• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

patvatsız eş

Bahsedilen sey cigkofte...daha once yapmadiysaniz guzel olmama olasiligi yuksek.marifet isteyen yoresel bi lezzet sonucta,bende cok severim.ama yapsam hic biseye benzemez :KK43: Belki alingan aniniza denk gelmistir

Bahsedilen sey cigkofte...daha once yapmadiysaniz guzel olmama olasiligi yuksek.marifet isteyen yoresel bi lezzet sonucta,bende cok severim.ama yapsam hic biseye benzemez :KK43: Belki alingan aniniza denk gelmistir
daha önce bir iki defa denemiştim ama tabi aynı olmuyo ama çocuk işte canı çekti çarşıyada uzağız ve dışarıda 1 metreye yakın kar var.evde olan malzemeyle yapmaya çalışacaktım ama sonuç malesef hüsran.çok kırıldım kolay kolay onutmam. şimdi hiç konuşmuyom ..çay içiyoduk geldiğinde annem kızıma dedi babana çay koyalım diye oda bana laf vuruyo evin hanımı var ama soran yok dedi bnde benim yaptıklarım yenmez içilmezmişya ondan sormadım dedim.

Ben evliyken
Ve aile terapisine giderken
Eşimin böyle bir hareketini şikayet etmiştim psikoloğa
Bana dedi ki sadece kendinize ve çocuğunuza kadar yemek yapın. İki tabağa paylaştırın, tencerede kalmasın hiç. Eşiniz kendi karnının derdini kendi düşünsün.

Yapmıştım da.

Ondan sonra her yemeğime eline sağlık demeye başlamıştı.

kızlar ya bnmi alınganım eşimmi patavatsız anlamadım gitti.
kızım tvde yemek purogramına bakıyodu çiğ köfte tarzı bişey yapıyolardı kızımda istedi . eşimde pc başındaydı bnde dedim kızım babana söyle netten tarifine malzemelerine baksın yaparız dedim ...eşimde döndü dediki kızım bnsana alırım onun yaptığı yenmez dedi..ve arada hiçbir kavga gürültü tartışma olmadı ve evdede bi kaç gündür annem var yani...hemen tepkimi gösterdim tabi şimdi konuşmuyorum çok kırıldım siz olsanız kırılmazmısınız.

simdi cigkofte yapmak ev isi bir hadise olmayacagi icin aslinda adamcagiz hakli, evde yapilan bizim 'ciiikofteciiii' amcalarinki kadar guzel olmayacaktir.

ote yandan yukarida bir arkadas yazmis normal iletisim seklinizi bilmedigimiz icin tek bir olay ustunden yorum yapmak saglikli olmayacaktir.

Hayatim cok guzel bir tarif ogrendim zikkimin koku diye getireyim yer misin deyin

simdi cigkofte yapmak ev isi bir hadise olmayacagi icin aslinda adamcagiz hakli, evde yapilan bizim 'ciiikofteciiii' amcalarinki kadar guzel olmayacaktir.

ote yandan yukarida bir arkadas yazmis normal iletisim seklinizi bilmedigimiz icin tek bir olay ustunden yorum yapmak saglikli olmayacaktir.

bn evde kazanla yapacak değilim evde olan malzemelerden kızımın nefsini giderecek bişey çıksa yeterdi benim için ..evde olmaz bn yapamazsın o zor bişey beceremezsin dese hiç puroblem değil zaten ama sen tut çocuğun yanında onun yaptığı yenmez de bnce arada dağlar kadar fark var.

Bana erkek arkadaşım çok söyler bu tarz şeyler ama ben şaka olduğunu bilirim. Alınmam bile.
Şakaysa tamam ama ciddiyse sıkıntı var.

Anneniz geldi diye böyle tavır yapıyor olabilir mi?
Kendi anneleri gelince hizmet, güleryüz beklerler, gelin annesi gelince baooov...

Şaka değil kaka olmuş bu

kızlar ya bnmi alınganım eşimmi patavatsız anlamadım gitti.
kızım tvde yemek purogramına bakıyodu çiğ köfte tarzı bişey yapıyolardı kızımda istedi . eşimde pc başındaydı bnde dedim kızım babana söyle netten tarifine malzemelerine baksın yaparız dedim ...eşimde döndü dediki kızım bnsana alırım onun yaptığı yenmez dedi..ve arada hiçbir kavga gürültü tartışma olmadı ve evdede bi kaç gündür annem var yani...hemen tepkimi gösterdim tabi şimdi konuşmuyorum çok kırıldım siz olsanız kırılmazmısınız.
Bu ne saygısızlık hayatı boyunca da değişmez bu

O anlık bir espri yapmaya çalısmış ama patavatsızlaşmış olabilir mi acaba?

O anlık bir espri yapmaya çalısmış ama patavatsızlaşmış olabilir mi acaba?
şaka demiş olsada şakanında dozu olmalı bnce karşındakini kırdıktan sonra ne anlamı var ..benim şakadan anladığım şaka yaptığın zaman 2 tarafıda güldürüyosa şakadır eğer bir taraf gülmüyor kırılıyosa puroblem var demekir.

Back
X