Patronumu düsünmeden edemiyorum

Inan bende senin gibi yazardim disardan bakan biri olarak ama gercekten büyük konusmamak lazim aslalar insanin basina geliyor eninde sonunda

Gelmez. Prensibi , ahlaki , kendine saygısı olan birinin başına gelmez. İster büyük konuşsun ister asla desin gelmez.

Saniye böyle duygular hisseden erdemli kişi işten ayrılır mesafe koyar.

Tövbeleeim olsun bu kk benim piskolojimi bozacak arkadasim bu nasi bi celiski ya kocami seviyorum patronum dan hoslaniyorum EVLISIN SEN EVLI HADSIZ... bana biri öpücük aticak kafasini tutar o dudaklarini asfalta sürerim evli bi kadina öpücük atmak nedir arti senin bundan hoslanman nedir yaa kocani bosa ne halt ediceksen kimden hoslancaksan git hoslan bol bol öpücük yollasinlar sana ondan sonra

Gelmez. Prensibi , ahlaki , kendine saygısı olan birinin başına gelmez. İster büyük konuşsun ister asla desin gelmez.

Saniye böyle duygular hisseden erdemli kişi işten ayrılır mesafe koyar.

Harika bir yorum olmuş...
Ancak bu platformda ''evlilerde sever'' ciler bile gördü okudu bu gözler...
Tüm anormalliklerin normal karşılanmaya başlandığı, toplumsal kabul gördüğü günleri de gördük görüyoruz.Diyecek çok şey var da ....

Sanırım çok dizi izliyorsunuz...Zira yanlış sulardasınız...

Ne gibi cevaplar bekliyorsunuz burda kimse yardım etmiyor derken buraya bunu yazarken bile insan kendine yakıştıramaz patron için sen sadece çalışansın bugün sen yarın başkası.... Şahsen ben erkek olsam çalışan evli bir çalışanım bana kur yapsa ahlakından şüphe eder ahlak sorunu olan biriyle asla çalışmazdım....

Ben patronları mı insani duygularla sevemedim işçi, iş veren arasındaki saygılı seviyeli ilişkiden bahsediyorum siz nasıl hoşlanabilecek düzeye geldiniz? Bizimkilerin kafada stres 1 milyon patlayacak bomba gibi gezerlerken sektörü merak ettim en çok?

Diğer söylenmesi gereken şeyler zaten sayfalarca söylenmiş ilaveye gerek yok aklın yolu bir.. :KK14:

Kocanızı kendı yerınıze koyun allah askına mutlu degılsenız bosanın. Ha ben mutluyum esımı sevıyorum deyıp baska bırıne karsı boyle seyler hıssetmenız sapkınlık cunku. Sızde ya kısılık bozuklugu yada cok eslılık var

Bence patronunuzla aranizda hic bir sey olmayacak. Ama erkekler uyaniktir, hoslandiginizi belli etmeyin, yoksa kullanmaya calisabilir. Zamanla zaten is arkadasligi, aliskanlik derken duygulariniz yok olur. Kocanizla olan iliskinizi duzeltmeye calisin, olmuyorsa bosanin baska birisini bulun ve asik olun. Yani hayatinizda ask olmali. O zaman patronunuz sizin icin hic bir sey ifade etmeyecek, nasil bir bosluktaymisim da oyle hissetmisim diyeceksiniz.

3 yillik evliyim esimi seviyorum bunu bastan yazmak istiyorum. Basligi utanarak yazdim ama evet patronumu aklimdan cikartamiyorum. 6 ay önce yeni bir ise girdim, patronumla bütün gün yanyana calisiyoruz. En bastan hosuma gitmeye baslamisti. Fakat giderek kafami daha da mesgul ediyor artik. Bir beklentim yok, temas yakinlik aramiyorum hicbi sekilde. Sadece beni heyecanlandiriyor. Kelebekler ucusuyor tekrar icimde. Ben 28 o 38 yasinda buarada.

Dün hepberaber is yemegine gittik (30 kisi). Patronum biraz ictikten sonra keyfi gayet yerindeydi ve bana birara uzaktan öpücük atip gülümsedi. Bugün bu ani sürekli tekralliyorum kafamda ve garip bi sekilde cok hosuma gidiyor. Beni rahatsiz etmesi gerekirken etmiyor. Neler oluyor bana anlam veremiyorum. Insan kocasini severken bir baskasi nasil heyecanlandirabilir? Lütfen bir akil verin.

Buarada patronumun uzun yillardir süren bir iliskisi varmis. Ondan bahsederken karim diye bahsediyor (nikahli degiller). Nekadar önemli bir bilgi bilmiyorum ama durum bu.
Şimdi kalp se durum müdahale edemeyiz diye düşünüyorum ama kalbin de eşinde varken buna çok mantıklı bakamadım ozaman
Kalbin boş senin doldurmak istiyorsun, insan sıfatında çok da duygularla yaşamıyoruz degil mi aklını başına al biran önce

Bende çalışan bekar bir kadınım evli olanların dönem dönem ilgisini farkettiğim oldu ama dediğim gibi bir dönem sadece. Daha sonra her şey normalleşti seninki de geçicidir

aldatmanın farklı boyutu bu. sadakat ten temasından uzak kalmaktan ibaret değildir. belli ki kontrolünden çıkmış. evliliğinden kıymetli değil , bir an önce iş değiştir.tabi ki eşini sevme konusunda samimiysen..

Back
X