- 26 Mayıs 2015
- 2.599
- 1.547
- 83
- Konu Sahibi balkonkusu
Ne kaba bi adam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha önce bir iki defa denemiştim ama tabi aynı olmuyo ama çocuk işte canı çekti çarşıyada uzağız ve dışarıda 1 metreye yakın kar var.evde olan malzemeyle yapmaya çalışacaktım ama sonuç malesef hüsran.çok kırıldım kolay kolay onutmam. şimdi hiç konuşmuyom ..çay içiyoduk geldiğinde annem kızıma dedi babana çay koyalım diye oda bana laf vuruyo evin hanımı var ama soran yok dedi bnde benim yaptıklarım yenmez içilmezmişya ondan sormadım dedim.Bahsedilen sey cigkofte...daha once yapmadiysaniz guzel olmama olasiligi yuksek.marifet isteyen yoresel bi lezzet sonucta,bende cok severim.ama yapsam hic biseye benzemezBelki alingan aniniza denk gelmistir
kızlar ya bnmi alınganım eşimmi patavatsız anlamadım gitti.
kızım tvde yemek purogramına bakıyodu çiğ köfte tarzı bişey yapıyolardı kızımda istedi . eşimde pc başındaydı bnde dedim kızım babana söyle netten tarifine malzemelerine baksın yaparız dedim ...eşimde döndü dediki kızım bnsana alırım onun yaptığı yenmez dedi..ve arada hiçbir kavga gürültü tartışma olmadı ve evdede bi kaç gündür annem var yani...hemen tepkimi gösterdim tabi şimdi konuşmuyorum çok kırıldım siz olsanız kırılmazmısınız.
simdi cigkofte yapmak ev isi bir hadise olmayacagi icin aslinda adamcagiz hakli, evde yapilan bizim 'ciiikofteciiii' amcalarinki kadar guzel olmayacaktir.
ote yandan yukarida bir arkadas yazmis normal iletisim seklinizi bilmedigimiz icin tek bir olay ustunden yorum yapmak saglikli olmayacaktir.
güldüm ya allahta seni güldürsün .Hayatim cok guzel bir tarif ogrendim zikkimin koku diye getireyim yer misin deyin
Bu ne saygısızlık hayatı boyunca da değişmez bukızlar ya bnmi alınganım eşimmi patavatsız anlamadım gitti.
kızım tvde yemek purogramına bakıyodu çiğ köfte tarzı bişey yapıyolardı kızımda istedi . eşimde pc başındaydı bnde dedim kızım babana söyle netten tarifine malzemelerine baksın yaparız dedim ...eşimde döndü dediki kızım bnsana alırım onun yaptığı yenmez dedi..ve arada hiçbir kavga gürültü tartışma olmadı ve evdede bi kaç gündür annem var yani...hemen tepkimi gösterdim tabi şimdi konuşmuyorum çok kırıldım siz olsanız kırılmazmısınız.
O anlık bir espri yapmaya çalısmış ama patavatsızlaşmış olabilir mi acaba?
şaka demiş olsada şakanında dozu olmalı bnce karşındakini kırdıktan sonra ne anlamı var ..benim şakadan anladığım şaka yaptığın zaman 2 tarafıda güldürüyosa şakadır eğer bir taraf gülmüyor kırılıyosa puroblem var demekir.O anlık bir espri yapmaya çalısmış ama patavatsızlaşmış olabilir mi acaba?