Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyazlının suratından nur akıyorBen bu konuyu nasıl kaçırmışım ya 4 pati annesi ve sokak canları gönüllüsü olarak bende burdayım...
Portakal yeni döndü aramıza ilaç kokuyor onun mutsuzluğu var...Beyazlının suratından nur akıyorŞaka bir yana çook tatlılar
![]()
Köpük ün gözlerinin güzelliği şaka mıPortakal yeni döndü aramıza ilaç kokuyor onun mutsuzluğu var...sizin için kızımın normal fotoğrafında koydum
![]()
Hoş geldinBen bu konuyu nasıl kaçırmışım ya 4 pati annesi ve sokak canları gönüllüsü olarak bende burdayım...
Yuva bulabildiniz mi ?Bu şapşik oğlana yuva arıyoruz... adı Şanslı... geçici yuvada şuan ama vakti kısıtlı... hikayesi uzun ama mücadelesi takdire şayan... Bursa çevresinde kalıcı yuva arıyoruz...
Bulduk çok şükür geçen cuma akşamı götürdük. Yazmak için bir haftanın dolmasını bekliyordum. Malum sahiplendirmelerde ilk bir hafta kritik... Bursa'nın sahil kıyısında Kumlada yaşayacak. Asıl evi Gemlik'te... çok tatlı çok ilgili bir annesi var yazarken bile nazardan korkuyorum inşallah beraberlikleri ömürlük olur...Yuva bulabildiniz mi ?
İnşallah çok güzel bir hayatı olur ve çok mutlu yaşarBulduk çok şükür geçen cuma akşamı götürdük. Yazmak için bir haftanın dolmasını bekliyordum. Malum sahiplendirmelerde ilk bir hafta kritik... Bursa'nın sahil kıyısında Kumlada yaşayacak. Asıl evi Gemlik'te... çok tatlı çok ilgili bir annesi var yazarken bile nazardan korkuyorum inşallah beraberlikleri ömürlük olur...
Helloo Bulut bey ve kankisi
Whatsapp durumuna baksana yeni savaştan çıktılarHelloo Bulut bey ve kankisiBulut'un bakışları çok komik ya
ikisi de birbirinden tatlı.
![]()