• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

patronumla çalışanı arasındaki ilişkiyi kanıtlamam lazım...

Ay işte bana kimse inanmaz derken kastettiğim tam anlamıyla buydu. Bi forumda bile beni tanımadan adamı tanımadan herkes beni suçlamış. Ben evli çocuklu adamla öpüşmeye çok meraklıyım sanki. Asansör dediğin küçücük bi yer zaten adam direk bi anda öptü beni. Nasıl bi yakınlaşma yapmış olabilirm ben acaba. Bence burdaki herkes kendi kocasını gözü önüne getirdi galiba beni suçladı. Kocanız sizi aldatsa siz zaten direk karşı tarafı suçlarsınız. Bütün erkekler masum melek zaten. Tamam ben bi şey demiyorum. Patronumla aralarındaki ilişkiye de karışmıycam. Ama sizin de kocalarınız iş arkadaşlarıyla belki böyle samimiyetlere giriyodur da herkes amaaann bize ne diye umursamıyodur. Tabi kimse bilemez.....

Bence sen adamın patronla olan ilişkisini kıskanıyorsun eşi çocuğu bahane bence yakınlaştıkları fikri seni kızdıran yani empati yapıyorum beni öpmeye kalkacak adam kallavi bir osmanlı tokadına hazır olmalı :KK14:

Ay işte bana kimse inanmaz derken kastettiğim tam anlamıyla buydu. Bi forumda bile beni tanımadan adamı tanımadan herkes beni suçlamış. Ben evli çocuklu adamla öpüşmeye çok meraklıyım sanki. Asansör dediğin küçücük bi yer zaten adam direk bi anda öptü beni. Nasıl bi yakınlaşma yapmış olabilirm ben acaba. Bence burdaki herkes kendi kocasını gözü önüne getirdi galiba beni suçladı. Kocanız sizi aldatsa siz zaten direk karşı tarafı suçlarsınız. Bütün erkekler masum melek zaten. Tamam ben bi şey demiyorum. Patronumla aralarındaki ilişkiye de karışmıycam. Ama sizin de kocalarınız iş arkadaşlarıyla belki böyle samimiyetlere giriyodur da herkes amaaann bize ne diye umursamıyodur. Tabi kimse bilemez.....
adam sizi opmus siz hala niye orda calısıyorsunuz anlasılmayan o bide adamın patronla iliskisini ortaya cıkartmaya calısıyorsunuz yanlıs yapıyorsunuz adamla hala nasıl abi kardes olabilceksiniz opmus sizi ya otesi varmı

Yahu bir tokatta mı patlamaların?hadi kanıtlayamamanı anladıkta

Ne alakası var. Bizi neden patronlarımız öpemiyor. Hak verir veya vermezsiniz benim düşüncem bu yönde. Aylardır yanyana çalıştığım insan ben cesaret vermezsem beni öpemez.
Valla çok alakası var.Sizin patronunuz namuslu bi adam demek ki ondan sizi öpmüyordur.Sizin davranışınızla bi alakası yok yani
Geçen gün otobüste benzer bi olay yaşadım O ana kadar varlığından haberim olmayan bi adama cesaret mi verdim ben yani?Haa kıyafet diyecekseniz kapalıydı sağım solum.
Bu adamlar bu kadar fütursuzsa sizin gibi kadınlar yüzünden.Kuyruk sallamasaydı cesaret vermeseydi.Tacize ugrayip da susan her kadının göz yaşında siz de varsınız.Asla vicdaniniz rahat etmesin dilerim ki.
Bu benim düşüncem diyeceğiniz bi durum değil bu yüzden saygı duymamı da beklemeyin.
Size ultra namusunuzla mutlu yarınlar dilerim

Konu sahibi sende duygu sömürüsü yapma ya .Gelip tacize uğradım napmam lazım desen anlıycam da senin derdin patronla olan ilişkisi bilmemne abinin.Söylediklerim senden bağımsız yani senin tepki vermen yada en azından sana yaptığı igrencligi ortaya çıkarman lazım

