- 20 Mart 2008
- 142.223
- 214.595
- 1.423
- 61
Kahve yapmayı öğrendi sonunda çok şükür onada.İşiniz zor abla
Amin ablacım![]()
Mekanları cennet olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahve yapmayı öğrendi sonunda çok şükür onada.İşiniz zor abla
Amin ablacım![]()

Oda iyiymişKahve yapmayı öğrendi sonunda çok şükür onada.
Mekanları cennet olsun![]()
Yaa neyin var çok geçmiş olsun kötü bir şey yoktur inşallahGeldim geldkm canim nasılsınhastalıklarla uğraşıyorum nasılsın
![]()
Teşekkürler inşallah proluktan sonra 1.Liğimi de böyle tebrik edeceksin
3 kişi katıldıBelli abla sürekli gizem yaratıyosun![]()
Yok ya işin heyecanı hacklemek şifre istemiyorum seni zan altında bırakmamak içinGüzel fikirTeam viewer dan şifre vereyim istersen
![]()
Oysa sonraki haftaya seni 1.yapabilirdim cici kız bana hain domdom demeseydinHain domdom![]()
PehhhhYok ya işin heyecanı hacklemek şifre istemiyorum seni zan altında bırakmamak için
Oysa sonraki haftaya seni 1.yapabilirdim cici kız bana hain domdom demeseydin![]()
Oylamada şoplanmış sofraları görünce görüşelim yavrummPehhhh![]()
Oda iyiymiş![]()
Kiz sus millette oyle yapiyolar sancaklarOylamada şoplanmış sofraları görünce görüşelim yavrumm![]()
Çaresizlik insana neler yaptırıyor azizim bak göryaa senın su zekana bayılıyorum![]()
![]()
![]()
sen diğer haftalar yarıscan dımı bu hafta degılOylamada şoplanmış sofraları görünce görüşelim yavrumm![]()
Doğru diyorsun şimdi ciddiye alan falan olurKiz sus millette oyle yapiyolar sancaklar![]()
bunları duyduktan sonra ben kazanamazsam wunderdan bılcemKiz sus millette oyle yapiyolar sancaklar![]()