- 8 Haziran 2013
- 60.033
- 159.849
- 898
25 GB benim 25 GB de eşimin var. Hiç yetmiyor şuan 2 GB kaldı. Ayın 10unda yenileniyor. En mantıklısı WiFi. Yoksa baş edemiyoruzBizimki 110₺ idi, eşimin engelli raporu çıkınca 85₺’e düştü![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25 GB benim 25 GB de eşimin var. Hiç yetmiyor şuan 2 GB kaldı. Ayın 10unda yenileniyor. En mantıklısı WiFi. Yoksa baş edemiyoruzBizimki 110₺ idi, eşimin engelli raporu çıkınca 85₺’e düştü![]()
İyiGeçti canım![]()
Çok şükür kuzucuğum, minik bir misafirim var, onun peşinde geziyorumNasılsın canım![]()
Taşınınca hemen wifi alın canım ,hem daha tahat oluyor.Bitti derdi yok.Çocuklarda büyüyor.Onlarada lazım25 GB benim 25 GB de eşimin var. Hiç yetmiyor şuan 2 GB kaldı. Ayın 10unda yenileniyor. En mantıklısı WiFi. Yoksa baş edemiyoruz![]()
Benimde asla yetmiyo, bittiğinden beri harcadığım tl nin hesabını unuttum25 GB benim 25 GB de eşimin var. Hiç yetmiyor şuan 2 GB kaldı. Ayın 10unda yenileniyor. En mantıklısı WiFi. Yoksa baş edemiyoruz![]()
Wifi alın ne gerek var işkenceyeBenimde asla yetmiyo, bittiğinden beri harcadığım tl nin hesabını unuttum![]()
Valla gidip başvuru yapmaya üşeniyorum çok kalabalık oluyoWifi alın ne gerek var işkenceye![]()
Biberli yumurtaNe yiyorsun yine![]()
Senden öğrendim. sen bana böyle yapıyorsunSeviyor mu gömüyor mu belli değil
Bunu kocama ben çok yapıyorumSıra bana mı geldi
Ama onun cidden yakın gözlüğü var
![]()
Çok internet kullanımına yetmez tabi25 GB benim 25 GB de eşimin var. Hiç yetmiyor şuan 2 GB kaldı. Ayın 10unda yenileniyor. En mantıklısı WiFi. Yoksa baş edemiyoruz![]()
Allah iyilik versin canımÇok şükür kuzucuğum, minik bir misafirim var, onun peşinde geziyorum![]()
Bu ay başvuru yapacağız. Taşınmayı bekleyemeyiz. Oglan 1. Sınıfa başlayacak.Taşınınca hemen wifi alın canım ,hem daha tahat oluyor.Bitti derdi yok.Çocuklarda büyüyor.Onlarada lazım![]()
Telefonla halledilmiyor muValla gidip başvuru yapmaya üşeniyorum çok kalabalık oluyo![]()
Video falanda izlemiyorum. Nasıl bitiyor anlamadım gittiÇok internet kullanımına yetmez tabi
Benim 20GB ama Wi-Fi kullandığım için yerinde duruyor![]()
Katılmak isterim kızlardan fırsat bulursamAra ara oluyor![]()
Forumda bir konu açmak istiyorum ama sanırım kimse ilgilenmiyor .... yatırım olarak günlük haftalık al-satçı arkadaşlar var mı acaba??? Yoksa burda tek miyimTeşekkürler..
sizde![]()
Görümcemin kızıAllah iyilik versin canımkimmiş o minnak misafir
Bu ay başvuru yapacağız. Taşınmayı bekleyemeyiz. Oglan 1. Sınıfa başlayacak.
Burası çok net yiyorVideo falanda izlemiyorum. Nasıl bitiyor anlamadım gitti![]()

Yasemin diye mi hitap ediyorGörümcemin kızı
Yasemin seni çok özledim diyordu görüntülü konuştuk, kapı çaldı baktım gelmiş![]()
Citti misinBurası çok net yiyor![]()
64tl canim ama hızı dusuyoNe kadar ödüyorsunuz. Bizde bu ay almayı düşünüyoruz.
Valla gidip başvuru yapmaya üşeniyorum çok kalabalık oluyo![]()