Valla çok alakası var.Sizin patronunuz namuslu bi adam demek ki ondan sizi öpmüyordur.Sizin davranışınızla bi alakası yok yani
Geçen gün otobüste benzer bi olay yaşadım O ana kadar varlığından haberim olmayan bi adama cesaret mi verdim ben yani?Haa kıyafet diyecekseniz kapalıydı sağım solum.
Bu adamlar bu kadar fütursuzsa sizin gibi kadınlar yüzünden.Kuyruk sallamasaydı cesaret vermeseydi.Tacize ugrayip da susan her kadının göz yaşında siz de varsınız.Asla vicdaniniz rahat etmesin dilerim ki.
Bu benim düşüncem diyeceğiniz bi durum değil bu yüzden saygı duymamı da beklemeyin.
Size ultra namusunuzla mutlu yarınlar dilerim
ben kimseye namussuz demedim. Konu sahibi madem tacize uğradığını iddaa ediyor önce kendine yapılanı ispat etmeye çalışsın. Bahsettiğiniz gibi gerçekten tacize uğrayan insanlar tamam bundan sonra abimsin deyip anlaşmaya varmıyor tacizcisiyle. Yaptığınız haksız bedduayıda aynen size iade ediyorum. Ayrıca kıyafet mevzusu aklıma bile gelmedi. O zihniyette biri değilim. Kendi kendinize kurupta bana cevap yazmayın

Adam seni optu sende sakin sakin arkadas kalalim dedin o da tamam dedi oyle mi?

Ya hu ne soguk kanli anlatiyorsun.

Beni asansorde biri opecek bende sakin sakin arkadas kalalim diyecegim.

Ulan o isyerini onun basina yikardim. Gozum ne para gorurdu ne de isimi kaybetme korkusunu.

Birde bu olayi birakip patronla arasindaki iliskiyi karisina soyle derdindesin.

Sakin sen patronu kiskaniyor olmayasin?

Birde butun bu ahlaksizliklara ragmen hala is yerindesin oyle mi?

Sanki bu hikaye oyle degilde sen bize yanli anlatiyorsunm

Nasil ya? Ciddi misiniz siz.Sizi optu ve siz ortaligi ayaga kaldirmadiniz ve sizi ilk open kisi yani sizi resmen taciz etti??Ve sizin tek derdiniz baskalariyla ilan iliskisini kanitlamak??Adam is yerindeki herkesle hasir nesir heralde boyle.Boyle igrenc bi yerde calismak yerine isi birakin.

İş yerindeki tacize inanırım ama sizin hikayenizde kopukluk var.Size yapılan saldırıyı ispatlayıp şikayetçi olmanız gerekirken sizi ilgilendirmeyen bir şeyi ispatlamaya çalışmanız tuhaf.Tamam asansörde tacize uğradınız sonrasında o adamı konuşturup kayıt altına alabilirdiniz .bu şekilde bu durumu ispatlamaya çalışmak yerine abi kardeş olalım demeniz tuhaf.
Benim eşim bahsettiğiniz gibi birşey yapsa onu hiç düşünmeden kapının önüne koyarım.Evden giderim demiyorum dikkat ederseniz, eşimi gönderirim. Eşimin biri ile ilişkisi varsa diğer kadın umurumda bile olmaz .bana eşimin sadakat yükümlülüğü var .diğer kadının yok.
Anlatmadığın eksik anlattığın çelişkili yerler var.bunu dile getirdik diye hemen taaruzda geçmenizin lüzumu yok bence.

beni öptüğünü nasıl kanıtlayabilirim ya asönsördeydik diyorum. Ben şu an adama izin versem bizim de aramızda bi ilişki olurdu. Çok tuhafsınız gerçekten. İkisi de bekar olsaydı umrumda olmazdı ne yaparlarsa yapsın banane. Ama benim sinirimi bozan adam evli ve çocuğu var yani. Kendini düzgün gibi gösterip böyle şeyler yapıyor. O kadına çocuğa üzülüyorum ben yoksa banane isterse on kadınla birlikte olsun.
Seni optugu an cigligi basip agzina yuzune iki tane caksaydin ve asansor durdugu an herkesi basina toplayip polis falan cagirsaydin millet bisey oldugunu anlardi heralde??Durduk yere boyle bisey yapmiycagini herkes biliyordur.

ya ben derdimi anlatamadım galiba. Bu adam beni bir kere öptü ve benim bunu şu an kanıtlama imkanım yok. Şu saatten sonra da çıkıp bu adam beni öptü desem herkes beni suçlar zaten aynı burda yaptığınız gibi, rızan vardı işte niye o zaman söylemedin vs.
O gün beni öyle öptüğünde ben şok oldum zaten bi şey diyemedim. Asansorden hemen indik zaten akşamdı evlere gittik yani kendime gelemedim bi süre zaten.
Benim derdim bu adamın bana yaptığını kanıtlayamadım. Şu andan sonra da kanıtlayamam ama en azından onların arasındaki ilişkiyi ortaya çıkarırsam yaptığı yanına kar kalmamış olacak. Ben abi kardeş gibi kalalım derken mesefali olmayı kastettim adama. Yani can ciğer abi gibi görmüyorum şu an adamı zaten.

