bende sevgilime bu şekilde davrandım uzun süre gariplikler yaşadık tartıştık sebebini anlayamıyor eğer sen açıklamazsan..şükür bırakmadı beni fakat bunaltmıştım onu ama şimdi gülüyoruz..bence seninde yapman gereken bu konuyu onunla konuş anlayacağından eminim zor bişey değil.seninleyken daha dikkatli davranır en azından sen düzelene kadar opuyorumnanaktan
bence evlendikten sonra geçer sabırlı ol.elinin altında hissettiğin anda paylaşamama duygusu bitiyo.bende öyleydim cnm.5 yıl oldu artık.inan hiç sormuyorum nerdeydin naptın diye.nasıl olsa dönüp dolaşıp yanıma gelecek tapusu bende çünkü:))))):1hug:
her şeyin aşırısı zarar arkadaşım bir defa ona çok fazla değer vermişsin Allah korusun bir yanlış yaptığında yıkımın kötü olur biraz kendini frenlemeye çalış tabi bu elinde olan bişey olsa yapmazsın zatende psikolojik destek alacaksın arkadaşım
aşırı kıskançlıkların altında genelde özgüven eksikliği yatıyor araştırmalar göre.kesinlikle bu senin suçun değil yetiştirilme tarzı, çevre v.s kimse seni suçlamamalı çünkü sende böyle olmayı istemezdin çünkü elinde değil.bir psikolog ile görüşmen seni hem rahatlatır canım hemde bunu altındaki nedenleri öğrenip bunları aşmana yardım eder tıpkı şunun gibi; savaşmak değil savaş taktiklerini iyi kullanmak zafere götürür