patronumla çalışanı arasındaki ilişkiyi kanıtlamam lazım...

bulutlaraesirolduk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2016
4
0
1
42
merhaba hanımlar. ben bdvyi hep okuyordum dışarıdan şimdi ise bir konu hakkında fikir danışmak için üyelik aldım.

Öncelikle nasıl başlasam bilemiyorum. Benim çalıştığım ofiste 6-7 kişiyiz işte sayı değişiyor işi bırakan vs. Mesleği tam söylemeyeyim ifşa olmamak adına. Patronumuz kadın ve bi de çalışanı var işte onla baya 15 senedir falan hep birlikte çalışmışlar. Şimdi bu x abi diyeyim işte. O normalde mesleki konum olarak o kadar yükseğe çıkabilecek bi konumda değil. Yani kişisel olarak değil mesleki olarak. Ama bunlar senelerden beridir çalıştığı için artık ortak gibi bi şey olmuşlar. Aralarındaki para ilişkisini tam anlayamadım ama para yönetimi falan hep bu x abide yani. Baya müşterilere falan da beraber muhattap oluyolar yani her yere beraber gidiyolar.

Neyse işte ben bu x abiyle çok iyi anlaşıyodum başından beri. Beni çok seviyodu çünkü diğer çalışanlardan hep ayrıcalıklı tutuyodu. Ben de onu seviyodum baya. Bana hep seni seviyorum falan diyodu. Ben de kardeş gibi söylediğini düşünüp ben de seni seviyorum x abi yaa falan deyip şakalaşıyoduk işte. Sonra bi müddet sonra bu adamın bana bakışları falan bi tuhaflaştı. Böyle değişik gözle bakıyodu hissedebiliyodum yani.( Bu arada bu x abi evli ve bi de çocuğu var..) Sonra ben bu adama mesafe falan koymaya çalıştım. Bana seni öpebilir miyim falan dedi. Ben de hayır dedim. Ama çok şaşırdım yani. Dışardan görseniz hiç tahmin etmezsiniz yani kendini çok dindarmış gibi gösteriyor işte içki içmezmiş falan barlara takılmazmış onun yerine camiye gidermiş ne güzel vs. vs.. Herkesin inancına saygım var ama böyle dinine çok düşkün gibi görünüp de gizliden her şeyi yapanlara çok sinir oluyorum gerçekten.

Sonra bi gün asansördeyken bu adam bi anda öptü beni dudağımdan. Sadece bi kere öptü çekildi yani oyle uzun öpüşme değildi. Ben ne olduğumu şaşrıdım yani bi de normalde ben bu güne kadar kimseyle öpüşmemiştim bile. O gün kendimi çok kötü hissettim. Ama bunu kimseye söyleyemem elimde kanıt yok çünkü kimse bana inanmaz yani bu adam yapmaz öyle şey derler kesin. İşi falan da bırakmak istedim geçen. Ama bana izin vermediler. Patronum falan da gitme diye çok ısrar etti. Zaten burda aldığım maaşla daha rahat çalışabileceğim bi yer bulamam :( o yüzden işi bırakamıyorum. Ama x abiyle konuştuk zaten bi daha böyle bişey olmayacak abi kardeş gibi olalım dedim. O da kabul etti.

Neyse gelelim patron meselesine. Şimdi bu adamın bana bu kadar rahat yaklaşabilmesi falan beni biraz düşündürdü. Eşi çocuğu falan da geliyor arada bizim ofise falan. Ama hiç çekinmiyor böyle gerilmiyor yani baya alışık galiba böyle çarpık ilişkilere diye düşünüyorum şu an. Ve bazen patronla aynı odaya girip başbaşa kapıyı kapatıyolar falan bi kaç kere kapının önünden geçtim başta konuşma sesleri geliyor ama bi 5-10 dk falan hiç ses çıkmıyor mesela. İyice şüpheleniyorum artık. Bu x abi patronun odasına geçiyor mesela kapılar açıkken de fıs fıs bişeyler konuşuyorlar işte diğer odalardan tam anlaşılmıyor ama. Yani böyle sevgililer yaklaşır birbirine fısır fısır konuşur ya öyle gibi geliyor bana. Hatta bi kere tam emin olmasam da odadan öpücük sesi gibi bi şey geldi. Bi de başlarda biz x abiyle iş icabı bi yerlere başbaşa gitmek durumunda kalınca bizim patron baya bozuluyor kıskanıyor gibi geliyodu bana. Niyeyse bi tek o günler bana kötü davranıyodu falan laf sokuyodu.

