Patronumun babası çalışmamı engelliyor

İş hayatına yeni başladığım yıllarda bende yaşadım benzer şeyleri...
Odasındaki, kameradan izler herkesi, telefon görüşmelerinden sonra arardı.
Kimle konuşuyordun ?
-Müşteri ile
Hangisi ?
-Şu
Ne dedi ?
-Şunu dedi.
Sen ne dedin ?
-Bunu dedim.
O senin dediğine ne dedi ?
-Şunu dedi
Sen ne cevap verdin ?
-Böyle dedim
Sen öyle deyince ne dedi ?.............
Her telefon görüşmem bitince uzayıp giden sorgu nöbetleri... Sadece 8 ay dayanabilmiştim....

Yo yooo, sizin ricanız olduğu hissettirilmeden onu odasına çekecek oğlu, hatta mümkünse kendi katında bir oda hazırlatacak babasına. Patron dediğin patron katında oturur :KK66:
Onu odasına çektikten sonra da siz de karşınızdaki koltukları birer ikişer kaldırtırsınız, önlem amaçlı :KK48:
Sizin çalışkan ve hanım olmanız hoşuna gidiyor, nazı size geçiyor eyvallah. Ama herşey bir dikkatinizin dağılmasına bakar. Bu yüzden önleminizi almak durumundasınız:cool:

Ne güzel öneriler verdiniz,çok teşekkürler

Kimle konuşuyordun ?
-Müşteri ile
Hangisi ?
-Şu
Ne dedi ?
-Şunu dedi.
Sen ne dedin ?
-Bunu dedim.
-Şunu dedi
Sen ne cevap verdin ?
-Böyle dedim
Her telefon görüşmem bitince uzayıp giden sorgu nöbetleri... Sadece 8 ay dayanabilmiştim....

Ben bayağı sabırlıyımdır,3 yıldır burdayım. Siz de epey sıkıntı yaşamışsınız

Herkese merhaba;
Özel bir şirkette 3 yıldır sekreterya ve ön muhasebe biriminde çalışıyorum.Herkesle aram iyidir.Sorunum şu ki,patronumun 75 yaşında babası var,özellikle kış aylarında her sabah gelir ve akşam mesai bitimine kadar karşımdaki sandalyede oturur.Her arayanı,her geleni sorar.Bu kim,arayan kim,napıyosun?Bunların dışında günlük olarak 'Bu hafta hava durumu nasıl,internetten bakıver' der. Pazartesi haftalık bakar söylerim,salı tekrar haftalık baktırır.Kayseri'de yaşıyoruz,buraya bakarız,sonra atıyorum Antalya'ya bak, Adana'ya bak.Sırf meraktan.Sürekli ezan saatlerine baktırır,çocukluk anılarını anlatır,akşam ne yedin,pazar günü naptn diye sorar.Bu sırada sürekli telefon çalar,mail atmam gerekir,evrak hazırlamam gerekir.Dinlemeyince trip atar.Konsantre olamıyorum,mecburen cevap vermem,dinlemem gerekiyor.Kötü bir niyeti yok,beni çok sever,herkese över.Kendisini sever,saygı duyarım,kırmak da istemiyorum, yapı itibari ile kıramam zaten.Patrona söylesem,babası.Ne yapabilirim,fikriniz var mı?Şimdiden teşekkür ediyorum
bence patronunuza söylemelisiniz iş yeri orası mahalle kahvesi değil

Kimle konuşuyordun ?
-Müşteri ile
Hangisi ?
-Şu
Ne dedi ?
-Şunu dedi.
Sen ne dedin ?
-Bunu dedim.
-Şunu dedi
Sen ne cevap verdin ?
-Böyle dedim
allahım sizinkide ömür törpüsü koptum yaa okudukca gülüyorm

