Patronumun bana verdiği not..

bugün gelmiş hiçbir şey olmamış gibi davranıyor ya :47:yüzüne bakmıyorum konuşurken

Aman aman uzak dur bu adamdann

Ben olsam arardım telde kayıtı da başlatırdım butun konustuklarımızı kayıt ederdım. Zaten kotu bişi solemıyorsa sorun yok ama oyle abuk sabuk seyler soylerse kayıdı saklardım yarın bıgun olur kı işler rayından cıkar ozaman cıkartırdım kayıdı ortaya. Zaman kötü once ıyı ıyı oluyor ınsanlar sonra bı bakıyorsun sana pıslık atmıs. Sen kendını bastan garantıye al derım.

bencede yazdığı kağıdı atmamanı tavsiye ederim ayrıca eğer konuşacaksada telf konuştuklarnı kayda al. böyle anlamışda konuşmuyomuş pas vermiyormuş gibi davranmanız tuhaf olur sonuçta patronunuz ve neden aramadığınızı sorduğunda ne yapmak istediğinizi anladımmı diceksiniz ki benim öyle bi düşüncem yokdu diyebilir çok rahatlıkla. böyle bir düşüncesi olduğunu anlarsanız eğer ozaman verirsiniz cvbı durum kötüye giderse işten ayrılırsınız olur biter bilmiyorum ama yinede siz bilirsiniz.

bencede yazdığı kağıdı atmamanı tavsiye ederim ayrıca eğer konuşacaksada telf konuştuklarnı kayda al. böyle anlamışda konuşmuyomuş pas vermiyormuş gibi davranmanız tuhaf olur sonuçta patronunuz ve neden aramadığınızı sorduğunda ne yapmak istediğinizi anladımmı diceksiniz ki benim öyle bi düşüncem yokdu diyebilir çok rahatlıkla. böyle bir düşüncesi olduğunu anlarsanız eğer ozaman verirsiniz cvbı durum kötüye giderse işten ayrılırsınız olur biter bilmiyorum ama yinede siz bilirsiniz.

aslında çok haklısın evet ama ben patronumla konuşamam ki hemde telefonda. ne konuşurum ben onunla.

Son düzenleme:
aslında çok haklısın evet ama ben patronumla konuşamam ki hemde telefonda. ne konuşurum ben onunla.

ara ve deki işte,( ..... bey benden sizi aramamı rica etmişdiniz. onunla ilgili aradım sizi..) eğer sana baktın yazılmaya çalışıyor ozaman ( lütfen bu konuyu kapatalım çok rica edeceğim sizden birbirimizi yanlış anladık sanırım benim kesinlikle böyle bir düşüncem olamaz sizinde olmamalı ben kendimi bu konuyu hiç duymamış ve konuşmamış olarak kabul ediyorum unutuyorum sizden de bunu yapmanızı rica edeceğim dersin kapatırsın. baktın uzatıyo daha sert bir dille uyarırsın ve gerekirse isten ayrılırsın gerekmezse neden işinden olasınki.:34:

ara ve deki işte,( ..... bey benden sizi aramamı rica etmişdiniz. onunla ilgili aradım sizi..) eğer sana baktın yazılmaya çalışıyor ozaman ( lütfen bu konuyu kapatalım çok rica edeceğim sizden birbirimizi yanlış anladık sanırım benim kesinlikle böyle bir düşüncem olamaz sizinde olmamalı ben kendimi bu konuyu hiç duymamış ve konuşmamış olarak kabul ediyorum unutuyorum sizden de bunu yapmanızı rica edeceğim dersin kapatırsın. baktın uzatıyo daha sert bir dille uyarırsın ve gerekirse isten ayrılırsın gerekmezse neden işinden olasınki.:34:

zamana bırakayım bakalım ne olucak

evet kızlar bi haberim var. adam bana msn den şiirler yazıyo (nasıl güzel mi diye soruyor )beni güldürmeye çalışıyo amacını anladım.

