Mecburen oluyor canım saçlar bellerine ulaştıHiç sevmem kıl-tüy
Midem kalkıyor görünce![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mecburen oluyor canım saçlar bellerine ulaştıHiç sevmem kıl-tüy
Midem kalkıyor görünce![]()
ahahah aynenLazer kesin çözüm![]()
Tahmin ediyorum neler vardır şimdi sofradaEvet ablam çok güzeller![]()
Katılsana fridacım sendeSenin hediye yola çıkmış mi
Katilicam üşenmediğim bi gün bende mervişim![]()
Huuuu gazozcu hanımmmNe sevmeyenler içti elimden sende iç![]()
![]()
Cumarresi hepsini atayım bakBana at bakayım nasıl![]()
Heyecan büyükyaaa aşırı merak edıyorum nevoş![]()
![]()
inşallah içinize sinen birini bulursunuz güvenebileceğinizBaşkada kimse yok ki zaten,kadın oldumu tamamdır bu iş.
Katılıcam kısmetse ya herru ya merru artık, sonuncu olursakta soğuk su icerizKatılsana fridacım sende
Bende öyleyaaa aşırı merak edıyorum nevoş![]()
![]()
cumartesıye kadar nasıl dayancaz kiHeyecan büyük![]()
şiiiii sonucun guzel olcak benceeKatılıcam kısmetse ya herru ya merru artık, sonuncu olursakta soğuk su iceriz![]()
Benim de çok dökülüyor, evde olmayınca sürekli süpürüyorumMecburen oluyor canım saçlar bellerine ulaştıÖrün diyorum
![]()
Az kaldı diyelimcumartesıye kadar nasıl dayancaz ki![]()
Ben değil kendi bulacak biriyle görüşecek bakalım .inşallah içinize sinen birini bulursunuz güvenebileceğiniz![]()
Bizde sürekli süpürüyoruz ama oluyor.Evde saç açmaya izin yokBenim de çok dökülüyor, evde olmayınca sürekli süpürüyorumAma o evdeyken resmen öğüre öğüre geziyorum elticim, yine de izin vermiyor süpürmeme
![]()
Bu erkeklerin geneli evdeyken bişi yaptırmazlar bir toz gördülermide bu ne derler gıcıklarrr işteeBenim de çok dökülüyor, evde olmayınca sürekli süpürüyorumAma o evdeyken resmen öğüre öğüre geziyorum elticim, yine de izin vermiyor süpürmeme
![]()
yaa ben siz ayarlayıverceksınız sandım keleş ablam kvlideye sorryBen değil kendi bulacak biriyle görüşecek bakalım .
Anladım zatenİzlemedim![]()
Bizim bulursak ancak şirketlerden filan olur,komşunun kadını varmış onun arkadaşı iş arıyormuş o gelecek bugün.yaa ben siz ayarlayıverceksınız sandım keleş ablam kvlideye sorry![]()