Paü adem topkaraya burun ameliyatim var ,yardimci olun bana :)

canımm doğum günün kutlu olsun. dün yorumlar yazdım ama neden anlamadım gözükmüo tekrar acınca sasırdım.
Tekrar yazayım kuzum ilk gördüğünde kendini beğenmiyceksn burnun oldugundan daha farklı gelecek. ama 1 ay-40 gün gibi süreci tamamladığında iyikide oldum demeye başlıyacaksın.. hatta benim yaptığım gbi eski burnun yeni burnun fotoları yanyana koy farklarını göreceksin. ama sabır dolguların şişliği burnun şişliği hepsi birbirine karışıyor. yanlız darbe alma aldığın darbe bu dönemde kaalıcı iz bırakabilio.inşallah memnun kalıcaksın sende eminim kuzum.

inş. kuzu diken üstündeyim yemi,n olsun ya pişman olursam diye.. gerçi doktoruma çok güveniyorum allah razı olsun ondan eli baya iyi ama işte naparsın insan tedirgin oluyo.

sizlerinde emeğini yadsıkyamam allah hepinizden teker telker razı olsun hep yanımda oldunuz siz olmasaydınız çok daha zor atladırdım bu devreyi.
doğum günümü kutladığın içinde arıca teşekkürler. inş. bu yıl hepimize uğur getirri yeni yıl yeni burun bakalım nasip allahtan

kızlaaarrrrrr. bugün batlarım çıktu. hastaneden çıkar çıkmaz kuaföre diplerimi botaymaya gittim. yüzümün kiriyle bi makyaj yaptım ve foto çekindim. hemen görün diyede attım profilime . beni takip ediyorsanız eğer görebilirsiniz. 12. günümden. merhaba..

Yüzümün kiriyle iyiymişş çok güldüm Hakikaten bende bi 5 günün ardından kusursuz temizleme suyuyla sileyim bari dedim baya pamugun rengi değişmişti :))

yinede yılbaşım bombastik geçti kızlar. gecenin beşinde havuza girdik. grip olmasam bari çevremde herkes grip o yüzden.. otel buz gibiydi zira

Kizlar hepinizin yorumlarini tek tek okudum ben de çok heyecanliyim ve korkuyorum 28 ocak benim de ameliyat günüm inş. iyi olur her şeyAdem bey'le 19 ocak'ta tahlil için gorusecegim alin dolgusunh ve yanak dolgusunu kesin yaptirmaya karar verdim de dudak konusunda kararsizim ama onemli olan burun tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…