Herkese merhaba;
Özel bir şirkette 3 yıldır sekreterya ve ön muhasebe biriminde çalışıyorum.Herkesle aram iyidir.Sorunum şu ki,patronumun 75 yaşında babası var,özellikle kış aylarında her sabah gelir ve akşam mesai bitimine kadar karşımdaki sandalyede oturur.Her arayanı,her geleni sorar.Bu kim,arayan kim,napıyosun?Bunların dışında günlük olarak 'Bu hafta hava durumu nasıl,internetten bakıver' der. Pazartesi haftalık bakar söylerim,salı tekrar haftalık baktırır.Kayseri'de yaşıyoruz,buraya bakarız,sonra atıyorum Antalya'ya bak, Adana'ya bak.Sırf meraktan.Sürekli ezan saatlerine baktırır,çocukluk anılarını anlatır,akşam ne yedin,pazar günü naptn diye sorar.Bu sırada sürekli telefon çalar,mail atmam gerekir,evrak hazırlamam gerekir.Dinlemeyince trip atar.Konsantre olamıyorum,mecburen cevap vermem,dinlemem gerekiyor.Kötü bir niyeti yok,beni çok sever,herkese över.Kendisini sever,saygı duyarım,kırmak da istemiyorum, yapı itibari ile kıramam zaten.Patrona söylesem,babası.Ne yapabilirim,fikriniz var mı?Şimdiden teşekkür ediyorum
everin bu adamı :confused::confused::confused::confused:

Muhtemelen emekli olduktan sonra evde köşe minderi gibi görülmesinin zulmunden, biricik oğlu kurtarıp; Sözde ahaliye göz kulak ol sıkı çalışıyorlarmı diye ultra zor bir görev verip, paşa beyimizin de dadısı olarak seni tayin etmişler !! Bizde geçtik o yollardan :kızgın:

Çözüm, Minik hatalar yapıp patronun dikkatini çekmeniz.Sizi usulen uyaracaktır.Bu esnada durumu ahvalınızı açıkça ve kibarca beyan ediniz.Kırmaktan çekindiğiniz için her istediğini yerine getirmeye çalışırken biraz kafanız karıştığını belirtin.Beybabalık trip atarsa eğer ''amcacığım oğlunuz iş verdi bitsin hemen sizinle ilgileneyim yoksa yine Hata yapmayayım'' diye mıymıylanın.. Onlar baba oğul bi dengeyi bulur..Sizede işini şöyle dikkatli yap, böyle dikkatli yap naraları dinlersiniz ama biraz rahatlarsınız.:KK55:

Muhtemelen emekli olduktan sonra evde köşe minderi gibi görülmesinin zulmunden, biricik oğlu kurtarıp; Sözde ahaliye göz kulak ol sıkı çalışıyorlarmı diye ultra zor bir görev verip, paşa beyimizin de dadısı olarak seni tayin etmişler !! Bizde geçtik o yollardan :kızgın:

Çözüm, Minik hatalar yapıp patronun dikkatini çekmeniz.Sizi usulen uyaracaktır.Bu esnada durumu ahvalınızı açıkça ve kibarca beyan ediniz.Kırmaktan çekindiğiniz için her istediğini yerine getirmeye çalışırken biraz kafanız karıştığını belirtin.Beybabalık trip atarsa eğer ''amcacığım oğlunuz iş verdi bitsin hemen sizinle ilgileneyim yoksa yine Hata yapmayayım'' diye mıymıylanın.. Onlar baba oğul bi dengeyi bulur..Sizede işini şöyle dikkatli yap, böyle dikkatli yap naraları dinlersiniz ama biraz rahatlarsınız.:KK55:
Böyle fikirlere ihtiyacım varmış,çok teşekkürler.

iyi fikir bencede dene:KK45::KK70:

ben olsam çıldırırdım. duymamış gibi yapardım. cevap verirken laf sokardım. patrona da kusura bakmayın ama mecbur muyum diye nutuk çekerdim. kısacası rahatsız olduğumu belli ederdim. sen yine iyi dayanıyorsun.

benimde eski iş yerimde vardı bundan bir tane. sizinki yine iyiymiş bu adam hem azarlardı hem her şeye koşardım (sekreterya-muhasebe-ofisboyluk-çaycılık hatta bazen mutfaktaki kadın yetişemezdi yemek servisi - yeri geldi wc bile temizledim) adam memnun kalmazdı birşey eksik kalsa benimle alakalı olmasa da bana bağırırdı. bende en son sinirlendim oğluna dedimki babanız çalışma performansımı düşürüyor şevkimi kırıyor ben bu şekilde sizinle devam edemeyeceğim dedim adam da benden memnundu tamam babamla konusacağım dedi. (kendiside biliyor babasının huyunu) sonra babası yüzüme bile bakmadı hep laf soktu geçerken ama takan kimmmmmm? :KK70:

Back
X