Ayy baya karışık anlattım galiba arkadaşlar ama nolur yardım edin bana. Benim bunların arasındaki ilişkiyi kanıtlamam lazım. Adamın karısını küçük çocuğunu her gördüğümde vicdanım sızlıyor dayanamıyorum :( Sadece bunlar değil. Benim hislerim de kuvvetlidir mesela karşımdaki insanın yüz mimiklerinden ne hissettiğini anlayabilirm. %90 ihtimal aralarında bi şey var görebiliyorum... Bana bi fikir verin ne yapabilirm..

beni öptüğünü nasıl kanıtlayabilirim ya asönsördeydik diyorum. Ben şu an adama izin versem bizim de aramızda bi ilişki olurdu. Çok tuhafsınız gerçekten. İkisi de bekar olsaydı umrumda olmazdı ne yaparlarsa yapsın banane. Ama benim sinirimi bozan adam evli ve çocuğu var yani. Kendini düzgün gibi gösterip böyle şeyler yapıyor. O kadına çocuğa üzülüyorum ben yoksa banane isterse on kadınla birlikte olsun.

Aşk-ı meşk dizimizin bugünkü bölümünden bu kadar
Haftaya daha reytingli ve kimin eli kimin cebinde sahnelerle tekrar bdv de olacağız kaçırmayın lütfeeeennn....

Bence eksik anlatıyorsun olayı. Sakladığın şeyler var. Adam öpecek cesareti nasıl buldu? Beni öpecek adamın ciğerini sökerim. O kadarda net söylüyorum. Para pulu gözüm görmez. Kendini tacizden mahkemede bulur.

ve öpüşmek için belirli 'mesafe' gerekir. nasıl yakınlaştınız bu kadar konu sahibi.
bence de baya çarpık ilişkiler yaşıyosunuz.

sizi öpen evli adama gidip yine abi kardeş olalım demek bile adamın size yaptığının çok masum olduğunu düşündüğünüz anlamına geliyor... burda adama gidip sert dille uyarmalıydınız. gerisine de siz karışmayın size neeeee adamın uçkurunun derdi. siz kendinizi pislik heriften koruyun yeter. mesafe koyun araya neymiş abi kardeş devam edecekmiş pehhhh..

Çok yanlış bi cümle bu ya.Tacize tecavüze uğrayan herkese böyle mi diyorsunuz?
Bu söylemler yüzünden insanlar susuyor adamın ciğerini sökemiyor işte
Ne alakası var. Bizi neden patronlarımız öpemiyor. Hak verir veya vermezsiniz benim düşüncem bu yönde. Aylardır yanyana çalıştığım insan ben cesaret vermezsem beni öpemez.

Ne alakası var. Bizi neden patronlarımız öpemiyor. Hak verir veya vermezsiniz benim düşüncem bu yönde. Aylardır yanyana çalıştığım insan ben cesaret vermezsem beni öpemez.
bence oyle dusunmeyin isyerinde tacize ugrayan cok kadın var en basiti sokaktaki adam gelip yapıyor bunu o nerden cesaret buluyor ozaman..bu tamamen kisinin karaktersizligi guleryuzlu birini gorduklerinde veya tarzı biraz ucarıysa cok rahat herseyi yapar zihniyetinde olan oyle beyinsiz varki

Adam seni öpmüş hâlâ x abi şöyle x abi böyle diye yazmışsın. Doğruyu söyle x abiye aşık mısın?
İşe ihtiyacım var bahanesinin ardına sığınarak seni zorla öpen adamla aynı iş yerinde çalışmaya devam ediyorsun. varsayalım ki patronla x abi arasında bir ilişki var ve sen ispatladın.Sözde ihtiyacın olan işte çalışmaya devam edebilecek misin?
Bir de gizli gizli odaları dinlemek çok ayıp ve size ne insanların başbaşa ne konuştuğundan ,size ne yaptıklarından.
Birşey ispatlayacaksan sana yapılan tacizi ispatla.

Sizi öpen adama niye abi-kardeş olalım diyorsunuz?
Ya o an yaygarayı koparacaktın ya da iş konuşmaları hariç konuşmayacaktın.
İşyerindeki herkesle abi-kardeş durumuna girmek zorunda değilsin yani.
İşin harici yakınlık kurma.

Back
X