inş. kuzu sen ne zaman düşünüyosun
canımm doğum günün kutlu olsun. dün yorumlar yazdım ama neden anlamadım gözükmüo tekrar acınca sasırdım.aynen valla kapatılmasına bende sevindim dün. bu arada senin burun çok zarif duruyo kuzum yaa maş. ben pek beğendim . daha da güzelleşsin inş..
bişiy daha sorucam ameliyattan sıonra ne zaman dışarı gezmeye gidebildin. yarın benim doğum günüm de arkadaşlar dışarı çağırıyo karar veremedim kafam kaldırmıcak gibi bi his var içimde
inş. kuzu diken üstündeyim yemi,n olsun ya pişman olursam diye.. gerçi doktoruma çok güveniyorum allah razı olsun ondan eli baya iyi ama işte naparsın insan tedirgin oluyo.canımm doğum günün kutlu olsun. dün yorumlar yazdım ama neden anlamadım gözükmüo tekrar acınca sasırdım.
Tekrar yazayım kuzum ilk gördüğünde kendini beğenmiyceksn burnun oldugundan daha farklı gelecek. ama 1 ay-40 gün gibi süreci tamamladığında iyikide oldum demeye başlıyacaksın.. hatta benim yaptığım gbi eski burnun yeni burnun fotoları yanyana koy farklarını göreceksin. ama sabır dolguların şişliği burnun şişliği hepsi birbirine karışıyor. yanlız darbe alma aldığın darbe bu dönemde kaalıcı iz bırakabilio.inşallah memnun kalıcaksın sende eminim kuzum.
Beni izlemeye alir misinnnnkızlaaarrrrrr. bugün batlarım çıktu. hastaneden çıkar çıkmaz kuaföre diplerimi botaymaya gittim. yüzümün kiriyle bi makyaj yaptım ve foto çekindim. hemen görün diyede attım profilime . beni takip ediyorsanız eğer görebilirsiniz. 12. günümden. merhaba..
yaa kuzum hala şişim bide yılbaşında alanyaya gittim clupa iki gece alttan sis dumanı atıyolarya hiç iyi gelmedi bunumun içinde yaralar çıktı hep. hala nefes sorunu çekiyorum o yüzden..D dayanamicam konuscam canımm nasıl oldun?
aldım kuzu sende beni zilemeye alırsan fotolarımı görebilirsindayanamicam konuscam geçmiş olsun. Beni de izlemeye alir misinnnn
valla yaa ekşın hiç bitmiyo sen nasıl oldun ödemlerin indi miD dayanamicam konuscam tekrardan geçmiş olsun cnm fakat senin burun gene iyi dayanmış bu kadar yoğunluğa göre :) artık dikkat et
at atÇok şükür daha iyiyim kuzum 2. Ayim doldu foto atayım sana şimdi
hayırlısı olsun arkadaşım beni takibe alırsan fotolarımı görebilirsin 22. günümdeyim benBu arada ben burda yeniyim de fotolari goremiyorum profillerdeki napmaliyim?
benimkileride görebilirsin canım. sormak istediin ne varsa sorabilirsin ameliyatı geçiren bütün kızlar yardımcı olacaktır.Bu arada ben burda yeniyim de fotolari goremiyorum profillerdeki napmaliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?