• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Payetli siyah elbise için ayakkabı ve çanta önerileriniz?

elbisenin resmini koysan bi fikrimiz olabilir bence :ssz:

işyerindeyım elbiseyi çekmedim :) ama benzer bı elbse buldum onuda ekleyemedım hatalı dosya tipi diyo ne becerıksızım ben yaa

Ya sadece siyah mini payeti kırmızıyla mı siyahla mı kullanmak siyah çorabı düşünmek düşünmemek böyle düşün düşün karmakarışık oldum ya

işyerindeyım elbiseyi çekmedim :) ama benzer bı elbse buldum onuda ekleyemedım hatalı dosya tipi diyo ne becerıksızım ben yaa

Ya sadece siyah mini payeti kırmızıyla mı siyahla mı kullanmak siyah çorabı düşünmek düşünmemek böyle düşün düşün karmakarışık oldum ya

:1: canım bence şu tarz ayakkabılar olabilir

1. Eki Görüntüle 369801
bu ivana sert 'n çok kulandığı çok sevdiği ayakkabı bu sene de moda galiba

2. $bordo ince topuklu elisse bayan gece ayakkabilari trend modeller.webp bu renkde bi ayakkabıda olabilir

3.$Screen-shot-2011-04-01-at-10.29.38-PM-540x397.webp benim favori rengim bu siyahla güzel gidebilir

4.$163037_170215146342130_132173816812930_422655_2084959_n.webp son olarakda bu :) bu biraz abartı olabilir :52:

Kızlar Merhaba,

Arkadaşımın düğünü için siyah payetli elbise aldım,

Diz üstünde, kollarında omzundan başlayan siyah tül üstünde küçük dantel benekler bulunuyo.Ayakkabı çanta saç makyaj tam karar veremedım.

Üzeri siyah dantel benekli siyah ince çorap, kırmızı süet platform topuk, kucuk kırmızı süet portfoy çanta mı

Ten çorap siyah rugan topuklu kırmızı çanta mı

Yani kafam karıştı

Fıkırlerınızı paylaşırmısınız?

sakın canım desenli çorap giyiyim deme çok demode bence.. ten çorap giy yada sprey sık.. kırmızı süet de biraz ağır olur sanki.. makyaj olarak da gözlerini öne çıkar buğulu yap gözlerini rujunda bordo rengi olsun.. saçında at kuyruğu yada maşalı olabilir :34:

sakın canım desenli çorap giyiyim deme çok demode bence.. ten çorap giy yada sprey sık.. kırmızı süet de biraz ağır olur sanki.. makyaj olarak da gözlerini öne çıkar buğulu yap gözlerini rujunda bordo rengi olsun.. saçında at kuyruğu yada maşalı olabilir :34:

çok teşekkür ederim önerilerin için :) siyah süet platform bordo küçük çanta bordo ruj maşalı saçlar olarak bütünlemeye karar verdım :)

Back
X