patronun yaptığı boyunu aştı

elanurum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
487
17
96
43
İstanbul
off kızlar ya boğuluyorum bu işyerinde,daha öncede konu açmıştım ,üniv.mezunuyum önmuhasebedeyim ama her işi yapıyorum,sekreterlik+temizlik çay kahve vs.bunlar yetmezmiş gibi birde uyuz patronun tripleriyle ugraşıyorum
adam sanki kçük dağları o yaratmış tövbe tövbe..kasıntı
cuma günü bir müşteri aradı dolar kestiğim faturanın ödemesini tl yapmak istiyor fatura kurundan mı günlük kurdan mı çevirelim diyor,patronda o sırada dışarda,ona sormadan bişey desem kıyamet kopar,aradım cepten dedim TL yapacaklarmış hangi kurdan çevirelim,bağırdı telefonda bunun için mi arıyorsun hangi kur daha yüksekse ondan çevirsin çalıştır saksıyı biraz ya dedi,şok oldum telde nasıl bir usluptur bu ya ,salak ben hiçbişey diyemedim
ben sustukça iyice terbiyesizliği aldı eline
ooff başka yere girsem yine her yer aynı sekretersin ya değerin sıfır
c.tesi-pazarım tatil,sabah 8.30 akşam 18.00-maaşım 1200 TL
değer mi bu kadar mutsuzluğa,yeni evde aldık kredi var,offf ya napıcam ben?

çalışma şartların iyiymiş daha iyi bir iş bulabiliyorsan bak ona göre ayrıl..madem borcunuzda var sık dişini..ama inan her iş yerinde problem var..şöyle bir ohh dediğim günde benim nadir bulunur..

heryer aynı
boşuna canını sıkıp moralini bozma.
güçlü durmaya çalış bu laflardan da etkilenme.
tamam peki deyip kapat, belliki aranızda çok büyük iletişim problemi var.
o seni yetersiz görüp her fırsatta laf söyleyebiliyor, sen de ona saygı duymuyorsun dolayısıyla.

kolay gelsin ne diyim..

patron kahrı her yerde aynı
seninki yine terbiyeli davranmış,benim eski patronum neler sayardı insanın olduğu her yerde muhakkak kaprisler çekiliyor hele ki çalışansan

o anlık sinirle söylemiştir belkide.. çok kafana takma, işyerinde herkesi kafaya takacak olursak ohooo ooo. ben he deyip geçmeyi öğrendim artık.. relax ol salla gitsin.

çalışma saatlerin fena değilmiş
cmts günüde çalışmıyormuşsun..kıskandımm

çalışma şartlarım tutuyor beni burda zaten..dedğiniz gibi her aynı ama çalışanız diye bukadar eziyet niye ya
beş kuruş para veriyorlar diye bu kadar aşağılamak niye
insanın morali bozuk olunca iş yapasıda gelmiyor,saatler geçsinde eve gideyim diye bakar oldum pis herif,kasıntı

O saydığınız işleri 700 tl yapanlar var.İnanın her yerde aynı muameleyi görüceksiniz borcunuz varmış ozaman
dişinizi sıkmaktan başka çare yok gibi ....

patronuna ona kızdıgını bellı etmıyormusun ,
ben hıc dayanamam bırı bana bırsey soylesın kızayım ona
yuzumden anlasılır kızdgım yanı bıraz sesını cıkar ıstersen ısın ıyıymıs vazgecme

Çalışma şartlarınız iyi fakat çalıştığınız insanlar insanlıktan nasibini almamışlar. İsterlerse trilyonlar sersinler ayağınıza beş para etmezler. Kimse kimseye "çalıştır saksıyı" diyemez. Ya insiyatif alacaksınız, ya da çıkacaksınız, böyle insanlarla çalışılmaz.

Boyadığım cümlenize katılmıyorum, benim kadrom sekreter, okuduğum okul büro yön idi, calıstığım yerler ve insanlar cok saygındı. Karşınıza cıkan insanlar insan değilmiş hepsi bu....

cumartesı pazar tatıl 1200 tl maas eger cıkmayı falan dusunuyorsan haber ver canım ben kosa kosa gelırım orda calısmaya.4 senedır muhasebe burosunda calısıyorum her ısıne kosuyorum 2 ay oncesıne kadar eleman olmadıgından kapı temızlık cay gelene gıdene bak tek basıma yapıyordum artı evrak para sıgorta ve muhtasar beyannameye kadar hersey eleımden gecıyordu.geldıler artık banada patrona trıp yaptım bır guzel hemen 2 tane eleman aldı işten cıkcak diye ödü kopuyor.sımdı cok rahatım ve 800 tl maas alıyorum.kıskandım valla bazı seylere kulak tıkamak zorundayız ozellıklede ozel sektorde calısıyorsak.bence sık dişini duymazdan gel ve kendını bos seyler ıcın yıpratma.bak kredı var dıyorsun ısten cıksan bu sartlarda ıs bulmak zor bulsan bıle maasın dusuk ve belkıde sıgortanıda yapmıyacak.

