Paxsera

Emiliya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2025
4
2
1
46
Merhaba arkadaşlar. Paxsera brakanlar oldumu ?ve kaç ay sürdü geri çekilme etkisi .Ben 2 aydır 5 ml geçtin şuan 2,5 ml 2 hafta oldu ama Halya yan etkileri gitmedi 2 aydır yan etkiler var şuan icdaş kayboldu , ve çok mutsuz depresifim .

Merhaba icdas ne demek.geri çekilme belirtileri başka bı antidepresanda 1ay yogun yasadim2ay geçtiği halde bazi belirtiler devam etmişti.bu biraz da kişisel herkesin farklı olabiliyor.bazilari hiç yaşamıyor.umarim en kısa sürede biter

Merhaba icdas ne demek.geri çekilme belirtileri başka bı antidepresanda 1ay yogun yasadim2ay geçtiği halde bazi belirtiler devam etmişti.bu biraz da kişisel herkesin farklı olabiliyor.bazilari hiç yaşamıyor.umarim en kısa sürede biter
Yemek iştah 😬teşkr ediyorum çevap yazdiniz için🌺

2.5 mg da öyle çekilme belirtisi falan olmaz kendi anksiyeteniz olabilir doktorlar genelde 5 mg dan bıraktırırlar ki 5 den sonra yoksunluk sendromu da olmaz olsa da aman aman olmaz

2.5 mg da öyle çekilme belirtisi falan olmaz kendi anksiyeteniz olabilir doktorlar genelde 5 mg dan bıraktırırlar ki 5 den sonra yoksunluk sendromu da olmaz olsa da aman aman olmaz
Benim doktr çok iyi ve dedi ki bu geri çekilme dir bazilarinda aylarça sürer

Niloya nasılsın? Sana özel msj atamıyorum. Bursadandın sen dimi? Senınle 3 sene önce konuşmuştuk whatsaptan

Nehir hanim merhaba siz demiştiniz sizde 1 ay yön yaşamiştiniz ben 2 ay 5ml paxsera içtim kötüydüm ama çalışabiliyordum son 10 gün 2.5 ml içiyorum dahada kötüleştim anlayamadım daha iyi olmam gerekirken tam birakirken dahada kötü oluçam dye korkuyorum

Nehir hanim merhaba siz demiştiniz sizde 1 ay yön yaşamiştiniz ben 2 ay 5ml paxsera içtim kötüydüm ama çalışabiliyordum son 10 gün 2.5 ml içiyorum dahada kötüleştim anlayamadım daha iyi olmam gerekirken tam birakirken dahada kötü oluçam dye korkuyorum
Merhaba canım başlangıçta yan etkisi olduğu gibi birakirkende oluyor.gecmis olsun

Merhaba arkadaşlar. Paxsera brakanlar oldumu ?ve kaç ay sürdü geri çekilme etkisi .Ben 2 aydır 5 ml geçtin şuan 2,5 ml 2 hafta oldu ama Halya yan etkileri gitmedi 2 aydır yan etkiler var şuan icdaş kayboldu , ve çok mutsuz depresifim .
Selamlar 🥰 cok gecmis olsun Rabbim şifa versin öncelikle, babam panik atak ve okb hastası babama gerçekten çok iyi geliyor ama babam sanırım çok uzun yıllar kullanıyor terapiye de yıllarca gitti ben de onun da etkisi büyüktür.

ben paxera değilde paxil kullanmıştım. ban pek işe yaramadı ama doğru ilaçmış doktorum söylemişti. ben paxili kolay bıraktım etkisi çok olmadığından bıraktığımdada çok birşey yaşamamıştım

Paxerayla mutluydum ama devamlı kullanıcaksan iyi ama arada bırakmayı düşünüyosan yaramaz yoksunluk yaşatıyor bırgün almasam başım dönüyordu değiştrdim ilacımı şuan fena değil işte idare ediyoruz

Back
X