasın.

Merhaba kızlar,
Şuan çalıştığım şirketteki patronum bekar 33 yaşında daha önce evlenip boşanmış.
Şirkette bizi çok yakıştırırlar, iş arkadaşlarım arada espri yaparlar hatta patronla aranı yap diye
Kendisinin beni beğendiğini biliyorum belli ediyor çevremdekilerde söylüyor, hatta bi müdüre beğendiğini söylemiş patron çalışan ilişkisinden dolayı uzak durmaya çalıştığını söylemiş.
Arada odasına gidip imza alıyorum başbaşa kalacağımız ortam oluyor konuşmasından anlıyorum özel sorularda soruyor arada.

şirkette sizi birbirinize yakıştırmalar, patronun müdürle bir çalışan hakkında yürümeli felan konuşması.. bunlar hoş şeyler değil, gerçekten ciddi niyeti varsa hoşlantının ötesinde ise kendi adım atmalı. pembe dizilere benzemez bu işler bi mesaj attım aşk başladı felan.

Anlamadığım noktalardan biri şirkette bizi çok yakıştırırlar , iş arkadaşlarım arada espiri yapar demişsiniz orası nasıl bir iş yeri bu espiriler yakıştırmalar yapılırken siz bir tepki koymuyorsunuz. Onu geçtim müdür ve patron arasında bu muhabbet geçiyor ve sizin kulağınıza kadar geliyor. Hiç profesyonelce davranışlar değil hem sizinki hem patronun davranışları.
Sizin de ilginiz olabilir gençsiniz daha ama adım atman bence uygun değil. Karşındaki patronun isterse o adım atar.
Ayrıca bir erkek adım atmak istedikten sonra önünde hiçbir engel duramaz. o yakıştırmalara espirilere sesinizi çıkarmayarak gönlünüz olduğunu belli etmişsiniz. Gerisi patronunuzda

iş yerinde alt-üst arasında ilişkilere sıcak bakmam.
anlaşamaz ayrılırsanız muhtemelen işinden olursun.
çünkü eski sevgili bir patronla aynı çatı altında eskisi gibi çalışılmaz.
şu vakitte iş daha önemli valla. sonuçta ekmek aslanın ağzında.
dışarıda sevgili de koca da bol.
boş ver.

O nasıl muhabbet öyle.O sana yürürse sen ona yürürsen falan.Ciddi adam müdürüyle böyle konuşur mu?Bu ne laubalilik.Herkesin kendi tercihi tabi ama ben böyle bir adam istemezdim.Varsa niyeti ve ciddiyse bunu tek sizinle paylaşır kimseye dalga konusu yaptırmaz.Tabi bu benim görüşüm.

Genis bakmak lazım diyelim ki sen bu adamla evleneceksin .Simdi sen ilk adimi atsan surekli soylemez mi sen bana talip oldun gibisinden.Bana ters beklemelisin bence .

Merhaba kızlar,
Ilk adimi sen atarsan bu iliski ciddi oldugunda her zamn basina kalkar ..
Sen bana mesaj attin pesimde kostun diye..
Birak o pesinde kossun bazen biz kadinlar ..
Erkekleri cok simartip kendilerini bi b.k sanmalarina vesile oluyoruz..
Biraz kotu konustum ama oyle cidden..

Merhaba kızlar,
Sen niye bayram mesaji atiyorsun ..
Hoslanan adam kendisi atar yani..

Patron müdür arası "yürümeli" cıvık sohbetler varken ilerde ilişki başlasa da bu muhabbetler bence devam eder, "şunu yaptık", "böyle de yaptık" diye. Bana çok seviyesiz ve basit geldi.

Belli ki herkes gevşek ağızlı, mahalle arası boş sohbet gibi yakıştırmalar, bilmemneler.

Bence mesaj atmayın, mesai bitmeden iyi dileklerinizi söyleyip bayramını kutlayabilirsiniz.

Adam ne iş yapıyor ? 33 yaşında patron olmak ? Babasından mı kalma iş ? Ailesi işlerinde çalışan birini ister mi ? Acaba adam ciddi mi? Aranızda çok uçurum var mı ? Kullan at modu olmasın sonra. Bence sen fazla hayallere kapılma benden demesi.
Evet babasının ortak oldugu şirkette genel müdür
Bende şirkette muhasebedeyim. Mesafeliyiz kendisi şirkette böyle şeylere karsı oldugu icin beni begendigi halde söylemiyor

"Goodluck sana yururse sen de ona yurur musun"

Patron ve calisan birbirini begenebilir, gonul kayar ask olur vesaire...

Ama patronla mudurun bu sekilde konustugu bir sirketten sana hayir gelmez. Bence baska is bak. Adam sana asik da olsa adamin kumasi belli. Yapacak bir sey yok.

Benim yengem de abimin kliniginde calisiyordu. Abim bir gun ciddi ciddi konustu. Olmazsa istemezsen de seni bir arkadasimin klinigine yollayayim orda ise devam et. Cevabin olumsuz olacaksa bu sebeple rahatsiz olarak ise gelmeni veya isinden olmani istemem dedi. Neyse 12 senelik evliler.

Back
X