nerdeyse bazı devlet memurlarının maaşı ve çalışma şartlarına sahipsiniz daha ne istiyorsunuz..sizden çok daha zor şartlarda 600 tlye talim ederek çalışan insanalr var ...hem patron sorunu heryerde var ,ben devletteyim ama bizde de var hem de daha beter ,karaktersiz bir amire denk geldinmi uğraş işin yoksa ,o yüzden burdan ayrılsanız başka yerde karşılaşmayacağınızı mı sanıyorsunuz bu sorunlarla ..kötü insan her yerde var ,hem borcunuz da varmış ,sıkın dişinizi ve sizden kötü şartlarda çalışan insanlrı düşünerek dua edin halinize ...
herşeyi de kafanıza takmayın..

bende büro yön. okudum ve dışarıdan bakıldığında herkesin içeride olmayı hayal ettiği bi şirketteyim sadece santrali yönlendiriyorum vede kargo takibi mutlumuyum,, tabikide mutsuzum daha yeni 1 sene doldu buraya geldiğim şartlar çok iyi aldığım para çalışma saatlerim ve haftasonum yanlızca yaptığım iş bazen beni bunaltıyo kendimi geliştirebileceğim daha faal olabileceğim bi iş istiyorum ama para ve borç insanın elini ayağını bağlıyo işte sana tavsiyem sabret bırakmak aklının ucundan bile geçmesin emin ol senin gibi düşünen ve işinden memnun olmayan ağzında hergün işi bırakıcam lafıyla gezenn çokk var senin bi farkın olsun borcunu hafifletene kadar bırakma evlii insanlar için saatler çok önemlii burda muhasebedeki arkadaşlarım bazen 10 lara 11 lere kadar çalışıyorlar ve bunlar için artı mesai almıyorlar hepsinin çocukları daha küçük onlara en çok ihtiyaçlarının olduğu dönemde ama konu çalışmak olunca sabrediyosun işte sende öyle yap ve sadece kendini düşünme inan o kadar çok varki senin ve benim gibii ...

sagolun kızlar ,yazdıklarınız moralimi düzeltti
biliyorum şartlarım çok iyi,benden az maaşa çok daha zor şartlarda çalışanlar da çok,sabrediyorum napim sabredicem başka çarem yok
her yer aynı,takmamaya çalışıcam umarım başarırım,desteğiniz için teşekkürler

canım benim hemen artı, eksi tablosu yap derim yani işinle ilgili eğer artılar azsa böyle patronun kahrı çekilmez bas git iş bulamam diye korkma senin gibi kızlar her zaman iş bulur şartlar biraz daha kötü olur ama para aynı olur merak etme ( tabi önce iş bul sonra bas git:)) Amaaaaaaaa yok eğer eksiler azsa böyle patronla başa çıkmanın acayip yöntemlerini biliyorum önceki iş yerimde denediğim yöntemler gayet başarılı olmuştum.. para az gelmeye başladığında istifa ettiğimdeyse istifa dilekçemi önceleri benden kurtulmaya çalışan adam 2 kez yırtıp kabul etmediği için 3 kez yazmak zorunda kalmıştım.. kafanda net bir analiz yaparsan konuşuruz..

Ben sizinle aynı şartlarda çalışıyorum ama maaşım 650 TL ssk yol yemek hiçbişey yok. Her işte sıkıntı vardır. Mesela benimde bugün patronum o geldiğinde neden ben ayağı kalkmamışım diye bi ton fırça kaydı ama takmadım.İnsanın paraya ihtiyacı olmasa işte neler olurda kimbilir

inanmıyorum ya,Allah bildiği gibi yapsın bunları kendilerini kral sanıyolar

sanırım artılar daha fazla arkadaşım
senin yöntemlerini dört gözle bekliyorum:)

ücretli köleler olduğumuzu patronun bir kez daha hissettirmiş :) hiiç canını sıkma canım senin en azından cumartesin tatil idare ediver gitsin.. acaba patronlara bey hanım değilde sahip mi desek :) töbe töbe yaa..

1200 maas cumartesı pazar tatılll ohhhhh Borcunuz varmıss sık dısını canım eger cok sıkayetcıysenn oradan cıkmadan baska bır ıs bul bu sartlardaa amaa her ıs yerınde olan seyler bunlarr hıc takmaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…