patronun evli kızı

asucuk29

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
327
69
623
40
Gümüşhane
kızlar patronumun evli kızının bazı sorunları var aklıma hemen siz geldiniz :enbuyukkk: kocası çok sorumsuz biraz durumları sıkışık ama adam mutfağa gereksiz harcamalar yapıyor.eve yemeklik bişeyler alacağına muz alıp yemesi şart mı zaten durumumuz sıkışık diyor.çeşmeyi açık bırakıp işe gidiyormuş.peşine koşmaktan yoruldum diyor.kız çocukları var hergün ona hediyeler alıp geliyormuş zaten küçük oynayamıyor niye boşuna masraf yapıyor diyor.oturup çocuğun pudinglerini yiyormuş kaydirigubbakcemile3 .konuş anlaş dedim.konuşuyorum tmm haklısın diyor 1-2gün normal ama sonra yeniden değişiyor diyor.özünde iyi birisi bende tanıştım ama bu huyundan vazgeçmesi için sizce ne yapmalı :uhm:

kızlar elimde spariş var bitirmem lazım.akşam eve geçince yorumlarınıza baksam olur mu delikafadulden şimdiden hepinize teşekkür ediyorum olumunekankayizsmile

Zor bence..
Sorumsuzluk çok kötü..
Hele ki suyu açık bırakmak!
Milli servet yahu!:kızgın:

ay güldüm ya kusura bakma. paranın kontrolünü arkadaşın alacak yapacak başka bir şey yok.

iyide kıza sonuçta babasıda yardım edebilir maddi anlamda madem patronun kızı.

bıde su var: sorumsuzsa konuşsun konuşması işe yaramazsa ayrılsın.sonucta sorumsuz ınsan sorumluluklarının farkında olmayan ınsandır oyle ınsanlada ugrasılmaz...

hiç düşünmemiştim bir elin nesi var iki elin sesi varkaydirigubbakcemile5 aklıma getirmeniz iyi oldu paranın yönetimini kendisi almayı denesin belki işe yarar.umarım kısa sürede sorunu aşarlar.kızlar tek kelimeyle muhteşemsiniz:enbuyukkk:

madem sıkıntıları var bunu erkek görmüyormu cocugun pudinglerini yiyorkaydirigubbakcemile3 cokta sıkıntıda kalmadıklarını düşünüyorum ben

benim erkek arkadaşım da müsrifti biraz. gerçi ben de gereksiz harcama,ziyan etme hususunda aşırı temkinliyim. bir bardak suyu doldurup ıkı yudum alıp gerisini dökmesine bile çileden çıkardım. söyleye söyleye, uyara uyara bayağı yola getirdim.

önce paranın yönetimini eline alsın,ardından da sürekli telkin de bulunsun. sadece kendi bütçelerine zararını değil,mesela açık bir musluğun,ziyan olan suyun insanlık açısından sonuçlarından söz etsin.. eğer gelişime açık biriyse eşi, bence başarır.

yoksa böyle kabul edecek eşini...
sıkıcı bir durum.

Back
X