off kızlar ya boğuluyorum bu işyerinde,daha öncede konu açmıştım ,üniv.mezunuyum önmuhasebedeyim ama her işi yapıyorum,sekreterlik+temizlik çay kahve vs.bunlar yetmezmiş gibi birde uyuz patronun tripleriyle ugraşıyorum
adam sanki kçük dağları o yaratmış tövbe tövbe..kasıntı
cuma günü bir müşteri aradı dolar kestiğim faturanın ödemesini tl yapmak istiyor fatura kurundan mı günlük kurdan mı çevirelim diyor,patronda o sırada dışarda,ona sormadan bişey desem kıyamet kopar,aradım cepten dedim TL yapacaklarmış hangi kurdan çevirelim,bağırdı telefonda bunun için mi arıyorsun hangi kur daha yüksekse ondan çevirsin çalıştır saksıyı biraz ya dedi,şok oldum telde nasıl bir usluptur bu ya ,salak ben hiçbişey diyemedim
ben sustukça iyice terbiyesizliği aldı eline
ooff başka yere girsem yine her yer aynı sekretersin ya değerin sıfır
c.tesi-pazarım tatil,sabah 8.30 akşam 18.00-maaşım 1200 TL
değer mi bu kadar mutsuzluğa,yeni evde aldık kredi var,offf ya napıcam ben?
Çalışma şartlarınız iyi fakat çalıştığınız insanlar insanlıktan nasibini almamışlar. İsterlerse trilyonlar sersinler ayağınıza beş para etmezler. Kimse kimseye "çalıştır saksıyı" diyemez. Ya insiyatif alacaksınız, ya da çıkacaksınız, böyle insanlarla çalışılmaz.
Boyadığım cümlenize katılmıyorum, benim kadrom sekreter, okuduğum okul büro yön idi, calıstığım yerler ve insanlar cok saygındı. Karşınıza cıkan insanlar insan değilmiş hepsi bu....
off kızlar ya boğuluyorum bu işyerinde,daha öncede konu açmıştım ,üniv.mezunuyum önmuhasebedeyim ama her işi yapıyorum,sekreterlik+temizlik çay kahve vs.bunlar yetmezmiş gibi birde uyuz patronun tripleriyle ugraşıyorum
adam sanki kçük dağları o yaratmış tövbe tövbe..kasıntı
cuma günü bir müşteri aradı dolar kestiğim faturanın ödemesini tl yapmak istiyor fatura kurundan mı günlük kurdan mı çevirelim diyor,patronda o sırada dışarda,ona sormadan bişey desem kıyamet kopar,aradım cepten dedim TL yapacaklarmış hangi kurdan çevirelim,bağırdı telefonda bunun için mi arıyorsun hangi kur daha yüksekse ondan çevirsin çalıştır saksıyı biraz ya dedi,şok oldum telde nasıl bir usluptur bu ya ,salak ben hiçbişey diyemedim
ben sustukça iyice terbiyesizliği aldı eline
ooff başka yere girsem yine her yer aynı sekretersin ya değerin sıfır
c.tesi-pazarım tatil,sabah 8.30 akşam 18.00-maaşım 1200 TL
değer mi bu kadar mutsuzluğa,yeni evde aldık kredi var,offf ya napıcam ben?
Ben sizinle aynı şartlarda çalışıyorum ama maaşım 650 TL ssk yol yemek hiçbişey yok. Her işte sıkıntı vardır. Mesela benimde bugün patronum o geldiğinde neden ben ayağı kalkmamışım diye bi ton fırça kaydı ama takmadım.İnsanın paraya ihtiyacı olmasa işte neler olurda kimbilir
canım benim hemen artı, eksi tablosu yap derim yani işinle ilgili eğer artılar azsa böyle patronun kahrı çekilmez bas git iş bulamam diye korkma senin gibi kızlar her zaman iş bulur şartlar biraz daha kötü olur ama para aynı olur merak etme ( tabi önce iş bul sonra bas git:)) Amaaaaaaaa yok eğer eksiler azsa böyle patronla başa çıkmanın acayip yöntemlerini biliyorum önceki iş yerimde denediğim yöntemler gayet başarılı olmuştum.. para az gelmeye başladığında istifa ettiğimdeyse istifa dilekçemi önceleri benden kurtulmaya çalışan adam 2 kez yırtıp kabul etmediği için 3 kez yazmak zorunda kalmıştım.. kafanda net bir analiz yaparsan konuşuruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?