Paylaşamıyorum

assu4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
329
1
96
İstanbul
:sinifsinif:

benım sorunum nısanlımı paylaşamıyrm ufacık cocukları bıle sevse kıskanıyrm bırısıne bısey dese şaka yapsa zoruma gıdıo hep benle ılgılensın ıstyrm en cok benı sevsın hep benle olsun ıstyrum

yoksa ben kafayımı yıorum

:1no2:

E bıraz yemıŞın nıŞanlınla kafanı.. Sonunda onu kaybedersın haberın olsun.. HerŞeyın fazlası sıkar bıktırır ona gÖre....

bende sevgilime bu şekilde davrandım uzun süre gariplikler yaşadık tartıştık sebebini anlayamıyor eğer sen açıklamazsan..şükür bırakmadı beni fakat bunaltmıştım onu ama şimdi gülüyoruz..bence seninde yapman gereken bu konuyu onunla konuş anlayacağından eminim zor bişey değil.seninleyken daha dikkatli davranır en azından sen düzelene kadar opuyorumnanaktan

e yani, yemişsin kafayı nişanlınla.

Bi Ruh tohtoruna git.şakkıdı

bence evlendikten sonra geçer sabırlı ol.elinin altında hissettiğin anda paylaşamama duygusu bitiyo.bende öyleydim cnm.5 yıl oldu artık.inan hiç sormuyorum nerdeydin naptın diye.nasıl olsa dönüp dolaşıp yanıma gelecek tapusu bende çünkü:))))):1hug:

her şeyin aşırısı zarar arkadaşım bir defa ona çok fazla değer vermişsin Allah korusun bir yanlış yaptığında yıkımın kötü olur biraz kendini frenlemeye çalış tabi bu elinde olan bişey olsa yapmazsın zatende psikolojik destek alacaksın arkadaşım

ufff neden boylesın kı kendıne yada onun sevgısıne guvenmıyormusun.. asırı kıskanclık ve ılgı delılıgı erkeklerın en cok sogudukları seylerdır

kıskançlığı bir an önce dizginle evlilikte daha büyük sorunlar çıkabilir

aşırı kıskançlıkların altında genelde özgüven eksikliği yatıyor araştırmalar göre.kesinlikle bu senin suçun değil yetiştirilme tarzı, çevre v.s kimse seni suçlamamalı çünkü sende böyle olmayı istemezdin çünkü elinde değil.bir psikolog ile görüşmen seni hem rahatlatır canım hemde bunu altındaki nedenleri öğrenip bunları aşmana yardım eder tıpkı şunun gibi; savaşmak değil savaş taktiklerini iyi kullanmak zafere götürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…