en kısa sürede çıkıcam işten. adam amacını açığa vurmadan :36::19:

bunu gizli kapaklı yapması,imha et falan demesi bende de şüphe uyandırdı.yoksa neden "ya çok sıkıntılıyım dertleşmek isterim seninle" falan şeklinde de söyleyebilirdi bunda ayıp bir şey yok sonuçta.ben uzak durmanı tavsiye ederim.başımıza ne geliyorsa "acaba ben mi yanlış anlıyorum" dan geliyor çünkü canım:50:

bunu gizli kapaklı yapması,imha et falan demesi bende de şüphe uyandırdı.yoksa neden "ya çok sıkıntılıyım dertleşmek isterim seninle" falan şeklinde de söyleyebilirdi bunda ayıp bir şey yok sonuçta.ben uzak durmanı tavsiye ederim.başımıza ne geliyorsa "acaba ben mi yanlış anlıyorum" dan geliyor çünkü canım:50:
niyetini ben de bugün kesin olarak anladım. Nişanlısından ayrılmış abisine söyledi ...... Gitsin dedi artık onunla olmaz gibi gibi şeyler söyledi ve benim konuşmak istemediğimi bildiği halde firmanin msn ini kullanıyorum ben bana şiir falan gönderiyor . Hatta abilerinden gizli yazdığı için onlar içeriye gelince mail attı . Aptal ne sanıyorsa kendini ama yakındır tamamen terslemem

bu erkeklerin duygu dünyasını anlamak gerçekten imkansız.ne ara nişanlısından ayrılıyor da ne ara sana kur yapmaya başlıyor.bu nasıl bir düşünce yapısı anlayamıyorum.bence de mesafeni koru,gerekirse de tersle.patron olduğu için de kendine fazla güvenebilir bu arkadaş.hayret yani gerçekten..

zamana bırakayım bakalım ne olucak
demiştin bana tatlım zamana bırakınca işte böyle oluyo sen ozaman ona gereken cvbı verseydin şimdi böyle bir sorun yaşamıcaktın olacakların önüne engel koyacaktın. şimdi daha zor bir durumdasın tatlım çünkü adam olayı aşmış şiirler falan filan benden söylemesi. daha fazlasına izin verme derim sana... bu tarz şeylerden hoşlanmadığını söylemelisin uygun bir dille.

demiştin bana tatlım zamana bırakınca işte böyle oluyo sen ozaman ona gereken cvbı verseydin şimdi böyle bir sorun yaşamıcaktın olacakların önüne engel koyacaktın. şimdi daha zor bir durumdasın tatlım çünkü adam olayı aşmış şiirler falan filan benden söylemesi. daha fazlasına izin verme derim sana... bu tarz şeylerden hoşlanmadığını söylemelisin uygun bir dille.

haklısın canım patronum diye ses çıkartmıyordum ama zamanı geldi. olmaz bu kadar

patron kim yaaa herkes haddini bilecek kardeşim ona buna ses çıkarmazsak tepemize çıkarlar bunu hiç bizaman unutmayalım :50:

iş bulup Çıkmam lazım durup dururken çıkarsam bizimkiler konuştururlar beni en ben de onlara her şeyi söylersem öldürürmekten beter ederler o adamı. mesele uzar en iyisi sessizce çıkmak . İş araştırıyorum bulur bulmaz çıkıcam

Son düzenleme:
Bugün açık açık beni ne kadar sevdiğini söyledi bekliyordum zaten . Ben de tersledim bu konuyu bir daha konuşmamamiz gerektiğini onun benim patronum olduğunu söyledim iş çıkış saatim gelmişti çıktım eğer tekrar ederse işten çıkacağımı söyleyeceğim çok uzadı bu mesele:50:

Bugün açık açık beni ne kadar sevdiğini söyledi bekliyordum zaten . Ben de tersledim bu konuyu bir daha konuşmamamiz gerektiğini onun benim patronum olduğunu söyledim iş çıkış saatim gelmişti çıktım eğer tekrar ederse işten çıkacağımı söyleyeceğim çok uzadı bu mesele:50:

canım naptın sonuç ne oldu

canım naptın sonuç ne oldu

canım herşeyi söyledim istemediğimi söyledim. çıktığım var diye yalan söyledim. o da burdan çıktı kendine başka yer açtı. benim de burdan çıkmama gerek kalmadı çok şükür :16:

Back
X