Kıskançlıkla şunla bunla alakası yok. Ben bu adamın gerçek yüzünü karısı görsün istiyorum Herkesi salak yerine koyuyular çünkü.

ben kimseye namussuz demedim. Konu sahibi madem tacize uğradığını iddaa ediyor önce kendine yapılanı ispat etmeye çalışsın. Bahsettiğiniz gibi gerçekten tacize uğrayan insanlar tamam bundan sonra abimsin deyip anlaşmaya varmıyor tacizcisiyle. Yaptığınız haksız bedduayıda aynen size iade ediyorum. Ayrıca kıyafet mevzusu aklıma bile gelmedi. O zihniyette biri değilim. Kendi kendinize kurupta bana cevap yazmayın
Demişsiniz ki seni öpecek cesaretin nerden buldu.Size dedimki her tacize ugrayana böyle mi yaklasıyosunuz bana hayır demek yerine çok alakası var patronum beni niye öpmüyor demekki cesaret vermedim dediniz.
Konu sahibinden bağımsız yani tartıştığımız konu,aynı elestirileri bende yaptım konu sahibine ama sizin dediğiniz ayrı bi şeydi şimdi cevirmeyin.
Size beddua etmedim ayrıca.Her tacize ugrayan kadının göz yaşında o da kuyruk sallamasın o da cesaret vermesin diyen kadınların payı olduğunu düşünüyorum sadece.Öyle degilseniz alınmanıza lüzum yok.Ben öyle biri değilim o yüzden iadenize hiç takılmıyorum mesala :))

Ne alakası var. Bizi neden patronlarımız öpemiyor. Hak verir veya vermezsiniz benim düşüncem bu yönde. Aylardır yanyana çalıştığım insan ben cesaret vermezsem beni öpemez.

Ooo siz hangi dünyada yaşıyorsunuz? Kediye, köpeğe, kundaktaki bebeğe tecavüz ediyorlar. Kedi, köpek, bebekte cesaret vermiyordur heralde değil mi?

Karşıdakinin içi pisse sizin cesaret vermenize ihtiyaç duymaz.

Taciz edildikten sonra abi kardeş kalalım diyene ilk defa rastladım. Çok garip geldi tavrınız.
Siz yaşadığınız durumdan dolayı kafanızda kuruyorsunuz şuan. Her olayda mana ariyorsunuz. Öpüsme sesleri de beyninizin bir oyunu büyük ihtimal. Durduk yere patronunuzun günahını almayın.
Kendi durumuzu o gün anlatmanız gerekiyordu. İşten çıkma nedeninizin de bu olduğunu patrona söylemeliydiniz. İnanmazsa inanmasınlar. Abi kardeş kalalimdan daha mantıklı ve gururlu bir çıkış olurdu. O adam da en azından iş yerinde dedikoduların hedefi olur onun rahatı bozulurdu. Böyle gevşek gevşek dolanamazdı.

Seni seviyorum demiş sende abicigine demişsin seviyorum diye. adam seni pat diye öpmus asönderde sonra kardes olmayı secmissiniz ...sonra da patronla ilişkisini ispat etmek istiyorsun ..Bence sen bu adami kiskaniyorsun senle ilgi kesildi başkasıyla ilgileniyor diye.

ya ben derdimi anlatamadım galiba. Bu adam beni bir kere öptü ve benim bunu şu an kanıtlama imkanım yok. Şu saatten sonra da çıkıp bu adam beni öptü desem herkes beni suçlar zaten aynı burda yaptığınız gibi, rızan vardı işte niye o zaman söylemedin vs.
O gün beni öyle öptüğünde ben şok oldum zaten bi şey diyemedim. Asansorden hemen indik zaten akşamdı evlere gittik yani kendime gelemedim bi süre zaten.
Benim derdim bu adamın bana yaptığını kanıtlayamadım. Şu andan sonra da kanıtlayamam ama en azından onların arasındaki ilişkiyi ortaya çıkarırsam yaptığı yanına kar kalmamış olacak. Ben abi kardeş gibi kalalım derken mesefali olmayı kastettim adama. Yani can ciğer abi gibi görmüyorum şu an adamı zaten.

Kıskançlıkla şunla bunla alakası yok. Ben bu adamın gerçek yüzünü karısı görsün istiyorum Herkesi salak yerine koyuyular çünkü.
İşte bizim anlatmak istediğimiz de bu,o an tepkisiz kaldınız tepkisiz kalmaya devam edin.
Yani sizi ilgilendiren durumda tepkisiz kalmışken ilgilendirmeyen kısım ile uğraşmayın.

Back
X