Patronumu düsünmeden edemiyorum

Avid

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
268
209
53
3 yillik evliyim esimi seviyorum bunu bastan yazmak istiyorum. Basligi utanarak yazdim ama evet patronumu aklimdan cikartamiyorum. 6 ay önce yeni bir ise girdim, patronumla bütün gün yanyana calisiyoruz. En bastan hosuma gitmeye baslamisti. Fakat giderek kafami daha da mesgul ediyor artik. Bir beklentim yok, temas yakinlik aramiyorum hicbi sekilde. Sadece beni heyecanlandiriyor. Kelebekler ucusuyor tekrar icimde. Ben 28 o 38 yasinda buarada.

Dün hepberaber is yemegine gittik (30 kisi). Patronum biraz ictikten sonra keyfi gayet yerindeydi ve bana birara uzaktan öpücük atip gülümsedi. Bugün bu ani sürekli tekralliyorum kafamda ve garip bi sekilde cok hosuma gidiyor. Beni rahatsiz etmesi gerekirken etmiyor. Neler oluyor bana anlam veremiyorum. Insan kocasini severken bir baskasi nasil heyecanlandirabilir? Lütfen bir akil verin.

Buarada patronumun uzun yillardir süren bir iliskisi varmis. Ondan bahsederken karim diye bahsediyor (nikahli degiller). Nekadar önemli bir bilgi bilmiyorum ama durum bu.

kocanıza öpücük attıklarında, kocanızın da hoşuna gittiğinde, açıklama olarak ama seni seviyorum hayatım derse, ne yapmanız gerektiğini anlarsınız. buna halk arasında yersen de denir.

Haklisin. Digcek bisey bulamiyorum kafam cok karisik

3 yillik evliyim esimi seviyorum bunu bastan yazmak istiyorum. Basligi utanarak yazdim ama evet patronumu aklimdan cikartamiyorum. 6 ay önce yeni bir ise girdim, patronumla bütün gün yanyana calisiyoruz. En bastan hosuma gitmeye baslamisti. Fakat giderek kafami daha da mesgul ediyor artik. Bir beklentim yok, temas yakinlik aramiyorum hicbi sekilde. Sadece beni heyecanlandiriyor. Kelebekler ucusuyor tekrar icimde. Ben 28 o 38 yasinda buarada.

Dün hepberaber is yemegine gittik (30 kisi). Patronum biraz ictikten sonra keyfi gayet yerindeydi ve bana birara uzaktan öpücük atip gülümsedi. Bugün bu ani sürekli tekralliyorum kafamda ve garip bi sekilde cok hosuma gidiyor. Beni rahatsiz etmesi gerekirken etmiyor. Neler oluyor bana anlam veremiyorum. Insan kocasini severken bir baskasi nasil heyecanlandirabilir? Lütfen bir akil verin.

Buarada patronumun uzun yillardir süren bir iliskisi varmis. Ondan bahsederken karim diye bahsediyor (nikahli degiller). Nekadar önemli bir bilgi bilmiyorum ama durum bu.
Ayy ne garip bir iş ortamı çok arabesk..
Nikahlı değil karım diyor,size uzaktan öpücük atıyor ve siz evlisiniz Arabesk ergenler gibi heyecanlaniyorsunuz.

Size bol bol akıl fikir diliyorum..

Hayir bir de yas bilgisi vermissiniz, ne onemi var sizin durumunuzda onun kac yasinda oldugunun falan :D Esinizi seviyor olsaniz baskasindan hoslanir misiniz bilemiyorum acikcasi. Ben bilmemkac ssenelik iliskide baska birini hayal etmedim cunku hic. Siz bi sorgulayin, esinizi sevmiyorsaniz da bosanin bence, yazik adama.

Inan bende senin gibi yazardim disardan bakan biri olarak ama gercekten büyük konusmamak lazim aslalar insanin basina geliyor eninde sonunda
Bu konu hakkında en büyük sözleri konuşurum ben asla böyle bir şeyi eşime yapmam ! Yapcağım gün zaten aramızdakı hersey bitmiş olur ve boşanırım .
Derhal kendine gel .
He diyorsan ben patronumdan vazgeçemem o adamı bırak ozaman !

Eşinizi seviyorsanız niye onu üzecek şeyler (patronunuzdan gelen öpücük anını kafanızdan tekrarlama) yapıyorsunuz?

Evliliğinizde eksik olan şey ne ise evlilik terapisine giderek düzeltmeye çalışın.

Size uzaktan öpücük atması vs zaten bunu yaptığına göre her şeyin farkında. iyiyi ve kötüyü ayıramıyorsanız biz size ne söyleyebiliriz ki? aferin mi diyeceğiz size. bence kendinize gelin silkelenin bi an önce.

Back
X